Zagreb Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

80

Zagreb Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Zagreb, Croaţia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 41 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la48US$/noapte.

Apartamente în Zagreb – Cazare ieftină

Zagreb a devenit independent în ultimii ani, oferind o atmosferă urbană eclectică ce atrage vizitatori de toate tipurile. Atmosfera relaxată te face să mergi zile întregi plimbându-te pe străzile pitorești, bând o cafea în cafenelele autentice, intrând și ieșind din muzeele deosebite și bucurându-te de scena culturală ce domină orașul. Situat pe un fundal de arhitectură opulentă, un bogat peisaj gastronomic și o abundență de artă și de activități muzicale, Zagreb este un oraș pentru cei ce vor să se bucure de partea bună a vieții. Dar de asemenea se bucură de o panorama urbană puternică, plină de tineri creativi și locuri de reuniune primitoare. Viața nocturnă este la același nivel cu cea din alte capitale europene, este un oraș plin de cluburi animate, baruri la modă și un puternic val de pubs underground și pentru hipsters. Cunoaște diferitele fațete ale orașului cu unul dintre apartamentele noastre din Zagreb. Avem o colecție primitoare de garsoniere deosebite și apartamente cu farmec în tot orașul.

Orice fel de muzeu și piețe primitoare – Ce să faci în Zagreb

Colecția noastră de apartamente din Zagreb cuprinde apartamente în toate zonele menționate ulterior, care îți vor da acces rapid la toate punctele de interes din oraș.

Mănâncă într-una dintre piețele agricole din Zagreb

Piețele de agricultori sunt o tradiție populară în Zagreb, care provine de la finalele secolului XIX. În ziua de azi există numeroase piețe răspândite prin tot orașul, care oferă o viziune asupra vieții locale și a bucătăriei autentice. Aproape toate cartierele din Zagreb au o piață de agricultori, unde te vei putea lăsa cuprins de o lume animată plină de culori, sunet și mirosuri aromate.

Mergi la piața Dolac, cea mai populară din oraș. Se află în spatele pieței principale din centrul orașul Zagreb și se extinde pe două etaje, oferind o mare cantitate de standuri diverse. La etajul de sus există o piață în aer liber unde se vând diverse, de la souvenirs și haine, la pește și mâncare de tip fast-food. Dacă îți este foame, etajul de sus are de asemenea baruri și restaurante pentru a te relaxa și a te bucura de atmosferă. La etajul de jos vei găsi carmangerii și brutării și alte magazine specializate în alimente.

Britanac este altă piață populară și oferă o atmosferă mai intimă decât Dolac. Este situată în mediul unei piețe rustice și vinde toate tipurile de produse posible, de la fructe și legume proaspete, la antichități și articole pentru casă.

Cumpără niște ingrediente delicioase și întoarce-te la unul dintre apartamentele noastre din Zagreb pentru a găti ceva proaspăt.

Partea naturală a orașului Zagreb

Cu toate că este o capitală zgomotoasă, Zagreb are de asemenea unele locuri de interes verzi, perfecte pentru a te așeza și a te relaxa. În centrul orașului există o zona în formă de U, cunoscută ca potcoava Lenuci. De-a lungul acestui traseu există mai multe parcuri primitoare, cu peisaje deosebite și atmosferă liniștită.

Orașul este de asemenea casă a unor păduri. Poți găsi una dintre acestea în cartierele din nord, precum Tuskanac și Dubravkin, la care se poate ajunge foarte repede și ușor de la piața principală din oraș.

Apartamente în Zagreb – Cazare în Zagreb

Cazare în Zagreb

Popularitatea capitalei Croaţiei a prosperat în ultimii ani datorită colecţiei sale de galerii de artă contemporană, fluxului său de restaurante moderne şi seriei sale de baruri şi cluburi sofisticate care au apărut brusc prin tot oraşul. De-a lungul acestor locuri moderne există o multitudine de opţiuni de cazare în Zagreb. Galeriile se învecinează cu hoteluri atractive şi stilate care se ridică pe marginile bulevardelor, în timp ce pe lângă baruri intime poţi găsi pensiuni rustice care sunt îndrăgite deseori de publicul tânăr al oraşului, iar restaurantele stau faţă în faţă cu blocuri de apartamente de vacanţă spaţioase.

Intrarea în Zagreb dinspre aeroport

Aeroportul din Zagreb Pleso se află la doar 12 km de centrul orașului, așa că este ușor de ajuns în centrul orașului. Există două opțiuni de transport, dar cu diferențe. Cea mai bună este cu serviciul local de autobuz care pleacă la intervale regulate de la aeroport și care ajunge la stația centrală de autobuze din oraș. De la această stație de asemenea se poate călători la alte orașe din Croația, precum și la orașe aflate în țările vecine.

Ca o alternativă, te poți urca într-un taxi la stația din aeroport (situată în afara terminalelor). Prețurile sunt destul de mici și călătoria este destul de rapidă, în funcție de trafic.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci