Verona Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

94

Verona Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Verona, Italia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 18 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la88US$/noapte.

Apartemente în Verona - Închirieri de vacanță

Verona este cunoscută ca fiind decorul poveștii Romeo și Julieta și, pe bună dreptate, Shakespeare a avut un motiv întemeiat să își plaseze nefericiții îndrăgostiți în acest antic și romantic oraș. Verona se mândrește cu o lungă și bogată istorie care se întinde cu mii de ani în urmă, când orașul era unul din cele mai importante centre de negoț și era plin de clădiri uriașe. Astăzi, aceste clădiri sunt amintiri ale trecutului. Porțile antice, marea arenă romană, cât și forumul sunt atracții populare ale orașului și oferă o perspectivă veche a Veronei. Pe lângă găzduirea unei narațiuni istorice puternice, Verona este, de asemenea, foarte bine plasată în secolul XXI. Deși nu pare a fi la fel de contemporan ca și celelalte orașe italiene, Verona este casa unei atmosfere încărcată cu restaurante de top, baruri moderne și cafenele primitoare. Acest amestec de vechi și nou este cea mai mare atracție a orașului, iar apartamentele noastre din Verona îți oferă oportunitatea de a te aventura și a explora.

Apartemente în Verona – Cazare în Verona

Explorarea cartierelor din Verona

Asemănător multor orașe principale din Italia, Verona este formată dintr-o colecție de cartiere, fiecare oferind o personalitate proprie și un set de atracții.

Cartierul Istoric este cel mai popular. Așezat în inima orașului, acesta accentuează istoria antică a Veronei și explorează povestirile care s-au perindat de-a lungul orașului timp de mii de ani. Cândva, Cartierul Istoric era ascuns în spatele zidurilor romane ale orașului, dar astăzi, acesta este casa unei selecții de biserici renascentiste, piețe pline de viață și palate colorate.

Cartierul Modern oferă un contrast complet față de centrul istoric. La sud de oraș, acesta este dominat de Arena Romană, însă este, de asemenea, casa unei game de hoteluri noi, restaurante și galerii de artă.

Fanii lui Romeo și ai Julietei vor fi încântați de Cartierul Băncii Drepte, care este cel mai cunoscut pentru rolul în tragedia shakespeariană. A fost casa Julietei, iar astăzi poți găsi alte atracții majore precum Arena și o colecție de biserici baroce.

Într-un final, mai este și Cartierul Băncii Stângi, des numit Veronetta. Situat la nord de oraș, cartierul este casa faimosului Teatro Romano, care este înconjurat de vegetația luxuriantă a dealului San Pietro. Această zonă este predominant o zonă rezidențială, însă asigură și decorul perfect pentru o plimbare de după amiază datorită străzilor înguste și șerpuite și a multitudinii de baruri locale.

Cazare în Verona

Oraşul cultural Verona este un paradis pentru iubitorii de istorie şi literatură, dar mai oferă şi o fantastică selecţie de opţiuni de cazare. În interiorul acestui oraş frumos, tradiţional, italian, vei fi întâmpinat de hoteluri ornamentate care adăpostesc un decor rafinat şi servicii excelente, precum şi pensiuni vesele care caracterizează partea tinerească a oraşului. Cazarea din Verona mai include şi o serie deosebită de apartamente de închiriat, care oferă o atmosferă relaxantă de vacanţă în mijlocul acţiunii. Pentru o experienţă mai tradiţională, înregistrează-te în una din pensiunile autentice şi trăieşte ca un localnic pe parcursul şederii tale.

Piețe și palate - Lucruri de făcut în Verona

Verifică apartamentele noastre în Verona care sunt plasate excelent în întregul oraș. Multe dintre ele se află aproape sau la o distanță mică de mers pe jos de atracțiile principale, plasându-te în centrul acțiunii.

Sosirea la Verona - Ajungând în centrul orașului

Verona este servită de Aeroportul Valerio Catulla, care este localizat la 12 km sud de oraș. Este un aeroport internațional care poate deveni foarte aglomerat, însă există câteva rețele eficiente care te vor duce rapid în centrul orașului și la apartamentele noastre din Verona. Compania Aerobus circulă între terminale și stația de tren Verona Porta Nuova, plecând la fiecare 20 minute. Până în centrul orașului faci 15 minute și este cea mai ieftină modalitate de a ajunge în oraș. Altă alternativă ar fi să folosești un taxi care să te ducă direct la destinație, însă costă mult mai mult decât rețeaua de autobuz.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci