Veneţia Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

476

Veneţia Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Veneţia, Italia apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 977 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la110US$/noapte.

Apartamente în Veneția – Cele mai bune opțiuni de cazare

Întoarce-te în timp printre canalele șerpuite și străzile înguste din Veneția, contopindu-te cu patiseriile pline de arome, magazinele tipice pline de măști frumoase și baruri intime care servesc specialități italiene. Orașul vibrează de un farmec încântător, care amintesțe de elitele aristocrației și de artizanii de renume mundial. Se poate trece repede prin rețeaua de canale într-o plimbare cu o clasică gondolă, admirând arhitectura și colțurile pline de cultură care caracterizează orașul. Oricare ar fi povestea pe care vrei să o afli, avem o ofertă bogată de apartamente în Veneția pentru a avea de unde alege, dacă ești interesat de apartamente spațioase cu vedere spre canale, de închirieri pe termen scurt pe străzile întortocheate din centrul vechi sau de apartamente elegante care merg mână în mână cu arhitectura maiestuoasă. Aruncă un ochi la selecția noastră de apartamente din Veneția pentru a găsi locul perfect pentru a te caza.

Poduri și Biserici – Ce să faci în Veneția

Pentru apartamente economice în Veneția, aruncă un ochi pe oferta noastră de garsoniere și apartamente în tot orașul, care include multe opțiuni în locurile indicate anterior.

Cazare în Veneţia

Hotelurile de la marginea canalelor sunt cele mai căutate în Veneţia, fiind locații unde turiştii se strâng pentru a păşi înapoi în timp şi pentru a experimenta o lume fantastică, care pare a fi luată direct dintr-o carte de poveşti. Locurile de cazare din Veneţia sunt tot atât de fermecătoare, cuprinzând hoteluri înalte, rustice, ce se ridică deasupra apei, şi pensiuni pe străzi mici care fac parte din trecutul îndepărtat al Italiei. În acest oraş magic este câte ceva pentru toţi, indiferent dacă ai ales să stai într-o casă de vacanţă elegantă sau încerci să găseşti o pensiune luxoasă care este plăcută la vedere şi nu bate prea mult la buzunar.

Apartamente în Veneția - Cazare în Veneţia

Activități artizanale unice în Veneția

Pe lângă principalele atracții turistice din Veneția, de asemenea există multe experiențe unice în viață care trebuie trăite în oraș, de la a participa la un dans cu măști pitorești într-unul dintre Palazzos, la a învăța să gătești cu un renumit bucătar italian. Iubitorii de artă și cultură se vor simți în largul lor, cu excursii la insulele din apropiere, Burano și Murano, pentru a afla mai multe despre meșteșugul local al suflatului sticlei.

Ajungerea la Veneția cu stil

Veneția este deservită îndeosebi de aeroportul Marco Polo, care se află la 12 km de Veneția, dar de asemenea există aeroportul Giuseppe, mai mic, care se află la 30 de km de centrul orașului și care este frecventat de companii low cost.

Ambele aeroporturi oferă bune conexiuni cu centrul Veneției, cu autobuze eficiente care conectează stația de autobuze cu Piazzale Roma și Mestre; în plus, există un feribot rapid de la aeroportul Marco Polo către centrul Veneției.

Cum este un oraș înconjurat de apă, la Veneția se poate ajunge cu barca și există opțiuni de transbord care navighează dinspre țările învecinate precum Grecia, Croația sau Slovenia.

Vaporașe și gondole – Cum să te deplasezi prin Veneția

Veneția este un oraș unic, pentru că are foarte puține vehicule terestre. Principalul mijloc de transport pentru a te deplasa în oraș este Vaporetto sau taxiul acvativ, care traversează canalele cu măiestrie. Există numeroase linii, rute și stații în tot orașul, care unesc principalele obiective turistice, precum și insulele ce se află mai departe.

Pentru o formă mai clasică de depasare, fă o plimbare cu gondola care îți va furniza o experiență mult mai intimă, deși este mai scumpă decât alte opțiuni de transport public.

Marea majoritate a obiectivelor turistice din Veneția se află la mică distanță unul de celălalt, de aceea este recomandabil să mergi pe jos – un mod interesant de a descoperi bijuterii oculte și de a ajunge să cunoști acest vechi oraș.

Cum să trăiești ca un localnic într-o Veneție mai puțin cunoscută

Dacă vrei să explorezi Veneția ca un localnic, trebuie să te pierzi prin labirintul de străduțe întortocheate și trebuie să intri prin magazinele interesante și barurile intime, să mergi la Fontane Quattro într-o zi de marți pentru o piață locală care vinde toate tipurile de produse, de la haine și pantofi până la alimente și articole pentru casă, să te plimbi prin cartierele mai puțin cunoscute precum Canneregio și Castello unde copiii se joacă în parcuri și persoanele în vârstă stau de vorbă și trebuie să vizitezi piața Rialto devreme, înainte ca mulțimea să vină și să cumpere cel mai bun pește și verdețurile proaspăt culese.

Dacă vrei să trăiești ca un localnic în Veneția, rezervă unul dintre apartamentele noastre de lux care se află în locuri mai puțin cunoscute ale orașului.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci