Valencia Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

323

Valencia Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Valencia, Spania apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 124 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la62US$/noapte.

Apartamente în Valencia – Primitoare cazare urbană

Valencia este cel de-al treilea cel mai mare oraș al Spaniei, ce se întinde de-a lungul coastei orientale și ce se bucură de o diversificată scenă culturală în contrast cu Marea Mediterană. Cunoscută ca fiind casa paellei, are un puternic avânt gastronomic, cu o enormă colecție de restaurante autentice tradiționale spaniole, precum și restaurante inovatoare Nouveau, mai noi. Valencia de asemenea este casa artelor și a culturii vibrante, cu străzi cu arhitectură deosebită, cu multe muzee clasice și un mare și frumos centru vechi plin de magazine și cafenele tradiționale cu farmec. Se bucură de un mare peisaj de artă contermporană dar și de un număr mare de clădiri moderne și de tehnologie de vârf și are o viață de noapte care prinde viață la lăsarea serii. Explorează tot ce orașul are de oferit și chiar mai mult, dintr-unul dintre primitoarele noastre apartamente din Valencia - cu o colecție de apartamente cu farmec și garsoniere ieftine, avem locul perfect pentru a te caza în timpul călătoriei.

Arhitectura science-fiction se întâlnește cu vechea cultură - Ce să faci în Valencia

Descoperă toate aceste puncte de interes și chiar mai mult, de la comoditatea unuia dintre apartamentele noastre din Valencia situate în și în afara centrului orașului.

Cazare în Valencia

Valencia este un oraş cu două feţe. Pe de o parte, ai un oraş spaniol tradiţional care se caracterizează prin cultură şi patrimoniu, iar pe de altă parte ai un centru ştiinţific şi de artă care tinde constant să se dezvolte. Aceste două părţi se reflectă în cazarea din Valencia, unde poţi găsi o selecţie de hoteluri grandioase, pline de facilităţi moderne, precum şi pensiuni rustice, fermecătoare şi pensiuni ce emană ambianţă spaniolă tipică. Apartamentele de la malul mării oferă privelişti incredibile asupra oceanului, iar studiourile ieftine din centrul oraşului oferă o experienţă locală.

Apartamente în Valencia - Cazare în Valencia

Plimbări în natură și paella - Living Local

Valencia este un loc de design contemporan și veche cultură spaniolă și există multe lucruri de facut ca vizitator. Începe prin a explora Grădinile Turia, care se întind de-a lungul albiei secate a râului cu același nume. Acest frumos spațiu verde se întinde de-a lungul orașului, creând un loc natural animat de zgomotul centrului urban. Aici vei putea merge cu bicicleta și te vei putea plimba prin împrejurimile colorate, te vei putea opri la un picnic sau vei putea petrece după-amiaza făcând sport pe terenurile construite special pentru asta.

Pentru o după-amiază culturală, fă o plimbare prin centrul orașului și descoperă arta stradală care decorează pereții clădirilor. De la mari ziduri amuzante până la opere mai mici cu conotații politice, există o nouă înfățișare artistică la fiecare plimbare.

În ultimul rând, este obligatoriu să explorezi scena culinară locală ca un locuitor al orașului. Orașul este faimos pentru paella și în general, poate fi încercată o delicioasă rețetă în oricare dintre restaurantele din oraș. În vremurile de demult bogăția se măsura în funcție de tipul de carne pe care o conținea paella. În zilele noastre poți găsi practic orice varietate de carne precum pui, rață, creveți și vită.

Apartamentele noastre din Valencia oferă poarta spre trecut și oferă baza perfectă pentru a explora punctele cele mai elegante ale orașului.

Valencia și aeroportul - Cum să ajungi în centrul orașului

Aeroportul din Valencia se află la 8 km de centrul orașului și are nenumărate opțiuni de transport pentru a ajunge în oraș. În primul rând, există serviciul de metrou rapid, eficient și ieftin care are două linii ce merg în diferite părți ale centrului orașului. Pe de altă parte, există un Aerobus direct care duce pasagerii de la aeroport la diverse puncte din oraș. Autobuzele pleacă la fiecare douăzeci de minute toată ziua și sunt o bună opțiune pentru a vedea unele dintre obiectivele turistice pe drum spre oraș.

De asemenea există o stație de taxi situată în afara terminalelor de unde se poate merge la orice destinație din centrul orașului. Au prețuri ieftine iar călătoria este rapidă.

Mulți vizitatori ajung la Valencia de la alte orașe spaniole învecinate, mulțumită sistemului de căi ferate.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci