Torino Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

47

Torino Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Torino, Italia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 23 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la76US$/noapte.

Apartamente în Torino – Închirieri ieftine pentru vacanțe

Torino este un amestec de mari bulevarde traversate de străzi șerpuite, arhitectură impresionantă art nouveau și o elegantă și bogată istorie, care penetrează fiecare colțișor. Odinioară, acest oraș cu caracter era capitala Italiei, dar astăzi continuă să fie o poartă spre trecut cu o vibrantă explozie de nou. Pentru că după Jocurile Olimpice din Torino din 2006 a fost supus unei operații estetice, ce a adus orașul în prezent. Acum vei găsi o selecție de cafenele interesante, baruri, muzee renovate și o nouă perspectivă asupra mâncării. Mâncarea este ceea ce Torino știe să facă cel mai bine, servind feluri de mâncare cu specific italian între o selecție de arome internaționale experimentale. De fapt, Torino este orașul în care a fost inventată ciocolata dură comercială – nu e așa că îți place? Descoperă adevăratul Torino cu selecția noastră de apartamente cu farmec și închirieri pentru vacanțe la prețuri accesibile. Apartamentele noastre din Torino îți dau oportunitatea de a trăi ca un localnic și de a săpa un pic mai adânc în viața italiană.

Turnuri, Giulgiul Sfânt și Muzee – Ce să faci în Torino

Aruncă un ochi la apartamentele noastre din Torino care se află prin tot orașul, inclusiv în și în jurul principalelor zone de interes menționate anterior.

Apartamente în Torino – Cazare în Torino

Cazare în Torino

Farmecul italian al oraşului Torino este vizibil pe fiecare stradă şi la fiecare colţ. Acesta se extinde şi asupra cazării din Torino, care prezintă nuanţe tradiţionale italiene împreună cu o doză mare de lux elegant. Hoteluri grandioase se află pe bulevardele liniate de copaci, pe când pensiunile prezintă atmosfere relaxante şi apartamentele de vacanţă oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi tot ce are de oferit oraşul. Indiferent de bugetul tău, totdeauna este un loc de ședere în Torino, care oferă opţiuni de cazare ieftine, precum şi camere opulente şi moderne.

Cartierul roman din Torino – Locul pentru petrecere

În ultimii ani, Torino a fost ținta unei schimbări de imagine. În timp ce firele minunatelor istorisiri încă se țes prin intermediul străzilor și bulevardelor tradiționale, acum există și o bogată gamă de baruri moderne, restaurante și cafenele pentru un set complet.

Schimbarea cea mai remarcabilă a fost cartierul roman care, odinioară, era considerat unul dintre cele mai periculoase din oraș. Acum, fără îndoială, prezintă o istorie complet diferită. În locul caselor aflate în paragină și a străzilor în stare proastă, vei găsi o mulțime de localuri informale, baruri la modă și o atmosferă plină de viață până la orele dimineții. Străzile șerpuite și înguste ale cartierului roman sunt peisajul de fundal perfect pentru viața nocturnă italiană, așa că îți poți comanda o băutură și lua un loc într-unul dintre multele locuri elegante de ieșit.

După o noapte bună, asigură-te că mergi la unul dintre apartamentele noastre din Torino pentru o bine meritată relaxare.

Magia și superstițiile – Cealaltă fațetă a orașului Torino

Torino nu este doar un oraș plin de regi, regine și castele. De fapt, există un element foarte spiritual al orașului pe care nu mulți turiști îl cunosc.

Pentru a începe, există superstițiile din jurul Piazza Statuto, care se află aproape de gara Porta Susa. În trecut, această piață a fost fundalul pentru execuții și acum se crede că este parte a unui triunghi magic negru care conectează Londra și San Francisco. Legenda spune că ritualurile satanice încă au loc aici din cauza obeliscului, deși obeliscul nu a fost înălțat acum așa de mult timp și sigur nu a fost martor al multora dintre execuțiile care se poate să fi avut loc.

Apoi există ceea ce este cunoscut ca "energia albă", care se întâlnește cu "energia neagră" în Piazzo Statuto la porțile Palazza Reale. Faimosul Giulgiu Sfânt se află într-o biserică din apropiere, dar obișnuia să fie arătat în acest loc unde mii de pelerini religioși mergeau să se roage în drumul lor spre Roma. Chiar dacă crezi în magia neagră și în lumea spirituală din Torino sau nu, vei avea un moment interesant încercând să ajungi la esența miturilor și legendelor pe care orașul le ascunde.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci