Split Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

283

Split Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Split, Croaţia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 183 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la54US$/noapte.

Apartamente în Split – Cazare la prețuri accesibile

Split are echilibrul amestecului perfect între vechi și nou, rămânând fidel rădăcinilor sale croate în timp ce injectează o notă vibrantă de viață modernă. Există un anume sunet care înconjoară acest oraș dalmat, care se țese prin impresionanta prezentare a arhitecturii clasice și a siluetei apropiate a munților de pe coastă. Înconjurat de confortabilele brațe ale vechilor ziduri ale orașului, Split are multe într-un spațiu mic, de la sute de confortabile și autentice restaurante, la baruri și magazine luxoase, muzee istorice și cu design tradițional. Și când crezi că nu există nimic mai pitoresc, întrezărești apele cristinale ale Mării Adriatice. Combinând beneficiile unei escapade urbane cu un pic de farmec al plajei, este locul perfect pentru a te impreguna de farmecul unic al Croației și de a te relaxa bucurându-te de clima blândă și de frumoasele priveliști. Rămâi într-unul dintre apartamentele noastre din Split pentru a trăi o experiență completă – de la garsoniere cu farmec în inima străzilor șerpuite, la apartamente ieftine de unde poți admira apele cristaline.

Vederi incredibile și o colecție completă de lucruri de făcut

Colecția noastră de apartamente din Split are apartamente în tot orașul, inclusiv în zonele ce înconjoară punctele de interes mai sus menționate.

În cîutarea paradisului – lnsulele din Split

Marea Adriatică ce înconjoară orașul Split are un mozaic de insule, fiecare cu propia sa personalitate și cultură elaborată cu grijă. Situate în marea albastră, sunt vibrante în peisajul lor verde și paradisiac, dar de asemenea adăpostesc sate tipice și un număr de monumeste istorice ce adaugă un pic de cultură amestecului.

Vis este o insulă frumoasă, plină de golfuri ascunse, podgorii și păduri dese. În insula Vis poți găsi o duzină sau chiar mai multe restaurante și baruri, în timp ce în sudul insulei poți afla mai multe despre vechile tehnici de pescărie în Komiza și poți face scufundări printre delfini și broaște țestoase.

Pentru o mai mare experiență culturală, mergi la Korcula, care este un cadru perfect de frumusețe naturală și istorie. Printre turnurile principale din Korcula există multe străzi medievale care te vor duce spre catedrale înalte și muzee impresionante, toate fiind situate într-un peisaj paradisiac al insulei, cu plaje sclipitoare și ape puțin adânci.

Hvar este posibil cea mai populară dintre insule, aducând o multitudine ostentativă și creativă pentru cei ce iubesc petrecerea. Explorează Stari Grad, un labirint de străzi înguste înconjurate de restaurante intime, poți vizita Castelul Tvrdalk și poți intra în magazinele de artizanat local. Pentru a rămâne fascinat de faimoasa viață nocturnă a insulelor, mergi direct în Hvar, care este un amestec surealist de design venețian și austriac, plin de cluburi și baruri la modă.

Insula Brack este partea sălabtică și plină de roci a ansamblului de insule. Aici poți face plimbări prin păduri și pe plaje și, când ai nevoie să îți tragi suflarea, poți intra într-unul dintre superbele restaurante ce se află situate pe toată insula.

Apartamente în Split – Cazare în Split

Cazare în Split

Split devine tot mai mult o destinaţie populară pentru călătorii care caută soare, mare, plajă şi o doză mare de cultură. Oraşul croat este plin de restaurante cu mâncare delicioasă, baruri vesele şi muzee fascinante, iar cazarea din Split este pentru orice gust. De-a lungul litoralului există numeroase hoteluri elitiste care oferă o şedere plină de evenimente în acest oraş magnific, pe când apartamente de vacanţă privesc deasupra mării şi insulelor verzi care sunt presărate de-a lungul coastei. De asemenea, pensiunile locale oferă locuri de ședere intime şi sunt o opţiune pentru cei cu buget limitat.

Bucură-te de Split ca un localnic

Miile de turiști onorează orașul Split în fiecare an, dar dacă vrei să te amesteci printre localnici, va trebui să urmezi următorii pași. Începe prin a explora străzile din centrul vechi și rămâi într-una dintre cafenelele liniștite pentru te bucura de o cafea și de atmosferă. În timp ce faci asta, poți privi lumea ce trece prin fața ta. Apoi, dacă îți este foame, poți merge să încerci pasicada, dulciurile locale și de care te poți bucura în timp ce te plimbi pe străzi.

Când se lasă seara, încearcă una dintre mâncărurile cu pește proaspăt ale orașului, alături de un pahar de vin.

Cu apartamentele noastre din Split poți explora orașul ca un localnic, bucurându-te de poveștile culturale, de vechile tradiții și de fascinanta viață de zi cu zi.

Cum să vezi Split – Deplasarea prin oraș

Centrul orașului Split este predominant compus din bulevarde pietonale și străzi înguste, care înseamnă că nu vei avea nevoie de transport pentru a te deplasa prin aceste zone. Însă, dacă ieși din zona pietonală vei avea mai multe opțiuni.

Pentru a începe, există un serviciu de autobuze locale care au un număr de linii destul de mare ce străbat orașul, conectând toate atracțiile principale și oferind vederi impresionante pe traseu. Biletele sunt ieftine și este un mod tipic în care localnicii se deplasează de la un punct la altul.

Ca o alternativă, există autobuze turistice în care poți urca și sunt geniale pentru că le poți cere să te lase oriunde dorești. Doar cumpără un bilet pentru șederea ta și urcă și coboară când vrei. În general există un audio ghid ce îți va povesti istoria orașului în timp ce te deplasezi.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci