Sitges Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

57

Sitges Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Sitges, Spania apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 29 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la23US$/noapte.

Apartamente în Sitges - Cazare la prețuri accesibile

La numai 35 km de Barcelona, Sitges oferă un țărm cu plajă la o scurtă distanță de agitatul oraș al lui Gaudi. Pe vremuri un sat de pescari, Sitges s-a transformat ușor, ușor, într-o stațiune populară, devenind favorita turiștilor catalani. Atât pentru glorioasa suprafață acoperită cu plajă, cât și pentru cultura vibrantă de litoral, Sitges valorifică o mișcare de artă modernistă într-o dezvoltare rapidă, o ispită pentru iubitorii de Picasso. În ziua de astăzi, este locul petrecerilor, faimos pentru atmosfera gay și uriașele petreceri pe plajă care se întind pe toată durata verii. A fost comparat cu Ibiza, datorită selecției de cluburi de top și aglomerației, însă există și o parte de viață tradițională spaniolă, dată de barurile autentice care servesc tapas și de festivalurile locale. Cufundă-te în atmosfera de petrecere cu unul dintre apartamentele noastre din Sitges, care oferă punctul ideal de plecare pentru a explora cultura și viața de noapte incitantă a orașului.

Top 3 muzee în Sitges

În ciuda denumirii de oraș al petrecerii, Sitges este, de asemenea, o mișcare de artă și cultură, cu o gamă vastă de muzee și galerii valabile în întregul oraș. Prin intermediul apartamentelor noastre din Sitges, te poți amesteca în acest peisaj prin explorarea celor mai îndrăgite muzee.

Turbulenta și fascinanta istorie a orașului Sitges

Sitges a avut un important rol în istoria spaniolă. Încă de pe vremea romanilor, cu mai mult de 2000 de ani în urmă, a fost cunoscut drept un oraș al petrecerilor, o caracteristică păstrată până în ziua de astăzi. Prin oraș s-ar putea să vezi cuvântul "Subur” destul de des, care se referă la numele orașului de petrecere existent înaintea orașului Sitges.

În 1838, orașul a fost atacat de carliști, o zi întunecată pentru istoria catalană fiindcă s-au pierdut multe vieți. Strada 1 de Maig amintește de perioada întunecată pentru a comemora data în care mulți rezidenți ai orașului Sitges și-au pierdut viața. În timp ce Franco era la putere, strada a fost redenumită 2 de Mayo in Castellano, dar a revenit la numele original imediat după.

Partea veche a orașului Sitges este unul dintre cele mai populare cartiere pentru turiști, având arhitectură rustică și fațade neoclasice. Străzile șerpuite sunt piperate cu restaurante micuțe, baruri locale și magazine artizanale, însă vei vedea o mulțime de linii albastre pictate deasupra pragurilor anumitor case. Acest lucru se referă la vechiul statut al orașului de sat de pescuit și marchează casele pescarilor. Liniile albastre au avut rolul de a avertiza trecătorii să păstreze liniștea cât timp pescarii dormeau în timpul zilei. Mai sunt puțini pescari care numesc Sitges "acasă”.

Apartamente în Sitges – Cazare în Sitges

Cazare în Sitges

Fiind un oraş neobişnuit la malul mării, cazarea din Sitges satisface vizitatorii care sunt în căutare de soare, mare şi nisip. Pe străzile întortocheate din centru sunt câteva pensiuni bed&breakfast confortabile şi intime care sunt doar la câţiva paşi de la litoral, pe când malul mării este liniat de pensiuni deosebite şi hoteluri de tip boutique, toate emanând note vesele şi o ambianţă de relaxare. În plus, o serie de apartamente se află la o distanţă mică de la mare şi de la inima oraşului Sitges, plasând vizitatorii în centrul tuturor acţiunilor.

Cumpărături și cultură spaniolă - Cele mai bune străzi în Sitges

Mulțumită istoriei bogate și culturii vii, Sitges este casa unui număr fascinant de străzi cu deosebite puncte de plecare pentru oricine dorește să viziteze orașul.

Strada Parellades începe la piața Placa d'Espanya și este focarul atracțiilor turistice. Fă o plimbare într-acolo și vei da peste o mulțime de magazine de suveniruri, baruri și cafenele locale, și o mulțime de locuri de stat în aer liber unde poți savura o băutură și poți privi oamenii. De asemenea, este începutul cartierului vieții de noapte, unde cluburile și barurile vibrante înlocuiesc cafenelele și magazinele artizanale.

Strada Jesus este la fel de populară printre turiști, datorită excesului de cafenele drăguțe și baruri improvizate. Este mărginit de o piață întinsă care se deschide în marea și tumultoasa viață a orașului.

Strada Sant Francesc este un rai al iubitorilor de cumpărături. Pe toată lungimea, poți întâlni o gamă vastă de magazine de haine și te poți opri pentru o pauză la una din multele cafenele și patiserii.

Strada Major este considerată a fi una din cele mai pitorești străzi din oraș, având restaurante primitoare care servesc fructe de mare proaspete și mâncăruri locale. Strada cotește către centru istoric al orașului și iese în Placa de la Ajuntament, una din cele mai importante piețe din întregul oraș. Din strada Major se desprind numeroase străzi laterale înguste, așa că e recomandat să acorzi timp suplimentar pentru a te pierde și a descoperi peisajele tradiționale.

Apartamentele noastre din Sitges sunt presărate prin oraș la o distanță mică de mers pe jos de aceste străzi principale, ceea ce înseamnă că poți savura gustul vieții locale fără a fi nevoie să te aventurezi prea departe.

Sejur în Sitges - Cum să ajungi

Majoritatea oamenilor ajung în Sitges din Barcelona, de la principalul Aeroport El Prat. De acolo, poți lua trenul către centrul orașului și poți să schimbi la Passeig de Gracia sau la principalele stații de tren Barcelona Sants. Mai există o rețea de autobuze care călătorește de la aeroport direct în Sitges și funcționează regulat în lunile de vară. O altă alternativă ar fi să iei autobuzul de la Plaza Catalunya situată în centrul Barcelonei.

Dacă aterizezi pe Aeroportul Girona, călătoria este puțin mai dificilă. Va trebui să iei un tren spre centrul Barcelonei și de acolo să iei ori autobuzul, ori alt tren către Sitges.

Sunt unii oameni care aleg zboruri domestice către aeroportul Tarragona, de unde pot lua un tren direct către Sitges.

Odată ce ajungi în Sitges este puțin probabil să ai nevoie de un mijloc de transport public. Orașul este destul de mic și toate atracțiile principale sunt la distanțe mici de mers pe jos una de cealaltă.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci