Sevilia Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

242

Sevilia Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Sevilia, Spania apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 322 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la76US$/noapte.

Apartamente în Sevilia – Închiriere de apartamente ieftine

Capitala flamencoului, Sevilia, este un oraș tradițional spaniol aflat în sudul țării. Având un peisaj de fundal încântător, cu design andaluz presărat cu castele arăbești și fortărețe romane, combină perfect stilul și personalitatea. Cu o animată viață de noapte, o cultură care este seducător de bogată și de fascinantă și cu o mulțime de locuri pitorești pentru a vizita, nu există timp pentru a te plictisi. Dansează cu muzică veselă și adăpostește sute de locuri primitoare ce sunt bastioane ale culturii și ale tradiției spaniole, datorită rolului său în nașterea flamencoului, dar este un oraș modern, de asemenea cu o mare varietate de cafenele moderne, galerii de artă extravagante și buticuri pline de viață, presărate pe vechile străzi. Orașul are multe locuri de explorat, așa că alege o bună cazare la unul dintre apartamentele noastre din Sevilia, care oferă de la garsoniere ascunse pe străduțe întortocheate la apartamente pentru închirieri de scurtă durată cu vedere înspre acoperișurile acoperite cu țiglă.

Apartamente în Sevilia - Cazare în Sevilla

În căutarea flamencoului în Sevilia

Sevilia este un oraș cunoscut ca fiind căminul flamencoului tradițional spaniol, o boare de culori, sunete și dans care fac să fie oprirea perfectă noaptea. În tot orașul se găsesc multe baruri, restaurante, cafenele și săli de spectacole cu showuri dese de flamenco, cu artiști clasici precum și cu tineri promițători. Dacă vrei să simți spiritul flamenco și vrei să încerci să îl dansezi (de ce nu?), mergi la Muzeul de Flamenco unde vei putea observa dansatorii mișcându-se într-o atmosferă intimă și unde vei putea încerca și tu să dansezi.

Dacă ce cauți e doar să privești, poți găsi un loc pentru asta aproape la orice colț de stradă. Încearcă un flamenco la care te poți ridica și poți simți ritmul, în loc de a aplauda la un spectacol la care stai jos. Atmosfera este mult mai vie și mai intimă – mergi la La Carbonería sau la Casa de la Memoria de Al-Andalus pentru experiențe de neuitat. După ce ai dansat toată noaptea flamenco, asigură-te că ai rezervat unul dintre apartamentele noastre din Sevilia la prețuri bune, pentru a te odihni liniștit.

Cazare în Sevilla

Locurile de cazare din capitala flamenco-ului din Spania sunt la fel de pline de energie ca şi spectacolele și viaţa de noapte a oraşului. Hotelurile de tip boutique formează partea cea mai mare a cazării din Sevilla, dar aici mai sunt şi o mulţime de locuri tradiţionale de ședere. Clădirile maure vechi adăpostesc pensiuni frumoase, care sunt mărginite de plante căţărătoare şi curţi vechi, pe când blocuri de apartamente rustice pe fundal de privelişti spaniole sunt parcă rupte din basm, combinându-se perfect cu o sangria rece la balcon. Pe de altă parte, persoanele iubitoare de viaţă de noapte se cazează de obicei la pensiuni confortabile, iar călătorii de lux se relaxează în hoteluri somptuoase.

Design maur și palate din Spania – Ce să faci în Sevilia

Avem o colecție foarte mare de apartamente în Sevilia, situate în toate zonele mai sus menționate. Vizitează pagina noastră web pentru a găsi locul perfect pentru a te caza.

De la aeroport la centrul orașului – Cum să ajungi la Sevilia?

Aeroportul San Pablo din Sevilia este situat la 10 km distanță de centrul orașului și există multe moduri în care se poate ajunge de la aeroport în oraș. Modalitatea cea mai rapidă este cu un taxi, de la stația care se află în afara terminalelor. Călătoria va dura 15 minute și te va costa în jur de 20 de euro. Ca alternativă, poți lua autobuzul direct, din afara aeroportului, care va avea nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a ajunge la Avenida Carlos V în centrul orașului. De aici ai acces la tramvaiele locale dacă ai nevoie să ajungi în altă parte a orașului.

Mulți vizitatori ajung la Sevilia de la alte orașe din Spania, în special de la Madrid, dar și de la țările învecinate cu ajutorul serviciilor feroviare care străbat țara.

Explorează orașul – Transportul public în Sevilia

Sevilia are un bun sistem de transport public, cu multe opțiuni. Are serviciu punctual de autobuze și tramvaie care conectează principalele puncte de interes, precum și alte obiective turistice mai îndepărtate și de asemenea are un metrou ieftin și rapid care acoperă tot orașul. Cele mai bune modalități de a explora Sevilia, fără îndoială, sunt pe jos sau cu bicicleta. Multe dintre obiectivele turistice se află la scurtă distanță unul de altul și există nenumărate locuri în oraș unde poți face o plimbare și te poți bucura de descoperirea străduțelor întortocheate și de arhitectura veche, într-un ritm mai lent.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci