Salou Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

459 Apartamente găsite
ordonează după:
PREŢ
Distanța de centru
Dimensiune
Popularitate
Punctaj
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Salou, Spania apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 300 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la48US$/noapte.

Apartamente în Salou – Cazare Accesibilă pentru Vacanţă

Cu plaje întinse liniate de palmieri şi bulevarde însorite presărate cu cafenele drăguţe şi restaurante autentice, Salou este tot ceea ce ţi-ai imaginat despre o staţiune balneară spaniolă. Situat la doar 112 km de Barcelona, este locul perfect pentru a te bucura de viaţa relaxantă de plajă, în acelaşi timp fiind în imediata apropiere a unuia dintre cele mai vii şi mai culturale oraşe din Europa. În afară de înot, plajă şi mâncare, Salou oferă o gamă largă de activităţi, începând cu sporturi de apă aventuroase, până la muzee, galerii şi clădiri istorice. Fie că doreşti o excursie gastronomică care cuprinde multe delicii spaniole, o săptămână de relaxare pe malurile nisipoase, sau o ședere culturală, plină de obiective turistice care aşteaptă a fi vizitate şi examinate, asigură-te că ai găsit locul perfect pentru cazare cu apartamentele noastre din Salou.

Plajele din Salou – Soare, Nisip şi Înot

Salou este cel mai bine cunoscut pentru ansamblul său de plaje de nisip însorite. Plaja Llevant este principala fâşie de nisip a oraşului, întinzându-se mai bine de 1.2 km de-a lungul promenadei Jaume I. Fiind o parte populară a oraşului, această plajă oferă o serie de facilităţi excelente, de la baruri pline de viaţă, la cafenele liniştite şi restaurante locale. De asemenea, aici există jucării pentru copii, pentru a menţine membrii mai tineri ai familiei fericiţi, diverse tipuri de sport acvatic, precum şi duşuri şi toalete.

Apoi, mai este şi plaja Ponent, care se află în cealaltă parte a portului. Această fâşie de nisip auriu leagă Salou de Cambrils şi are nişte ape incredibil de albastre. Marea este puțin adâncă, ceea ce face acest loc perfect pentru copii, şi există o mulţime de facilităţi pentru a petrece o zi minunată afară.

Pentru un loc mai retras, îndreaptă-te spre plaja Llarga de la Capul Salou. Aflată departe de părțile turistice ale orașului, această plajă liniștită oferă un refugiu care emană pace şi păduri de pin aromatice.

Apartamentele noastre din Salou sunt la o distanţă de câţiva paşi de plajele oraşului, fiind locul perfect de stat în cazul în care sunteţi în căutarea unei vacanţe relaxante la mare.

5 Lucruri Importante de Făcut la Salou

Apartamentele noastre din Salou te plasează în centrul oraşului şi îţi oferă acces uşor la tot ce are mai bun oraşul, de la parcuri tematice şi porturi de pescuit, la promenade şi evenimente deosebite în timpul nopţii.

Plimbări şi Cumpărături – Cele mai Bune Bulevarde din Salou

Mersul pe jos este un mod minunat de a explora tot ce are Salou de oferit, iar aici sunt o multitudine de bulevarde renumite, „paseos” şi pasarele care dau vizitatorilor o introspecție în cultura, istoria şi farmecul acestei mici staţiuni.

Avenida Carles Buigas este un paradis pentru entuziaştii care iubesc să facă cumpărături. Liniat de hoteluri, restaurante şi o mulţime de magazine de haine şi de suveniruri, acesta este locul perfect pentru o fereastră înainte de prânz.

Paseo Miramar trece de-a lungul plajei şi este un bulevard larg mărginit de palmieri. Pe o parte a străzii este o gamă vastă de hoteluri, magazine de designer şi restaurante, pe când altă parte prezintă vederi neîntrerupte spre mare. Această pasarelă străbate toată lungimea oraşului Salou, deci sunt numeroase lucruri de văzut în timpul plimbării.

Parcul Municipal este un loc luxuriant de verdeață în centrul orașului Salou. Pe lângă multiplele căi ce se intersectează prin parc, aici mai sunt şi spaţii unde poţi savura un picnic sau, pur şi simplu, să priveşti lumea care trece.

Paseo Jaime I este una dintre arterele principale care străbat oraşul Salou. Ea este flancată de palmieri înalţi şi oferă o atmosferă plină de viaţă. Vara ea este ocupată de turişti şi localnici. De asemenea, aici există pieţe care se deschid pe toată lungimea sa.

Apartamente în Salou – Cazare în Salou

Pornindu-te la Salou – Cum Ajungem Acolo

Aeroportul din Barcelona este cel mai apropiat aeroport de Salou şi sunt câteva modalităţi de a ajunge la oraş de la terminale. O reţea eficientă de microbuze circulă între aeroportul din Barcelona şi Salou, cu mai multe mijloace de transport pornind regulat în lunile de vară. Dacă vei călători vara, este o idee bună să îți rezervi autobuzul în prealabil. Autocare Plana pleacă de la terminalul 1 din aeroportul din Barcelona, dar, iarăşi, va trebui să-ţi rezervi călătoria, în special în lunile mai aglomerate. Poţi obţine un transfer prenotat la staţiune la un preţ foarte rezonabil, sau să prinzi un taxi pentru o călătorie de o oră şi 20 minute – deşi, aceasta poate fi destul de costisitoare.

Este mai greu să ajungi cu trenul, deoarece nu există servicii directe de la aeroport spre Salou. Iniţial, va trebui să iei trenul spre Estacio Sants spre centrul Barcelonei de la aeroport. De acolo, poţi lua orice tren din cele numeroase care circulă spre Salou. Timpul călătoriei variază, pentru că unele trenuri se opresc la mai multe staţii decât altele, dar poţi admira priveliştile spectaculoase pe când înaintezi de-a lungul coastei.

Cazare în Salou

Locația sa la malul mării înseamnă că ofertele de cazare în Salou sunt, în general, o combinaţie de hoteluri şi apartamente de vacanţă pe litoral. Bulevardele care se întind pe toată lungimea plajelor sunt liniate de hoteluri înalte cu vedere spre mare, precum şi blocuri de apartamente elegante pentru cazare self-catering. În interiorul oraşului veţi găsi B&B-uri, hoteluri şi pensiuni autentice, confortabile, care emană farmec spaniol.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci