Roma Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

1.572

Roma Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Piazza Navona 259 Daireler
Pantheon 190 Daireler
Musei Vaticani 124 Daireler
Fontana di Trevi 118 Daireler
Piazza di Spagna 103 Daireler
Stazione Termini 80 Daireler
Piazza Venezia 66 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Roma, Italia apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 5081 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la68US$/noapte.

Apartamente în Roma - Închirieri de apartamente pentru vacanță

Roma, de asemenea cunoscută ca Orașul Etern, este una dintre destinațiile cele mai vechi din Europa, de peste mii de ani până la zilele în care romanii îmbrăcați în robe mergeau pe străzi și cursele cu care aveau loc în amfiteatre impresionante. Încă este un punct de acces virbant și popular pentru turiștii ce vor să călătorească în timp către un loc plin de cultură bogată și istorie fascinantă.

De la ruinele rămase ale Colosseumului la mari biserici și la o selecție de delicioase restaurante italiene, există multe lucruri pentru a fi explorate. Apartamentele noastre din Roma te pun în centrul atenției, oferind locul perfect pentru a te caza și pentru a te contopi cu viața locală. Avem o selecție de apartamente spațioase cu vederi înspre părțile antice, o varietate de închirieri pe termen scurt ideale pentru escapade de week-end și garsoniere ieftine distribuite prin tot orașul. Aruncă un ochi pe colecția noastră de apartamente și găsește-l pe cel ideal pentru tine.

Antici strămoși și ruine - Ce să faci în Roma

Only-apartments oferă o selecție bogată de apartamente ieftine în Roma, luxoase și cu farmec, în tot orașul, inclusiv în apropierea locurilor menționate anterior.

Apartamente în Roma - Cazare în Roma

Sosirea la Roma - Cum să ajungi de la aeroport până în centrul orașului

Roma are două aeroporturi, Leonardo da Vinci (de asemenea cunoscut ca Fiumicino) și Ciampino. Primul se află la 30 de kilometri de centrul orașului, în timp ce al doilea se află mai aproape, la doar 15 kilometri distanță și este locul unde ajung majoritatea companiilor aeriene low cost.

Dacă vei ajunge la Fiumicino, ai trenul Leonardo Express, care conectează aeroportul cu centrul orașului la fiecare 30 de minute, precum și o stație de taxi aflată în afara terminalelor. De asemenea există un autobuz care merge de la aeroport până la gara centrală a Romei, Termini, la fel și autobuze care pleacă de la stația de autobuze a aeroportului.

De la aeroportul Ciampino există opțiuni similare. Există un tren direct înspre centrul orașului (dar va trebui să iei autobuzul pentru a ajunge la stația din aeroport), două servicii de autobuze care pornesc direct din afara terminalului și o stație de taxi.

De asemenea se poate ajunge la Roma dinspre alte orașe europene cu trenul, datorită servicului eficient de căi ferate al țării. Majoritatea rutelor se termină la Gara Termini, gara principală a Romei.

Explorând Roma - Deplasarea

Roma se bucură de multe opțiuni de transport pentru turiști. Există servicii de autobuze și tramvaie care funcționează de la prima oră a dimineții până la miezul nopții și care ajung la principalele obviective turistice.

De asemenea există un serviciu de tren rapid și fiabil care conectează multe puncte importante ale Romei, precum și alte destinații din Italia și țările învecinate. Dacă vrei să explorezi împrejurimile Romei, este destul de probabil să pornești de la Gara Termini, care este principalul punct central de transport al orașului.

Roma are de asemenea o mică rețea de metrou, deși nu are decât două linii care circulă pe lângă centrul orașului, ceea ce înseamnă că este destul de inutil pentru turiști. Cele două linii se intersectează la Gara Termini - singura stație în care se poate schimba linia.

Cazare în Roma

O călătorie la Roma seamănă cu o excursie înapoi în timp, dar majoritatea locurilor de cazare din Roma sunt destul de bune şi se bazează pe necesităţile zilelor noastre. Paralel cu rămăşiţele antice ale stilului de viaţă al gladiatorilor şi al civilizaţiilor vechi de secole, se ridică hoteluri moderne, formând un contrast la orizontul oraşului. Pe străzi mai mici, pensiuni tradiționale italiene și bed&breakfast oferă o perspectivă locală în stilul de viață relaxant al capitalei Italiei, în timp ce pensiunile moderne sunt o alternativă ieftină, tinerească a gamei largi de hoteluri de tip boutique. Oriunde te-ai decide să te odihneşti, te vor aştepta o mulţime de locații, atât vechi, cât şi noi.

Only-Be un localnic în Roma

Roma este o destinație turistică enormă, dar există moduri în care o poți explora ca un roman. Poți să te plimbi prin piața din Campo de' Fiori și poți încerca unele dintre uleiurile proaspete și oțeturi, te poți plimba până la colina del Gianicolo (Janiculo) și poți admira priveliștea spectaculoasă aspura orașului, poți vizita cartierul evreiesc și poți încerca bucătăria locală sau poți petrece o seară în San Lorenzo, unde se află multe cafenele de lux, magazine deosebite și o atmosferă tinerească și modernă. Cazându-te într-un apartament este modul ideal de a te contopi cu Roma ca un localnic și avem multe apartamente în toate aceste zone.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci