Rio de Janeiro Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

60 Apartamente găsite
ordonează după:
PREŢ
Distanța de centru
Dimensiune
Popularitate
Punctaj
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Rio de Janeiro, Brazilia apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 2 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la75US$/noapte.

Apartamente în Rio de Janeiro – Cazare în centrul orașului

Sunetul muzicii samba emană pe toate străzile din Rio de Janeiro, din zgomotosul centru al orașului până pe plajele cu nisipuri aurii. Peste tot, fețe zâmbitoare se alătură distracției, cufundându-se în barurile și restaurantele locale, încercând mâncarea de pe stradă și relaxându-se pe țărmurile spectaculoase. Munți bogați înconjoară orașul, protejându-l cu masivi pitorești și oferind oportunități grandioase pentru aventuri active. Mai mult, din vârful muntelui Sugarloaf poți privi în jos către spectacolul frenetic și amețitor, absorbind fiecare detaliu care condensează Rio de Janeiro într-un loc atât de special. Apartamentele noastre din Rio de Janeiro furnizează locul ideal din care te poți implica în festivitățile orașului, plasându-te exact în centrul acțiunii.

Plaje și Cultură Plină de Viață – Lucruri de Făcut în Rio de Janeiro

Selecția noastră de apartamente în Rio de Janeiro poate fi găsită în întreg orașul, în toate cartierele și locurile importante.

Apartamente în Rio de Janeiro – Cazare în Rio de Janeiro

Cele mai bune locuri de admirat priveliștea din Rio de Janeiro

Rio de Janeiro este înconjurat de un peisaj montan luxuriant, ceea ce înseamnă că există numeroase priveliști ale orașului pe care le poți admira. Dar cu atât de multe opțiuni din care să alegi, cum știi de unde poți avea cea mai bună priveliște? Iată sunt câteva locuri grozave de unde poți veghea agitația de jos.

Corcovado este casa Statuii lui Hristos și oferă câteva din cele mai bune și ușor de recunoscut priveliști peste Rio. Privitul orașului din perspectiva lui Hristos este una dintre cele mai memorabile experiențe pe care le poți avea în Rio. Muntele Sugarloaf este la fel de iconic și poți urca cu telecabina pentru a descoperi priveliștile magnifice din vârful lui. Parcul Catacumba este un loc mai puțin cunoscut în Rio lângă Lagoa, lacul orașului. Aici, există un parc frumos de explorat și un număr de trasee ascendente care te conduc către priveliști incredibile asupra lacului și plajelor din Ipanema.

Alternativ, poți face o plimbare cu tramvaiul pe străzile întortocheate/ șerpuite ale artisticului cartier Santa Teresa. Pe lângă absorbirea atmosferei antice, poți admira peisajele incredibile asupra orașului.

Cazare în Rio de Janeiro

Cazarea în Rio de Janeiro reflectă perfect natura diversă a orașului. De-a lungul străzilor agitate din centrul orașului există pensiuni confortabile, hoteluri boutique și hosteluri pline de viață, în timp ce munții înconjurători sunt casa autenticelor B&B-uri cu priveliști incredibile și cabanelor care absorb frumosul peisaj al pădurilor tropicale. Cu atât de multe opțiuni și atât de multe cartiere colorate din care poți alege, aici există cazarea perfectă pentru orice ocazie.

Odată ajunși în Rio de Janeiro

Să ajungi în centrul orașului Rio de Janeiro și în apartamentele noastre din Rio de Janeiro de la aeroport este ușor, folosind transportul public către cele mai multe părți ale orașului. Există un număr de autobuze premium ale aeroportului care călătoresc de la terminale până în oraș, oprind în diverse locuri de-a lungul drumului. Alternativ, există un tren care călătorește de la aeroport până la Stația Centrală a orașului Rio, care îl conectează cu alte părți ale Braziliei și nu numai. De asemenea, poți opta pentru un taxi, deși călătoria este destul de lungă și costisitoare – cel mai bine este să fixezi prețul înainte să pornești la drum.

Mulți călători ajung în Rio din alte părți ale țării și, de aceea, există autobuze regulate de lungă distanță și trenuri către alte orașe și destinații mari.

Odată ce ajungi în Rio, vei întâlni un sistem imens de metrouri care conectează toate atracțiile și cartierele faimoase, dar și autobuze care se strecoară prin tot orașul.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci