Praga Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

435

Praga Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Rudolfinum 40 Daireler
Old town Square 31 Daireler
Municipal House 22 Daireler
Wenceslas Square 15 Daireler
Prague Castle 14 Daireler
National Theatre 13 Daireler
Charles Bridge 3 Daireler
O2 Arena 2 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Praga, Republica Cehă apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 673 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la58US$/noapte.

Apartamente în Praga – Cazare la prețuri accesibile

Praga este o destinație de basme cu zâne în fața unui scenariu de fond cu vârfuri de biserici gotice, antice piețe medievale și o arhitectură complexă. De-a lungul străzilor sinuoase, se deschid lumi diferite la fiecare pas. Lumi ce vin în toate formele și dimensiunile, de la galerii de artă contemporană primitoare, la magazine de designeri de gamă de lux sau la baruri slab luminate, aproape clandestine. Expansiunea urbană a orașului a început să crească în popularitate în ultimii ani, faimoasă pentru dedicarea sa pentru a produce berea perfectă, amestecul său deosebit de vechi și nou și orizontul său de vedere poștală perfectă. Iubitorii de mâncare vor fi în elementul lor în Praga, unde există o atractivă varietate de cafenele la modă, restaurante nouveau și cluburi futuriste. Începe să explorezi multiplele fațete ale orașului cu unul dintre apartamentele noastre din Praga. Avem o gamă amplă de garsoniere ieftine și apartamente cu farmec în tot orașul, care îți vor fi locul perfect de cazare.

Castele și străduțe frumoase – Ce să faci în Praga

Explorează toate aceste puncte și chiar mai mult, de la apartamentele noastre din Praga, ce se află situate în centru, punându-te în centrul acțiunii.

Apartamente în Praga – Cazare în Praga

Cartierele pitorești ale Pragăi

Praga este formată din multe cartiere, fiecare dintre ele cu propriile sale caracteristici și povești. În centrul orașului se află Stare Mesto, sau "Orașul Vechi", care se bucură de o abundență de arhitectură medievală, piețe extinse și unele dintre monumentele cele mai reprezentative din oraș. Chiar alături de Piața Centrului Vechi vei găsi Mala Strana, sau "Cartierul Mic", care este un amestec de străzi pietruite, biserici baroce, grădini bine îngrijite și artă modernă.

Apoi există Nove Mesto, "Orașul Nou", ce a apărut în secolul XIV și se bucură de un fundal de clădiri din secolele XIX și X. Dacă ieși mai mult, vei găsi cartierele Bubenec și Dejvice, ambele rezidențiale cu mari și opulente case, care ajung până la Holesovice, care adăpostește o serie de galerii și cluburi la modă. Mergând și mai departe de centrul vechi vei găsi Vinohrady y Vrsovice, două zone mai rezidențiale care de asemenea au multe baruri și cafenele chic. Dacă ești un iubitor al berii, atunci o plimbare până la Zizkov ar fi o idee bună. Este una dintre zonele cele mai animate din Praga și se bucură de mai multe baruri pe cap de locuitor decât orice alt loc din oraș.

Avem o gamă de apartamente în Praga în fiecare cartier, pentru ca tu să poți găsi locul perfect pentru a te caza în timpul călătoriei tale.

Cazare în Praga

Peisajul de poveste al oraşului Praga este umplut până la refuz cu opţiuni de cazare captivante. În acest moment, oraşul este unul dintre cele mai fierbinţi destinaţii din Europa, prezentând un amestec contagios de cultură istorică şi design contemporan. Cazarea din Praga este un mix care cuprinde pensiuni intime în cel mai larg Cartier Evreiesc din oraş şi hoteluri luxoase care flanchează atracţiile majore, dar și pensiuni moderne, aproape de viaţa de noapte vibrantă şi apartamente stilate care privesc spre biserici gotice şi muzee impresionante. Oriunde a-i sta în Praga, vei petrece timpul într-un mod fantastic, explorând toate destinaţiile turistice.

Sculpturi deosebite și arhitectură impresionantă – Arta în Praga

Se poate să nu aibă niciun muzeu de renume mundial, dar Praga este un loc important pentru stilurile artistice. Cunoscută în ultimii ani ca fiind un contributor important al lumii artei moderne, se bucură de multe galerii de artă contemporană de prim nivel distribuite prin tot orașul.

Dar nu doar în artă modernă se specializează Praga. De fapt, poți găsi aproape orice tip de artă pe străzile orașului. Atât dacă ești un iubitor al artei suprarealiste, al marilor pictori din secolul XX în regatele cubismului și al constructivismului, cât și dacă ești un iubitor al realismului, există un muzeu, galerie sau colecție pentru tine, în Praga.

La exterior există de asemenea o panorama artistică în așteptarea de a fi descoperită. Multe dintre străzile înguste din centrul vechi sunt decorate cu colorata artă stradală, în timp ce sculpturile ieșite din comun ale lui David Cerny se află presărate prin parcuri și alte spații publice. Iar dacă asta nu e suficient, trebuie doar să te plimbi pe străzi pentru a vedea bogăția incredibilă a arhitecturii pentru care orașul este renumit – de la oferte în stil baroc și medieval, la clădiri gotice și viziuni futuristice.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci