Porto Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

371

Porto Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Torre dos Clérigos 110 Daireler
Praça da Liberdade 104 Daireler
Mercado do Bolhão 86 Daireler
Catedral 80 Daireler
Livraria Lello 61 Daireler
Palácio da Bolsa 56 Daireler
Ponte Dom Luís 37 Daireler
Casa da Música 4 Daireler
Museu de Serralves 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Porto, Portugalia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 559 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la23US$/noapte.

Apartamente în Porto – Garsoniere ieftine pentru vacanțe

Porto, cel de-al doilea oraș ca mărime din Portugalia, se bucură de modeste cetăți medievale, turnuri de biserici care ies în evidență și o frumoasă arhitectură barocă, toate conectate între ele prin străzi labirintice și scări în spirală. Ca loc de origine al vinului Porto, orașul continuă să fie un punct de interes important pentru iubitorii de vin, care servește o selecție de vin dintre cele mai bune soiuri din Portugalia. Combinația de Porto și rămășițele din trecut sunt un plus cultural – în niciun loc mai mult decât în centrul istoric, declarat Patrimoniu al Umanității de către UNESCO, cu piețe coloniale și vechi case care ascund ruine romane de acum mult timp. Porto face pași mândri și astăzi și a experimentat o renovare foarte necesară, cu un design contemporan și note de stil adăugate imaginii sale. Astăzi, orașul continuă să fie un centru de turism, oferind o suprafață de frumusețe rustică care nu poate fi găsită în niciun alt loc. Rămâi prins în contextul cultural într-unul dintre apartamentele noastre din Porto, unde poți trăi ca un localnic și de unde poți descoperi personalitatea orașului.

Apartamente în Porto – Cazare în Porto

Porto și pasiunea sa pentru vin

Porto este poate mai bine cunoscut pentru producția sa de Porto, un vin dulce, de culoare roșie, ce este servit de obicei la desert. Mii de turiști vin în această regiune în fiecare an pentru a degusta delicioasa aromă proaspătă a acestei umile băuturi – dar de ce este Porto cel mai bun loc pentru a îl încerca? Porto și zonele care înconjoară valea râului Duero, din nordul Portugaliei, se bucură de microclima perfectă pentru a cultiva diverse produse. Bogăția peisajului este ideală pentru a cultiva măslini și struguri, dar este de asemenea ideală pentru tipul de struguri din care se face vinul de Porto.

De-a lungul vegetației din această parte a Portugaliei vei găsi o colecție de quintas sau ferme, care produc Porto și alte soiuri de vinuri. Una dintre activitățile cele mai populare pentru vizitatorii orașului Porto este să meargă la quintas, unde se vizitează o selecție de exploatări producătoare de Porto, încercând delicioasele creații și învățând despre procesul de producție.

Învață tot despre Porto și pasiunea sa pentru vin cu unul dintre apartamentele noastre din Porto, distribuite prin tot orașul. Vei avea timp suficient pentru a simți aromele regiunii și pentru a afla mai multe despre procesul vinului de desert preferat în Portugalia.

Cazare în Porto

Oraşul cultural şi istoric Porto este unul din cele mai populare puncte turistice din Portugalia. Fiind o sursă nesfărşită de vin de casă Porto, aici există numeroase atracţii istorice care te teleportează în trecutul ţării. Cazarea în Porto reflectă combinaţia de farmec istoric, ambianţă culturală şi facilităţi de lux, acestea fiind oferite de hotelurile stilate de pe marginea râului şi de străzile întortocheate ale centrului oraşului. Pensiuni intime se ivesc pe neaşteptate la fiecare colţ pentru cei care caută viaţa de noapte mult dorită, iar apartamentele de vacanţă ieftine reprezintă punctele forte ale caracterului Portugaliei.

Un amestec de medieval, baroc și modern – Ce să faci în Porto

Aruncă un ochi la apartamentele noastre și la garsonierele cu farmec din Porto, multe dintre ele se află în și în apropierea punctelor de interes cele mai importante din oraș.

Cum să mănânci, să bei și să te deplasezi ca un localnic

Scena rustică de fond din Porto este scenariul perfect pentru a te bucura de atmosfera locală. Mergi la primitoarele și familiarele cafenele locale și admiră lumea trecând, explorează magazinele de haine de pe străzile înguste și bucură-te de o Francesinha, răspunsul Portugaliei pentru Croque Monsieur. Este o gustare populară între localnici care vor un sandwich rapid și este mâncarea perfectă de servit în timp ce te plimbi prin oraș observând tot. Apoi, când soarele apune, de ce să nu mergi în grabă în partea de sus a orașului și de ce să nu te bucuri de Vinho Verde într-unul din barurile cu terasă? Această deosebită varietate de vinuri are și un vin verde dar, trecând peste culoarea sa neobișnuită, este tot ceea ce îți poți dori de la un delicios vin portughez.

Când ești pregătit să te întorci acasă, ia unul dintre vechile tramvaie care merg în sus și în jos pe vechile străzi. Au un farmec aparte și sunt la modă în oraș, cu lume trecând pe la ferestre și întotdeauna prezentul sunet al clopotelor de pe străzile pietruite.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci