Paris Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

660

Paris Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Musée du Louvre 181 Daireler
Champs-Élysées 170 Daireler
Stade de France 148 Daireler
Arc de Triomphe 141 Daireler
Tour Eiffel 76 Daireler
Notre-Dame 65 Daireler
Opéra Bastille 35 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Paris, Franţa apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 963 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la65US$/noapte.

Apartamente în Paris - Top închirieri de vacanță

Paris este personificarea sofisticării, desenând în milioane de vizitatori în fiecare an bucuria sa, cultura și locurile sale de interes turistic de renume mondial. De-a lungul străzilor din Paris există mii de lucruri de făcut pentru toate tipurile de vizitatori, de la emblematica siluetă a Turnului Eiffel, la cartierul urban artistic Montmartre și la amplele saloane ale muzeului Louvre. Pitoreștile străzi cu piatră cubică se bucură de un aer vintage, în timp ce bulevardele deschise plinde de magazine de lux, de superbe cafenele și de baruri rustice încadrează scena. Atât dacă vrei să bifezi căsuța principalelor obiective turistice cât și dacă vrei să descoperi locurile mai ascunse ale orașului, avem apartamentul perfect în Paris pentru tine. Contopește-te cu stilul de viață parizian într-unul dintre apartamentele noastre moderne sau într-unul din cele spațioase.

Apartamente în Paris - Cazare în Paris

Stilul de viață parizian - piețe vechi și străduțe întortocheate

Parisul poate fi cea mai mare destinație turistică din lume, dar încă mai are oaze de liniște unde se poate observa viața locală și unde se pot evita mulțimile de oameni. Fă o plimbare prin vechea piață St-Germain-des-Pres, care este înconjurată de un amestec de extravagante și frumoase cafenele, baruri și restaurante, mergi la picnic la Quai St Bernard care este plin de locuri umbroase la care să citești, vizitează La Pagode, un cinematograf din Paris cu aspect de pagodă orentală, care proiectează o selecție de filme independente și pierde-te prin Cartierul Latin al orașului, care este un amestec de garsoniere moderne, magazine de curiozități și baruri autentice franțuzești. A trăi viața autentică în Paris este ușor cu selecția noastră de apartamente de apartamente primitoare și ieftine din Paris.

 

Cazare în Paris

Flerul parizian se evidenţiază în majoritatea locurilor de cazare din oraş. Turiştii se grămădesc în punctele unde figuri din literatură cu renume mondial, artişti şi muzicieni căutau inspiraţie, inclusiv apartamente confortabile în culturalul Montmartre şi hoteluri elegante şi contemporane de pe marginea bulevardelor. Cazarea în Paris se extinde de la locuri de ședere opulente care emană farmec francez şi nuanţe elegante, până la pensiuni mici, tradiţionale, ascunse pe străzile întortocheate ale Cartierului Latin al oraşului. Indiferent de unde stai, niciodată nu te vei afla prea departe de unul din muzeele de primă clasă sau unul dintre numeroasele atracții celebre ale orașului.

Muzee de renume mondial și Monumente - Ce să faci în Paris

Catalogul nostru de apartamente în Paris se bucură de o mare și intimă selecție de garsoniere la prețuri accesibile și cu farmec și cu apartamente de lux ieftine, dintre care multe se află lângă obiectivele turistice menționate anterior.

La sosirea în Paris - De la aeroport la centrul orașului

Paris este deservit de două aeroporturi, Orly și Roissy Charles de Gaulle, care au conexiuni eficiente și frecvente înspre centrul orașului. De asemenea există Aeroportul Beauvais, care se află mai departe și la care zboară companii low cost.

De la Orly, care se află la 18 kilometri de centrul Parisului, se poate lua autobuzul, metroul sau se poate lua un tren înspre oraș. De la aeroportul Roissy Charles de Gaulle, care se află la 30 de kiloemtri în nordul Parisului, se poate lua un tren de la stația din aeroport care este legată de terminale printr-un serviciu de autobuze gratuit, sau se poate lua unul dintre mutele taxiuri ce așteaptă în afara aeroportului. Aeroportul Beauvais este mai complicat. Situat la 75 de kilometri de Paris, va trebui să iei un tren din centrul orașului.

Multe persoane ajung la Paris prin intermediul trenurilor de lungă distanță din țările vecine, precum și prin intemrediul Eurostar din Regatul Unit. Toate călătoriile pe cale terestră se termină la gara centrală și principală, Gare du Nord. Nu contează unde ajungi, vei găsi apartamente în Paris în orice cartier vrei.

Transportul public în Paris

În Paris este ușor să te deplasezi, cu sisteme de transport rapide, eficiente și de încredere care acoperă tot orașul și nu numai. Serviciul de metrou este unul dintre cele mai ușor de folosit din Europa pentru deplasare, cu numeroase linii și stații care acoperă toate atracțiile turistice și nu numai. De asemenea există o rețea de autobuze care pot fi o alternativă mai pitorească pentru deplasare, deși străzile de multe ori pot fi blocate din cauza traficului.

Majoritatea punctelor de atracție din oraș se află la scurtă distanță unul de celălalt, așa că dacă vrei, poți opta pentru a merge pe jos de la un loc la altul, admirând arhitectura și frumusețea Parisului din mers. Dacă obosești, mereu poți lua unul dintre autobuzele turistice care transportă turiști de la un obiectiv turistic la altul.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci