Palma Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

171

Palma Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Playa de Palma 29 Daireler
Cala Major 5 Daireler
Cala Comptessa 1 Apartament
Playa de Illetes 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Palma, Spania apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 11 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la90US$/noapte.

Apartamente în Palma de Mallorca - Închirieri ieftine

Capitala insulei Mallorca este un centru urban mediteranean cu peisaje splendide şi cu un trecut glorios. Împrejmuit pe de o parte de marea calmă de azur şi pe de alta de munţi falnici, Palma de Mallorca este o destinaţie perfectă pentru orice vacanţă. În oraş există o mulţime de obiective arhitecturale atrăgătoare, care se înalţă pe fundalul unui cer albastru. Stând pe o pantă chiar deasupra bazei orașului, cartierul vechi veghează cu mândrie asupra capitalei. Aici, vei găsi o reţea de alei care şerpuiesc pe lângă cafenele drăguţe, magazine micuţe şi restaurante locale, dar şi numeroase muzee şi galerii care prezintă arta în devenire a insulei. Odată ce ai terminat să explorezi oraşul, destinde-te cu o bere şi fructe de mare la o cină tipică îndelungată. Alege un loc de unde se vede nisipul şi marea şi bucură-te de viaţa relaxantă din Palma de Mallorca. Apartamentele noastre din Palma de Mallorca sunt amplasate în toate zonele oraşului, indiferent dacă eşti în căutarea unei vacanţe pe plajă sau a unei excursii culturale.

Un Mix de Istorie şi Natură - Lucruri de Făcut în Palma de Mallorca

Cele mai Bune Plaje ale Oraşului Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este un hotspot popular pentru amatorii de soare şi nisip. Locaţia sa idilică în Marea Mediterană îi asigură o climă plăcută pe tot parcursul anului, iar numeroasele sale plaje întinse oferă un loc desăvârşit pentru relaxare.

În vestul oraşului Palma de Mallorca vei descoperi plaja Cala Mayor, care este o întindere de nisip plină de localnici şi turişti în lunile de vară. Plaja oferă vederi splendide spre mare şi are o multitudine de baruri, muzee şi restaurante care se aliniază în perimetrul său pentru a te ţine ocupat. La estul oraşului se află Playa de Palma, care se întinde pe aproape 5 km. Este cea mai cunoscută plajă şi devine foarte aglomerată în sezonul estival. Dacă eşti în căutarea unui decor vibrant, atunci ia loc la o masă la unul dintre barurile sau restaurantele de pe plajă şi petrece în mod plăcut după-amiaza însorită.

Vizita la plajă este cea mai preferată de către turişti în Palma, iar oferta noastră considerabilă de apartamente răspândite în Palma de Mallorca reprezintă locul perfect unde să rămâi pentru a savura soarele, nisipul şi marea.

Apartamente în Palma de Mallorca – Cazare în Palma de Mallorca

Cazare în Palma de Mallorca

Pentru a se conforma cu statusul său de destinaţie de vacanţă, cazarea din Palma de Mallorca este alcătuită din o mulţime de opţiuni pe litoral, inclusiv studiouri care privesc spre mare şi hoteluri de lux care te duc direct spre plajele nisipoase. În centrul oraşului, printre pasajele răsucite ale cartierului vechi, pensiuni intime oferă locuri de ședere tradiţionale, iar o serie de apartamente date în chirie pot fi găsite primprejurul tuturor obiectivelor turistice. Cazarea din Palma de Mallorca este ieftină şi la o distanţă de câţiva paşi de la plajă şi de la atracţiile iconice.

Istoria Antică a Oraşului Palma de Mallorca

Palma de Mallroca este bogată nu doar în plaje, ci are şi o istorie incredibilă. Insula este populată din mileniul V î. Hr., înainte de a fi invadată şi ocupată de romani în 123 î. Hr. şi a devenit binecunoscută în anii 1950, când turiştii au început să vină aici pentru a experimenta trecutul şi a contempla urmele civilizaţiilor antice.

Deşi e o insulă atât de mică, de-a lungul existenţei sale, Mallorca a cunoscut o întreagă serie de invazii. Cea mai cunoscută e cea din anii 1300 şi a fost condusă de regele James I de Aragon. El a atacat oraşul cu o armată enormă de 1500 de cai şi 15000 de ostaşi, oştire căreia insula nu i s-a putut împotrivi. În zilele noastre, La Seu, cunoscută şi sub denumirea Catedrala din Palma de Mallorca, este cel mai important punct de atracţie. Catedrala a fost ridicată pe ruinele unei moschei vechi în 1229 după invazia Regelui James, dar construcţia ei a fost finisată doar câteva secole mai târziu, în 1601.

Transportul Public în Palma de Mallorca

Este foarte uşor să ajungi la unul din apartamentele noastre din Palma de Mallorca folosind transportul public. Insula este deservită de Aeroportul Palma de Mallorca, de unde poţi lua un autobuz- cel mai bun mijloc de a ajunge în oraş. Există o serie de rute care pornesc de la terminalele aeroportului spre diferite locuri din oraş. În oraş există o reţea mai largă de transport, dacă vrei să ajungi rapid de la o atracţie la alta sau să explorezi o parte mai mare a insulei.

Ca o alternativă, poţi lua un taxi din afara terminalelor aeroportului. Călătoria va fi rapidă, în funcţie de trafic, iar preţurile sunt moderate.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci