Palermo Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

84

Palermo Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Palermo, Italia apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 145 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la45US$/noapte.

Apartamente în Palermo – Garsoniere de lux ieftine

Palermo, orașul principal din Sicilia este un oraș cu multe fațete. Plin de un amestec deosebit de stiluri de design care își țes drumul printr-o istorie presărată cu numeroase invazii și guverne, se bucură de un amestec unic de cultura italiană, care oferă ceva nou la fiecare colț. Cufundă-te în autenticul oraș Palermo printr-o plimbare prin centrul vechi, un labirint de străzi înguste care se caracterizează prin arhitectură rustică și cafenele locale. În mijlocul amestecului de muzee, biserici și restaurante primitoare vei putea simți spiritul unui oraș care a trecut prin multe. Astăzi însă, se află pe o poziție înaltă, oferind un punct de interes perfect pentru o fotografie, plin de farmec italian, frumusețe captivantă și localuri fascinante. Vezi fiecare fațetă a orașului cu apartamentele noastre din Palermo. Navighează prin colecția noastră amplă de apartamente iefine și închirieri cu stil care rezumă caracterul acestui oraș capricios.

Apartamente în Palermo – Cazare în Palermo

Palermo și plăcerea sa pentru mâncarea stradală

Precum marea majoritate a orașelor italiene, Palermo este un punct de interes gastronomic, bucurându-se de o gastronomie plină de tradiție și arome proaspete. Vei găsi marea majoritate a alimentelor italiene de bază în marea majoritate a restaurantelor, de la pizza cu abundență de ingrediente locale la paste la cuptor cu sosuri cremoase, dar de asmenea vei descoperi arome de care poate nu ai auzit înainte.

Pentru a te afunda și mai mult în panorama gastronomică a orașului Palermo, ieși din restaurante și mergi pe stradă pentru că multe dintre mâncărurile locale se servesc la standurile stradale de unde se simt multe delicioase mirosuri. Pentru a începe ușor ușor, cere cannoli, care sunt dulciuri în formă de con pline de ricotta și care pot fi găsite la aproape orice colț de stradă. Unele persoane spun că în Palermo se găsesc cele mai bune, așa că păstrează un pic de loc pentru vreo două delicatese de acest tip în fiecare zi.

Dacă te simți mai curajos, poți descoperi și încerca milza, care este practic un sandwich de splină. Nu sună foarte apetisant, dar este o adevărată specialitate pe străzile din Palermo. O mulțime de vânzători ambulanți vând această specialitate în standurile de pe stradă, așa că dacă te simți curajos, nu ezita să o încerci.

Experimentează viața locală într-unul dintre apartamentele noastre din Palermo, baza perfectă pentru a explora tot ceea ce orașul are de oferit – inclusiv deliciosul, câteodată deosebitul, stil gastronomic.

Cazare în Palermo

Palermo este caracterizat de multă istorie italiană, prezentând ruine magnifice şi un stil de viaţă relaxant care a înflorit de-a lungul secolelor. În inima scenelor pitoreşti ale oraşului, cazarea din Palermo satisface dorinţele fiecărui călător. Aici există hoteluri luxuriante care privesc de sus bisericile vechi şi oferă un decor bogat combinat cu farmecul italian, precum şi pensiuni ieftine care se află doar la câteva minute de restaurante cu mâncare delicioasă şi baruri, iar apartamentele de vacanţă în centrul oraşului oferă vizitatorilor şansa de a explora oraşul dintr-o perspectivă diferită. Indiferent de ce fel de călător eşti, în Palermo vei găsi cu siguranţă un loc de ședere.

Povești umile și Palazzos pitorești – Ce să faci în Palermo

Caută printre apartamentele noastre din Palermo pentru a găsi locul perfect pentru a te caza. Avem apartamente în tot orașul, inclusiv în zonele menționate anterior.

Pune Palermo pe hartă – Cum să ajungi în oraș și cum să te deplasezi prin împrejurimi

Cea mai ușoară formă de a ajunge de la aeroport până în centrul orașului este cu autobuzul. Pleacă de la aeroport la fiecare jumătate de oră și te duc la Politeama, piața principalei gări a orașului. Traseul este de aproximativ patruzeci și cinci de minute, dar în perioade de trafic intens poate dura mai mult. Ca o alternativă, te poți urca în tren de la aeroport și poți merge până la gara principală. Există un serviciu de trenuri care pleacă din oră în oră, dar drumul poate dura o oră (uneori chiar și mai mult), prin urmare e posibil să fie mai bine dacă iei autobuzul. Dacă te grăbești, poți lua un taxi, deși este considerat în general un mijloc de transport scump, îndeosebi pentru turiștii ce de abia au ajuns în oraș.

Odată ce te afli în Palermo, este destul de ușor să te deplasezi. Există o rețea eficientă de autobuze care merg la toate punctele importante de interes și poți cumpăra ușor bilete de o zi sau de o săptămână de la magazinele de țigări sau de la magazinele locale, pentru a economisi bani. În plus, există trenuri ce merg de la gara principală la orașele din împrejurimi, deschizându-ți drumul spre o serie de excursii de o zi pe care le poți face în timpul șederii tale în Palermo.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci