Nisa Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

136

Nisa Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Nisa, Franţa apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 30 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la45US$/noapte.

Apartamente în Nisa – Închirieri pentru vacanțe la preșuri accesibile

Nisa este un punct deosebit de opulent aflat pe coastra Franței și se bucură de o atmosferă de lux plină de strălucire, glamour și o parte importantă de cultură. Soarele oferă de-a lungul întregului an o atmosferă relaxată, în timp ce colecția de muzee, galerii de artă și clădiri istorice oferă o poartă spre trecut. Nisa este la dispoziția tuturor, indiferent dacă vrei să călătorești cu stil și într-un mod ieftin, dacă mergi cu rucsacul în spate, dacă vrei lux sau te afli cu familia, de-a lungul multor ani. Pătrunde în atmosfera impresionantă într-o cafenea din zona străzilor din centrul vechi, fă o plimbare pe ampla stradă Promenade des Anglais (promenada englezilor) și bucură-te de soare pe una dintre plajele extinse cu nisip fin. Iubitorii de gastronomie vor fi bucuroși de asemenea, pentru că Nisa se bucură de un meniu delicios de autentice delicii franțuzești precum și de o rafinată selecție de restaurante cu bucătărie internațională și fusion. Explorează tot ceea ce orașul are de oferit cu unul dintre apartamentele noastre din Nisa. Oricare ar fi stilul tău de a călători, avem locul perfect pentru tine.

O atmosferă la modă – Ce să faci în Nisa

Primitoarea noastră colecție de apartamente din Nisa cuprinde de la garsoniere deosebite la apartamente cu farmec și se află situate în tot orașul, inclusiv în apropierea punctelor de interes menționate anterior.

Piețele scăldate de soare din Nisa

Nu există nimic mai bun decât o plimbare printre o mulțime de standuri din piață la căldura soarelui Mării Mediterane. Și, fidel stilului său, Nisa are unele piețe incredibile care se află situate în tot orașul. Unul dintre cele mai populare lucruri printre turiști este o plimbare printre standurile piețelor în aer liber care apar de-a lungul Cours Saleya, unde e multă căldură, mirosuri delicioase și vederi autentice.

În afară de zgomotoasele standuri din piețe, există de asemenea o colecție rustică de buticuri și cafenele primitoare care sunt presărate în zonă, așa că te vei putea bucura de o băutură caldă, te vei putea relaxa și te vei putea bucura de lumea din jurul tău.

Apoi, când ești gata să te întorci la vizitarea orașului, poți arunca un ochi la gama variată de mărfuri, de la pălării elaborate, condimente colorate, fructe proaspete și suculente, produse pentru casă și antichități curioase. De asemenea există o piață de pește, alta de arte și artizanat de la care poți cumpăra suveniruri locale și inclusiv un magazin de cărți poștale.

Avem o gamă amplă de apartamente în Nisa, situate în apropierea piețelor din oraș, care dau acces rapid la tot zgomotul acestor bijuterii.

Apartamente în Nisa – Cazare în Nisa

Cazare în Nisa

Reputaţia opulentă a oraşului Nisa se reflectă în locurile sale de cazare. De-a lungul promenadei, hoteluri măreţe se înalţă doar la câţiva paşi de plajă, pe când pe străzile întortocheate ale oraşului vechi pensiuni mici oferă o notă elegantă franceză, iar alte pensiuni vioaie oferă locuri de ședere ieftine. Cazarea din Nisa include, de asemenea, un număr de apartamente stilate la malul mării, care privesc de sus oceanul, precum şi studiouri de vacanţă accesibile care oferă peisaje extraordinare şi o atmosferă intimă. Toate locurile de cazare ale oraşului sunt la o distanţă mică de plajele principale somptuoase şi atracţiile majore.

Interminabila viață nocturnă din Nisa

Mare parte a Rivierei Franceze este cunoscută pentru viața sa nocturnă de primă categorie și Nisa nu face excepție. Orașul se bucură de o scenă nocturnă animată, cu multitudinea sa de baruri, puburi liniștite și cluburi de înalt nivel.

Vei vedea că marea majoritate a vieții de noapte se desfășoară de-a lungul Promenadei Englezilor, unde se află multe cluburi, precum și cazinoul. Dacă nu ești un fan al cluburilor, ele sunt de asemenea locul perfect pentru a merge noaptea măcar pentru atmosferă – mereu există un amestec de artiști care invită asistenții la petrecere.

Ca o alternativă, poți merge la Massena și în centrul vechi, locuri ce adăpostesc o sumedenie de baruri pitorești și cluburi vibrante. La fel ca și colecția sa diversă de cultură, artă și mâncare, viața nocturnă din Nisa are ceva pentru toți, dacă îți place jazzul, să dansezi alături de unii dintre cei mai buni DJs din lume sau pur și simplu vrei să te bucuri de atmosferă fără să cheltui prea mulți bani.

Pătrunde coasta între aeroport și centrul orașului

Aeroportul din Nisa se află situat de-a lungul coastei dinspre centrul orașului, acest lucru oferind vederi impresionante la intrarea în oraș. Poți lua un autobuz panoramic sau un tren care merge direct de la aeroport la centrul orașului. Sau, dacă te grăbești, ia un taxi din afara terminalelor aeroportului, sunt ieftine și vesele. Dacă mergi la oră de vârf, e mai bine să nu iei un taxi, pentru că este posibil să plătești mai mult decât ar trebui pentru ceea ce trebuia să fie un traseu scurt.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci