New York Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

287

New York Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Rockefeller Center 61 Daireler
Trinity Church 37 Daireler
Times Square 34 Daireler
Ground Zero 31 Daireler
Ellis Island 30 Daireler
Central Park 27 Daireler
Statue of Liberty 25 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru New York, Statele Unite ale Americii apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 65 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la95US$/noapte.

Apartamente în New York - Apartamente ieftine de închiriat

New York, cunoscut de asemenea sub numele de Marele Măr, este unul dintre orașele cele mai populare din lume, care se bucură de un centru cu multă arhitectură impresionantă, o mare varietate de restaurante și o atmosferă animată care își face loc printre străzile puternic luminate. Orizontul este unul dintre cele mai cunoscute din lume și există o mulțime de lucruri de făcut, de la plimbarea prin Central Park la a te bucura de atmosfera din Times Square noaptea sau la urcatul în Empire State Building pentru a te bucura de priveliști spectaculoase deasupra orașului. Trăiește visul într-unul dintre apartamentele noastre din New York, unde vei putea alege dintr-o gamă largă de garsoniere economice și de apartamente luxoase pentru vacanțe, pentru a te asigura că ai locul perfect de cazare.

Locuri de interes faimoase la nivel mondial - Ce să faci în New York

Apartamentele noastre din New York se află în tot orașul, din Bronx și până înUpper East și West Side.

Apartamente în New York - Cazare în New York

New York diferit – Puncte de interes mai puțin cunoscute ale orașului

New York este unul dintre cele mai mari puncte turistice importante din lume și principalele puncte de interes ale sale se pot umple ușor de vizitatori. Din fericire, există o serie de locuri ieșite din comun de care mulți turiști nu știu, care oferă liniște, departe de centrul zgomotos al orașului.

Există Red Hook, un cartier din Brooklyn care este promovat ca “promițător”. Aici poți face o plimbare printre multe magazine extravagante și independente, restaurante și galerii de artă și te poți bucura de atmosfera creativă care se poate observa pe toată suprafața sa aflată în fața mării. Este un pic în afara drumului, dar în week-enduri există un taxi pe apă gratuit care merge aici din Manhattan.

Apoi există Elevated Acre, de care nici măcar unii locuitori ai orașului nu știu. Situat între clădirile înalte din apropierea Wall Street, această oază de spațiu liniștit oferă locul perfect pentru a bea o cafea și pentru a observa lumea trecând. Vara oferă de asemenea proiecții de film în amfiteatrul său de șapte etaje.

Iubitorii de artă trebuie să meargă la MoMa PS1, o filială a Muzeului de Artă Modernă care nu este atât de plină de lume și nici la fel de cunoscută. Există o mare varietate de expoziții new-age urbane și verzi care au loc aici, inclusiv o selecție de artă urbană și are, de asemenea, o grădină frumoasă care este continuu schimbată pentru a fi în ton cu expoziția actuală.

Dacă vrei să nu fii la fel ca mulțimea, apartamentele noastre din New York se află printre toate locurile mai puțin cunoscute ale orașului.

Cazare în New York

Fiind una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume, oraşul New York oferă un amestec de opţiuni pentru fiecare tip de călători. Hoteluri uriaşe, faimoase la nivel mondial, se învecinează cu atracţii memorabile, fiind un loc elegant de ședere, unul din cele mai sclipitoare oraşe ale lumii. Blocurile de apartamente oferă un fundal rupt din filme pentru orice vacanță. Aici, de asemenea, poţi găsi o serie de opţiuni accesibile de cazare, de la pensiuni în centrul oraşului care au în preajma lor baruri vesele şi restaurante care lucrează cât e noaptea de mare, până la studiouri care privesc în jos la străzile pline de viață și luminile strălucitoare ale orașului ce nu doarme niciodată.

Deplasarea în New York - cum să ajungi din aeroport la Manhattan

New York are 3 aeroporturi care deservesc orașul. Există aeroportul internațional John F. Kennedy, folosit pentru zboruri internaționale și care se află la 15 kilometri de centrul Manhattan. Cel mai bun mod de a ajunge de la JFK în oraș este prin intermediul AirTrain, care merge până în centrul Manhattanului și care este conectat cu metroul din New York. Apoi există aeroportul La Guardia, care este în principiu un aeroport național și care este accesibil din Manhattan prin autobuzul Express și o stație de taxiuri ce se află în afara terminalelor. Și de asemenea există mai puțin cunoscutul aeroport Newark-Liberty International, care se află în New Jersey, dar este centrul de transport cel mai apropiat de Manhattan. Există un tren care merge frecvent de la aeroport la gara Pennsylvania.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci