Napoli Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

91

Napoli Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Museo Archeologico 22 Daireler
Duomo di Napoli 13 Daireler
Castel dell'Ovo 13 Daireler
Castel Nuovo 12 Daireler
Teatro San Carlo 11 Daireler
San Paolo 3 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Napoli, Italia apartamente au o evaluare de 4.2 despre 5 bazat pe 234 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la45US$/noapte.

Apartamente în Napoli – Garsoniere ieftine pentru vacanțe

Napoli este al treilea cel mai mare oraș al Italiei și are o mare cantitate de artă și de cultură. În inima orașului, centrul istoric se bucură de statutul de Patrimoniu Mondial al UNESCO, în timp ce sumedenia de muzee de prim nivel au tot ce e mai bun la nivel de artă și arheologie din lume. Amestecă asta cu arhitectura impresionantă, de la elaborate palate vechi la castele în ruină, și vei avea un oraș ca în basmele cu zâne, plin depovești savuroase și locuri de interes. Nu sunt doar perle vizuale ceea ce Napoli are de oferit, oricum. Este unul dintre cele mai delicioase orașe din Italia, cu o colecție rafinată de mâncăruri, precum pizza cu blat subțire, paste groase și cremoase și o cafea care te va face să îți începi bine ziua. Napoli este fără îndoială o operă de excepție a destinului, cu o delicatețe pentru toate simțurile. Oferă un capriciu simțurilor tale într-unul dintre apartamentele noastre din Napoli, de la garsoniere cu farmec în centrul istoric la apartamente de lux cu vedere spre superba arhitectură.

Catedrale și castele – Ce să faci în Napoli

Apartamentele noastre din Napoli se află distribuite prin tot orașul, multe dintre ele se află în și în jurul zonelor populare menționate anterior.

Apartamente în Napoli – Cazare în Napoli

Cazare în Napoli

Orizontul oraşului Napoli este reprezentat de o mulţime de turnuri bogat ornamentate şi structuri arhitecturale impresionante. Pe lângă toate acestea, pe străzile vechi întortocheate există un şir de hoteluri de tip boutique care emană un farmec pur italian. Cazarea din Napoli mai include şi un număr de pensiuni contemporane care sunt în mare măsură rezervate de vizitatori tineri şi stilaţi, iar apartamentele de vacanţă de aici oferă o cale ieftină şi independentă de a explora oraşul. Oriunde alegi să stai, atmosfera grandioasă a oraşului Napoli este plină de nuanţe fascinante şi stil luxuriant.

Bogata cultură a cafelei în Napoli

Știm cu toții că italienilor le place cafeaua, cu sute de cafenele expreso prin toată țara. Napoli nu face excepție, cu o mare parte a populației depinzând de un imbold de cafeină dimineața, pentru a putea începe ziua. Marea majoritate a napoletanilor cer un mic expreso pentru a începe, așa că urmează-le exemplul dacă vrei să te amesteci cu ei și să încerci să experimentezi cafeaua asemenea lor.

Nu sunt doar popularitatea și necesitatea cafelei cele ce fac cultura băutului de cafea caldă în Napoli atât de interesantă. De asemenea există o serie de obieciuri care țes cultura cafelei și pe care ar fi bine să le cunoști înainte de a merge. Una dintre cele mai bune tradiții este Café sospeso, care se referă la actul când cineva plătește două cafele, dar bea doar una. Cealaltă cafea poate fi băută de către cineva mai puțin norocos – cinveva care nu își poate permite luxul de a își cumpăra propria sa cafea.

Această tradiție a început în sudul Italiei, aproape de Napoli și deși nu mai este la fel de evidentă cum era în trecut, continuă să existe în cafenelele mai locale. Dacă te simți generos, de ce să nu ceri o Café sospeso?

Avem o gamă amplă de apartamente în Napoli, la puțină distanță de numeroase autentice cafenele, pentru ca tu să poți înțelege mai bine idea de cult local al cafelei.

Deplasarea prin Napoli – Cum să ajungi în centrul orașului de la aeroport

Aeroportul din Napoli este nesperat de aproape de centrul orașului, făcând să fie ușor de ajuns aici și ieftin. Există un serviciu de autobuze care merge de la terminalele aeroportului la Piața Garibaldi din centru. Este un serviciu cu orare fixe și călătoria durează în jur de jumătate de oră. Ca o alternativă, poți lua un taxi de la stația de taxi din aeroport, care te va duce direct la destinația ta la un preț ieftin. Datorită faptului că aeroportul se află atât de aproape și este ușor accesibil, Napoli nu are alte opțiuni pentru a ajunge la aeroport. Pentru moment, există doar Alibus (serviciul de autobuz) sau taxi.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci