Moscova Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

4

Moscova Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Apartmente în Moscova – Închirieri de Vacanță pe Termen Scurt

Moscova oferă o imagine de basm, cu palate colorate, arhitectură grandioasă și complexă. Fiind visul oricărui fotograf, Moscova este gazda unei istorii comuniste masive, ce este impregnată pe fiecare stradă, fiind o scenă artistică fermecătoare, casa unora dintre cele mai mari bastioane ale culturii din întreaga lume. Arta, istoria și cultura joacă un rol imens în povestea Moscovei, dar există, de asemenea, un stil de viață prosper contemporan care a izbucnit cu cafenele moderne, restaurante elegante și o viață de noapte hedonistă. Fie că ești în căutarea descoperirii unora dintre cele mai bune spectacole de arte din lume, vrei să cutreieri printr-o locație plină de istorie, să privești arhitectura extraordinar de frumoasă sau să pătrunzi adânc în faimoasa viață de noapte din Rusia, Moscova nu te va dezamăgi. Explorează toate acestea din apartamentele noastre din Moscova, care oferă cazare confortabilă și ieftină pentru vacanță.

Cupole și Galerii de Artă – Lucruri de Făcut la Moscova

Din apartamentele noastre din Moscova, ai acces ușor la toate destinațiile majore ale orașului. Foarte multe se găsesc în centrul orașului și sunt doar la câteva minute de mers pe jos distanță una de cealaltă.

 Apartmente în Moscova – Cazare în Moscova

Cazare în Moscova

Moscova este plină până la refuz cu hoteluri de lux și oferte de cazare, dintre care multe se încadrează în aceeași minune arhitecturală ca principalele atracții. Dacă ești în căutare de cazare în centrul Moscovei și cauți o modalitate de a vedea orașul precum un ”localnic”, atunci marea noastră selecție de închirieri de vacanță este opțiunea perfectă. Apartamentele noastre se găsesc în jurul celor mai importante atracții turistice și pot crea un itinerariu independent pentru oricine caută să cunoască Moscova în profunzime.

Cafenele Unice – Partea Creativă a Moscovei

Pe lângă o istorie foarte veche și o colecție de vechi clădiri incredibile, Moscova este, de asemenea, casa unei culturi tinere și vibrante care aduce o serie de lucruri unice cu ea. În tot orașul veți găsi numeroase cafenele cu un design modern și personalități ciudate. Pe măsura ce Moscova pătrunde mai mult și mai mult în tehnologie și nou, tot mai multe astfel de cafenele și baruri apar la fiecare colț de stradă.

More Vnutri combină o cafenea cu un spațiu de artă creativă. Pe lângă faptul că poți admira atrăgătoarele opere de artă prezentate, poți participa, de asemenea, la cursuri de măiestrie și ateliere într-o varietate de discipline ale artei. Între timp, nu uita să încerci diversele feluri de mâncare vegetariană sănătoasă și băuturi proaspăt făcute. Apoi mai este și Didu, o cafenea neobișnuită cu pereți din plastilină. Scaune de răchită atârnă din tavan, în timp ce un amestec ciudat de mobilier creează armonie totală. Să nu uităm că pereții sunt plini de sculpturi din plastilină.

Usadba Freelabs este un alt plus neobișnuit al ”scenei” de cafenele din Moscova. Plasat în interiorul unui conac istoric, reunește vechiul cu noul design contemporan și o clientelă care este alcătuită aproape exclusiv din artiști.

Cum se Ajunge la Moscow – De la Aeroport către Centrul Orașului

Este foarte ușor să ajungi de la aeroport la apartamentele noastre din Moscova, cu condiția să știi pe ce aeroport aterizezi – existând 3 locații diferite, poate exista confuzie. Este, mai întâi, Aeroportul Sheremetyevo, care este dedicat în principal zborurilor internaționale ce vin din Europa și America, Aeroportul Domodedovo, un aeroport mic care este în plină creștere, cu transportatori low-cost, și, în cele din urmă, Aeroportul Vnukovo. Toate trei sunt deservite de compania de trenuri Aeroexpress, care oferă cel mai simplu și mai ieftin mod de a ajunge în centrul orașului.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci