Milano Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

623

Milano Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Milano, Italia apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 326 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la57US$/noapte.

Apartamente în Milano – Cea mai bună cazare ieftină

Milano este un oraș de modă și putere industrială. Este considerată capitala lumii modei și a designului cu o panoramă urbană cu stil pe măsură și are o istorie bogată și fascinantă ascunsă în spatele magazinelor designerilor. În inima orașului, Domul se înalță cu mândrie, impresionând prin cultura romană imperială și constanta atenție la detalii în zonele din împrejurimi. Milano nu este doar un punct de interes frivol de modă orientat către comerț, este mai mult, un oraș romantic italian până în măduva oaselor, cu multe lucruri incredibile de făcut – de la exporarea bogatelor colecții de artă, la viața de noapte vibrantă și la degustarea unor feluri de mâncare dintre cele mai iubite în Italia. Cunoaște adevăratul Milano optând pentru unul dintre apartamentele noastre centrale din oraș. Dispunem de garsoniere ieftine și de apartamente în regim hotelier penru orice tip de călător, atât dacă ești un împătimit al cumpărăturilor cât și dacă ești un iubitor al artei sau un mare gurmand.

Catedrale decorate și Opera clasică – Ce să faci în Milano

Apartamentele noastre din Milano se află în toate zonele orașului, inclusiv în zonele populare mai sus menționate și în împrejurimi.

Plimbări noaptea și mese duminica – viața locală în Milano

Mergi pe jos prin Milano, explorând străzile ca un autentic localnic. Odată ce te-ai bucurat de toate atracțiile principale, descoperă unele locuri mai puțin cunoscute ale orașului. În primul rând, aruncă un ochi la expozițiile de la galeria de fotografie din oraș, Carle Sozzani, care are o agendă de evenimente care se schimbă cu regularitate, iar apoi fă o plimbare pe canalele din Navigli, bea o cafea caldă și observă zgomotoasa viață din jur. Apoi, mergi la Colonne di San Lorenzo, o piață istorică care s-a transformat într-un loc de întâlnire nocturnă pentru tineri. Este un loc perfect pentru a te bucura de Milano noaptea, are baruri deosebite și o arhitectură impresionantă.

În week-enduri, localnicii obișnuiesc să meargă la câmpul care împrejmuiește orașul pentru a se bucura de un prânz într-unul dintre multele restaurante rustice. Există multe podgorii și resturante cu tradiție în jur, așa că așează-te și bucură-te de o duminică în tihnă.

Descoperă orașul ca un localnic, cazându-te într-unul dintre apartamentele noastre primitoare cu farmec din Milano, care se află situate pe toate străzile orașului.

Apartamente în Milano - Cazare în Milano

Cazare în Milano

Locurile de închiriere reflectă atmosfera modernă, culturală a orașului. Printre magazinele stilate și arhitectura gotică bogat ornamentată, există aici o multitudine de locuri de ședere pe termen scurt, care o imagine sofisticată asupra vieții urbane italiene. De la hotelurile elitiste care sunt pline de detalii de design contemporan și pensiuni cu farmec tradițional, aici există un număr de pensiuni moderne care sunt mai mult folosite de tineretul din Milano și apartamente convenabile care împrejmuiesc atracțiile majore și privesc peste orizontul uimitor al orașului.

Sosirea la Milano – Cum să ajungi de la aeroport până în centrul orașului

Milano are două aeroporturi. Aeroportul Linate este cel mai mic dintre cele două și este folosit îndeosebi pentru zboruri naționale. Cea mai bună modalitate de a ajunge de la Linate la centrul orașului este cu autobuzul sau luând un taxi, pentru că nu există tren pe această rută. Există un autobuz expres direct, care merge de la terminal până la Piața San Babila, în centrul orașului Milano.

Malpensa este aeroportul mai popular, care deservește majoritatea companiilor low-cost și zborurile internaționale. Există nenumărate opțiuni pentru a ajunge de la aeroport la centrul orașului, inclusiv un serviciu de autobuz direct care are nevoie de aproximativ o oră pentru a străbate drumul și care pleacă la fiecare douăzeci de minute. Ca alternativă, există trenul Malpensa Express, din care poți coborî la stația de metrou Piazza Cadorna sau la gara centrală. Al doilea traseu deși durează un pic mai mult, te va duce în centrul orașului.

Vizitatorii pot de asemenea ajunge la Milano de la alte orașe italiene, precum și dinspre țările învecinate cu servicile feroviare între țări. Dacă ajungi în acest mod, cel mai probabil vei sosi la gara centrală.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci