Marrakech Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

187

Marrakech Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Marrakech, Maroc apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 89 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la43US$/noapte.

Apartamente în Marrakech – Apartamente ieftine

Marrakech este o bulă colorată de viață ocupată și bogat patrimoniu. Caracterizată de medinele pline de viață înconjurate de șubrede standuri, este ca și cum te-ai întoarce în timp la epoca în care triburile berbere făceau troc cu aur și piele și pe vremea când înalte palate se ridicau de pe pământurile prăfuite ale orașului. Marrakech combină un îmbătător amestec de vechi și de nou, cu bazaruri de antichități care se evidențiază cu o energie vibrantă și cu galerii de artă new-age care încep să apară prin oraș într-o încercare de a moderniza tradițiile artinizale puternic înrădăcinate. Este de asemenea o bogată complexitate pentru simțuri, îmbrăcată în ceaiuri aromatizate și în condimente, savuroasa bucătărie marocană, texturile consistente, murmurul vieții și bune exemple de arhitectură frumoasă. Gama noastră de garsoniere economice și apartamente spațioase cu farmec se află pe străzile vechii lumi a orașului, așa ca orice ai căuta, avem o ofertă perfectă de apartamente în Marrakech pentru tine.

Aventuri în și în afara orașului Marrakech care vor face să circule adrenalina

Marrakech nu este doar un oraș zgomotos, ci are și o mare varietate de activități aventuroase în și în afara perimetrului său. Superbul peisaj deșertic ce se întinde în exterior îl transformă în scena perfectă pentru o varietate de activități intense pentru a face să curgă adrenalina. De-a lungul peisajului de dune, te poți urca într-un buggy și poți traversa terenul muntos, poți face o plimbare cu balonul și poți vedea peisajul divers dintr-o perspectivă diferită, poți face o plimbare cu cămila în deșert și poți experimenta ritmul lent al vieții și poți ieși din zona ta de confort coborând printre dunele de nisip.

Dacă vrei mai multă aventură, încearcă să faci rafting într-unul dintre multele canioane aflate în împrejurimi, escaladează pietre sau fă drumeții prin munții Atlas sau, și mai bine, dă-te cu tiroliana dintr-un pisc în altul și fă slalom pe traseele montane într-o plimbare cu bicicleta.

Apartamente în Marrakech - Cazare în Marrakech

Cazare în Marrakech

Grădinile din Marrakech sunt pline de activitate și activități culturale, iar chiria din Marrakech reflectă această caracteristică. De asemenea, aici poți găsi pensiuni accesibile care sunt situate în centrul orașului, precum și o serie de riaduri stilate punctate în și primprejurul medinei. Hotelurile luxuriante sunt și ele o opțiune populară în oraș, fiind o mulțime de spații de cazare de cinci stele cu vedere la oraș, la terase tradiționale, curți luxoase și design marocan elegant. Colecția de apartamente ieftine oferă vizitatorilor posibilitatea de a explora orașul ca un localnic, dar și să se afunde în farmecul grațios al Marrakechului.

Medine și munți - Ce să faci în Marrakech

Aruncă un ochi pe apartamentele noastre din Marrakech pentru a găsi locul perfect pentru a te caza. Avem cazare în toate zonele orașului, inclusiv multe apartamente în preajma locurilor menționare mai sus.

Bea ceai și plimbă-te prin zocos - Explorează viața locală

Zgomotosul centru al orașului este plin de multe atracții, dar sunt multe feluri de a explora orașul ca un localnic, dacă știi unde să mergi. Mergi în spatele Moscheei Koutoubia și privește apusul soarelui de la una dintre nenumăratele terase, bucură-te de un Hamman tradițional și încearcă atmosfera din saune, plimbă-te printre zocos, pierde-te pe străzile adiacente și descoperă multe locuri interesante, bea un ceai la o ceainărie tradițională și privește lumea din jur. Când se lasă seara, mergi în piața principală, care prinde viață sub lumina stelelor. Artiști se află la orice colț iar muzica se aude din orice ascunziș. Explorează toate aceste activități locale și chiar mai mult, dintr-unul dintre apartamentele noaste din Marrakech.

Situarea în Marrakech - Cum să ajungi de la aeroport în oraș

Aeroportul din Marrakech se află la doar 10 km de centrul orașului și există două opțiuni pentru a ajunge aici. În primul rând, există un autobuz special de la aeroport, care duce pasagerii până în centrul orașului și i se poate cere șoferului să facă o oprire la diferite hoteluri principale și puncte importante de pe traseu. Acesta este modul cel mai ieftin de a călători și te vei putea bucura de peisaj și de obiectivele turistice din mers. Ca o alternativă, dacă ai multe bagaje sau ai nevoia de a intra în centrul orașului rapid, poți lua un taxi de la stația care se află în exteriorul terminalelor aeroportului. Drumul este destul de rapid și relativ ieftin. Mulți vizitatori ai orașului Marrakech ajung de asemenea dinspre orașele marocane din împrejurimi cu trenul care, în general, este destul de eficient.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci