Málaga Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

45

Málaga Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Málaga, Spania apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 68 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la78US$/noapte.

Apartamente în Malaga – Garsoniere ieftine la plajă

Malaga se află pe Coasta Soarelui și este o destinație populară pentru turiștii aflați în căutarea soarelui, a nisipului și a relaxării. Dar are mult mai mult de oferit decât plajele calde și viața animată de noapte. În centrul vechi al orașului există multe locuri pitorești, de la impresionanta arhitectură gotică și străduțele pline de magazine frumoase, la o amestecătură de restaurante de delicioase tapas și o gamă amplă de noi centre de artă și cultură. Malaga se bucură de un superb peisaj și de un orizont autentic perforat cu ace din care se văd acoperișe de țiglă și de blocuri contemporane foarte înalte. Asigură-te că explorezi la maxim orașul într-unul dintre apartamentele noastre din Malaga. Avem o mare varietate de garsoniere ieftine și de închirieri pentru vacanțe la un preț bun, în tot orașul, așa că alege un loc și bucură-te de el!

Plaje deosebite și străzi cu farmec - Ce să faci în Malaga

Pentru a te afla în centrul întregii acțiuni, rezervă unul dintre apartamentele noastre din Malaga, care se află pe lângă toate obiectivele turistice menționate anterior.

Apartamente în Malaga - Cazare în Malaga

Mâncarea și băutura în stilul din Malaga

Fiind un oraș aflat la mare, Malaga se bucură de multe tipuri de mâncare cu fructe de mare proaspete. Mergi în afara orașului, la malul mării, aproape de Plaja Pedregalejo, un punct de interes pentru localnici și uită-te cum bucătarii gătesc peștele proaspăt în tigăile în aer liber. Există nenumărate restaurante care populează această bucățică de plajă, toate servind multe feluri delicioase cu fructe de mare, tradiționalele tapas spaniole și nenumărate feluri internaționale.

La ora prânzului vrei să fii în mediul acțiunii. Ia un loc la terasa unuia dintre barurile sau restaurantele din centrul vechi și asigură-te că ai o vedere bună spre ce se întâmplă în împrejurimi. Aici vei putea încerca unul dintre vinurile locale în timp ce te ospătezi cu mici porții de tapas - modul ideal pentru a petrece câteva ore.

Apartamentele noastre din Malaga oferă locul perfect pentru a te caza în timp ce explorezi mâncarea și viața nocturnă din Malaga.

Cum să petreci o zi ca un localnic

Cu toate tendințele turistice, Malaga se bucură de o bogată esență localnică cu o varietate fascinantă de activități și locuri autentice. Numeroasele cartiere din afara centrului orașului oferă multe restaurante tradiționale, magazine și cafenele, așa că încearcă să mergi cât mai departe de coastă.

În cartierul El Palo, un vechi sat de pescari, poți merge la plaja aflată în apropiere care este aproape goală, pentru a înota și pentru a te răsplăti ulterior cu niște sardine recent fripte într-una dintre cafenelele în aer liber. Acompaniază-le cu o bere rece și uită-te la lumea trecând.

Dacă vrei să intri în contact cu partea naturală a orașului, mergi la Grădina Botanică Concepción, care oferă vizitatorilor o atmosferă relaxată printre plantele tropicale și fântânile sale. Este ieftin biletul de intrare și poți obține inclusiv o vizită cu ghid pentru a afla mai multe despre istoria și natura grădinilor.

Când soarele începe să apună, fă o plimbare nocturnă pe străzile centrului vechi. Cufundă-te în atmosfera zgomotoasă, bea o cafea și mănâncă churros și așteaptă ca viața nocturnă să înceapă. Malaga este cunoscută pentru viața de noapte și cea mai bună opțiune este să mergi unde toți merg, pentru a explora potențialul său. Petrece un timp în piața Mitjana în partea veche a orașului, unde locuitorii orașului merg să se relaxeze și să se distreze.

Cazare în Malaga

Priveliștea plajei din Malaga te duce imediat cu gândul că acolo există numeroase stațiuni cu multiple oferte de cazare, pe toată suprafața orașului, care dispun de piscine uriașe și alte facilități relaxante de vacanță. Însă nu toată chiria din Malaga se referă la plajă. În partea veche a orașului sunt multe hoteluri istorice care se ridică deasupra atracțiilor majore, dar și pensiuni drăguțe care se află pe străzi înguste și autentice. Apartamente și studiouri se întind pe faleză, oferind priveliști incredibile ale plajelor extinse și ale mării, precum și locuri perfecte pentru a rămâne cu o combinație de istorie, cultură și relaxare la malul mării.

Deplasarea în Malaga - Transportul local

Deplasarea în Malaga este ușoară, cu varietatea sa de opțiuni de transport. Există serviciu de metrou al orașului eficient și la prețuri accesibile, care conectează principalele puncte de interes din oraș, serviciu de autobuz care oferă o opțiune relaxantă de a observa împrejurimile în timp ce mergi dintr-un loc în altul și servicii feroviare care conectează Malaga cu orașele învecinate din Spania.

De asemenea există unele modalități unice de a te deplasa prin oraș, de la Segway la a urca și a coborî din autobuzele turstice, care îți vor permite să te deplasezi rapid de la un obiectiv turistic la altul. Cele mai bune moduri de a explora Malaga sunt, cu siguranță, pe jos și cu bicicleta. Majoritatea obiectivelor turistice se află aproape unul de celălalt.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci