Madrid Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

594

Madrid Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Puerta del Sol 106 Daireler
Plaza de España 99 Daireler
Museo del Prado 71 Daireler
Museo Reina Sofía 69 Daireler
Plaza Mayor 50 Daireler
Palacio Real 49 Daireler
IFEMA 21 Daireler
Santiago Bernabeu 10 Daireler
Torres Kio 2 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Madrid, Spania apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 563 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la85US$/noapte.

Apartamente în Madrid – Închirieri de vacanță pe perioade scurte

Madrid este unul dintre orașele cu multe fețe diferite. Este un vis pentru iubitorii de artă, cu enormele colecții impresionante ce se află în numeroase muzee și galerii. Este de asemenea un paradis gastronomic, care se bucură de o gamă largă de restaurante interesante cu specific spaniol și nu numai. Și pe urmă are viața de noapte. Madrid este un oraș bine cunoscut pentru viața sa nocturnă și este locul unde se află multe megadiscoteci și străzi întregi pline de baruri. Dar este atmosfera cea care este foarte atractivă în Madrid, cu forfota și energia care palpită în fiecare centimetru al său. Oricare ar fi fața orașului pe care vrei să o explorezi, cazează-te într-unul dintre apartamentele noastre economice din Madrid pentru a te bucura de cel mai plăcut sejur posibil. Pentru o mare varietate de opțiuni de cazare, navighează printre garsonierele, apartamentele ieftine și apartamentele chic intime aflate în tot orașul – există câte ceva pentru toate gusturile.

Triunghiul de Aur al Artei – Ce să faci în Madrid

Avem nenumărate oferte de cazare economice în apropiere de principalele obiective turistice din Madrid.

Uită de Flamenco– Panorama muzicală a Madridului

Da, Madrid este cunoscut pentru reprezentațiile sale de flamenco, dar orașul este și locul unor altor stiluri și tipuri de muzică. De-a lungul străzilor vei găsi nenumărate baruri ascunse sub pământ, cu locuri intime pentru a te bucura de noua muzică și unde vei putea bea câteva pahare. Jazzul este foarte popular și mereu se pot găsi grupuri interesante la el Café Central y Populart, iar scena muzicală independentă este puternică în locuri precum Sala Sol y Sirocco. Megadiscotecile precum Pachá și Kapital au mai mereu promițători DJ spanioli și mereu merită vizitate, dacă vrei să dansezi toată noaptea. Multe dintre apartamentele noastre din Madrid se află în aceste zone, așa că tu alegi locul ideal unde vrei să stai.

Apartamente în Madrid - Cazare în Madrid

Noaptea perfectă în Madrid

Ieșirile seara în Madrid în general încep în jur de ora 20:00, când amicii se întâlnesc pentru a bea niște pahare de vin, bere sau pentru niște tapas. Mergi înspre zona Cava Baja sau pe oricare străduță îngustă din La Latina care este plină de baruri liniștite. La 22:00 este momentul pentru cină și pentru a trece la băuturile mai puternice - cere niște cocktailuri clasice pentru a te binedispune. Dacă vrei să mergi în discotecă, nu te deranja să ieși din bar până la cel puțin 1.30 am, oră la care marea majoritate a cluburilor încep să se umple. Din fericire, sunt deschise până la 6 am, așa că ai mult timp la dispoziție pentru a te bucura de viața nocturnă din Madrid.

Cazare în Madrid

Nu este nimic mai ușor decât să-ți găsești chirie care se potrivește stilului tău de călătorie în Madrid. Există foarte multe opțiuni de a alege, indiferent de buget sau interese. Peisajul istoric oferă fundalul perfect pentru hotelurile străvechi care au acordat servicii spaniole de cazare de primă calitate pe parcursul multor ani. Pe lângă designul futuristic al orașului, în ultimii ani s-au născut și numeroase hoteluri de tip boutique. În plus, există o întreagă serie de apartamente unice punctate primprejur, care dau vizitatorilor timp suficient pentru a explora orașul și priveliștile sale culturale și nocturne, precum și pentru a savura diversele feluri de mâncare.

Harta Madridului - Cum să ajungi și cum să te deplasezi

Principalul aeroport al Madridului este Aeroportul Barajas și se află la 12 km de centrul orașului. Există nenumărate opțiuni de transport pentru a ajunge în oraș, incluzând eficientul și rapidul sistem de metrou care deservește întregul oraș. De asemenea există diverse autobuze care merg direct de la aeroport până în centru și o rețea de trenuri care fac același lucru. De asemenea este destul de ieftin să iei un taxi din afara terminalelor, pentru că aeroportul se află aproape de centru. Să te deplasezi prin Madrid este ușor și datorită rețelei extinse de metrou care conectează toate punctele principale de interes și, în plus, rețeaua de autobuze turistice oferă posibilitatea de a vedea orașul la nivelul străzilor, în timp ce te deplasezi către următorul obiectiv.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci