Londra Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

1.285

Londra Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Hyde Park 345 Daireler
Wembley Stadium 137 Daireler
British Museum 137 Daireler
Madame Tussauds 109 Daireler
Big Ben 108 Daireler
Piccadilly Circus 90 Daireler
National Gallery 90 Daireler
Tower Bridge 88 Daireler
Trafalgar Square 67 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Londra, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 79 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la91US$/noapte.

Apartamente în Londra – Cazare ieftină în oraș

Londra este poate orașul cel mai faimos și mai iubit din lume. Atmosfera sa cosmopolită este impregnată de un zumzet constant care se revarsă deaspura principalelor zone de interes, deasupra arhitecturii și a bogatei moșteniri. Există așa de multe părți diferite ale Londrei, de la cartiere luxoase la puncte de interes urban și la străzi vechi și extravagante, iar o călătorie aici te va face să te întorci în timp la o perioadă mai romantică dar cu enorme beneficii extra, adăugate peste marea diversitate pe care o are orașul în momentul de față. Pentru locul perfect de cazare în capitala Angliei, aruncă un ochi pe diversa noastră gamă de apartamente din Londra care se află în tot orașul, incluzând garsoniere ieftine cu fantastice priveliști spre orizontul orașului și apartamente cu farmec la scurtă distanță de principalele locuri de interes.

Apartamente în Londra - Cazare în Madrid

Multiplele fețe ale Londrei - Top Cartiere

Londra este o tapițerie de diverse cartiere, fiecare dintre ele cu personalitatea sa diferită și cu farmecul său de oferit. Zona South Bank este una populară în Londra și se întinde de-a lungul Tamisei, de la podul Westminster la Podul Londrei și care este plină de muzee, galerii de artă și multe săli de cinema. De-a lungul malului râului se pot vedea mulți artiști stradali și multe persoane localnice care aleg acest loc ca punct de întâlnire. Apoi este Covent Garden, una dintre zonele cele mai iubite din Londra. Aici, te poți plimba prin multe magazine cu farmec și poți intra și ieși din cafenele care servesc o mare varietate de prăjiturele și ceai. Această zonă este de asemenea casă a Royal Opera House și este locul unde trebuie să mergi pentru distracția nocturnă.

Camden este o zonă cu foartemulți tineri care își petrec zilele plimbându-se prin multele piețe stradale și prin cafenelele în aer liber, bucurându-se de atmosfera creativă. South Kensington este alt cartier popular care este plin de case de lux precum pe strada Exhibition Road, care adăpostește unele dintre galeriile și muzeele cele mai faimoase din oraș. Apoi există Shoreditch, un cartier promițător al Londrei, popular între persoanele tinere și cele la modă. Are o mare influență artistică și este de asemenea casă a Curry Mile, un loc cu delicioase arome și culori provenind din India.

 

Cazare în Londra

Acest oraș regal oferă tot atâtea opțiuni de chirie, câte atracții faimoase are. De-a lungul străzilor istorice, există un număr nesfârșit de hoteluri de renume internațional care prezintă farmecul englezesc tradițional și un nivel incredibil de ridicat de servicii. Dar aici mai sunt și o mulțime de pensiuni relaxante și neobișnuite. Cazarea din Londra oferă o selecție de locuri de ședere, de la case victoriene în Chelsea și hoteluri de cinci stele în Kensington, până la pensiuni elegante în Shoreditch și apartamente ieftine în Covent Garden.

Avem apartamente în Londra în toate aceste zone, plus în altele.

E timpul pentru plimbat pe Tamisa - Ce să faci în Londra

Găsește locul perfect pentru a te caza, uitându-te la marea noastră colecție de apartmente din Londra, care se află situate aproape de principalele puncte de interes anterior menționate.

Flori și bibelouri - Cele mai bune piețe din Londra

Londra este un oraș cu multe piețe unde se vând de toate, de la flori și haine la mâna a doua până la obiecte ornamentale și alimente exotice. Camden Market este perfect pentru extravaganțe și decorațiuni de epocă, Columbia Road Flower Market este exact așa cum spune numele său, oferind un cadru plin de culoare, iar Borough Market este un loc perfect pentru a mânca ceva rapid. Zona acoperită de lângă podul Londrei are produse proaspete din toată lumea, inclusiv hamburgeri și shakeuri exotice.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci