Lisabona Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

1.082

Lisabona Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Lisabona, Portugalia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 2318 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la68US$/noapte.

Apartamente în Lisabona – Închirieri de apartamente ieftine și confortabile

Lisabona se compune din diverse cartiere colarate, fiecare dintre ele contribuind cu doza sa de personalitate vibrantă. O plimbare pe la marginile acestor cartiere e ca și cum ai intra într-o lume total diferită și asta înseamnă că există ceva pentru fiecare tip de vizitator. Aici se află străzile întortocheate și înguste din Alfama, care este presărat de pereți cu faianță albastră decorată, se află barurile la modă din Bairro Alto, și districtul cultural Belem, cu numeroase muzee și cu o arhitectură incredibilă. Cu atâtea de explorat, asigură-te că arunci un ochi pe oferta noastră de apartamente centrale din Lisabona. Avem o mare varietate de apartamente cu șarm lângă Alfama, garsoniere ieftine cu vederi incredibile spre râul Tajo și apartamente ieftine răspândite în zona centrală. Asigură-te că vei profita la maxim de călătoria ta, alegând locul perfect pentru a te caza.

Cunoaște cartierele Lisabonei

Lisabona se compune din diverse cartiere care toate oferă ceva diferit vizitatorilor. Aici se află vechiul sat de munte Alfama, care este singura parte ce nu a fost afectată de cutremurul din secolul XVII. Astăzi este un cartier cu multe străzi spiralate, magazine de curiozități și restaurante retrase. Apoi există Baixa, cartierul de comerț cu străzi ample și clădiri de birouri, Chiado, care are multe magazine de lux și Bairro Alto, partea modernă și cea mai nouă a orașului, care este faimoasă pentru zona sa de baruri. Belem este un cartier cultural, aflat la o plimbare cu tramvaiul de centrul orașului și care adăpostește un mare număr de muzee din Lisabona. Și mai există Cacilhas, situat chiar la gura de vărsare a râului, ce este un paradis pentru amatorii de fructe de mare. Oricare ar fi cartierul în care vrei să te cazezi, asigură-te că alegi unul dintre apartamentele noastre chic și ieftine pentru a avea cea mai bună călătorie posibilă.

Mănăstiri incredibile și muzee moderne – Ce să faci în Lisabona

Colecția noastră de apartamente din Lisabona acoperă toate zonele orașului și se află în apropierea acestor obiective turistice.

Apartamente în Lisabona - Cazare în Lisabona

Cazare în Lisabona

Chiria din oraș se reflectă în gama de cartiere deosebite din Lisabona. În Bairro Alto există o mulțime de pensiuni extravagante care prezintă o notă tinerească și sunt perfecte pentru petrecăreții de noapte, în timp ce străzile întortocheate din Alfama oferă un amestec de pensiuni mici care îți permite să călătorești înapoi în timp. Indiferent dacă alegi să stai în hotelurile luxuriante din zona centrală a orașului sau în pensiunile liniștite din Belemul cultural, cazarea din Lisabona este o extensie a caracteristicii energice a orașului. Pentru călătorii mai independenți, apartamentele pentru vacanță sunt o modalitate ideală de a cerceta fețele fascinante ale Lisabonei.

Aterizarea la Lisabona – Cum să ajungi în centrul orașului

Aeroportul din Lisabona se află la doar 6 km de centrul orașului și este accesibil datorită numeroaselor mijloace de transport. În primul rând, poți lua un taxi din afara clădirii aeroportului. Traseul durează doar câteva minute și este foarte ieftin. Apoi ai multe linii de autobuze directe care duc vizitatorii de la terminale la zonele din centrul Lisabonei.

Vizitatorii de asemenea ajung la Lisabona cu trenul de la orașele învecinate sau din Spania prin intermediul serviciilor feroviare ce au curse între cele două țări. Dacă ajungi folosind această modalitate, este destul de probabil să sosești la Estação do Oriente, gara principală a Lisabonei.

Deplasarea prin cartiere – Transportul public în Lisabona

Lisabona are un sistem de transport public ușor de folosit, format din autobuze, tramvaie, metrou și trenuri. Tramvaiele sunt modalitatea cea mai autentică de deplasare în oraș, și încă mai există modele vechi în uz în Alfama dar, în marea parte a timpului, vei urca în cele moderne, îndeosebi dacă mergi la Belem. Tramvaiele sunt geniale pentru a vedea mai mult din oraș, în timp ce te deplasezi de la un obiectiv turistic la altul, dar metroul îți permite să ajungi repede de la un capăt al orașului la celălalt.

De asemenea există trenuri care circulă de-a lungul malului râului Tajo la satele aflate pe coastă în apropiere și la faimosul oraș cu castele, Sintra.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci