Las Palmas de Gran Canaria Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

126 Apartamente găsite
ordonează după:
PREŢ
Distanța de centru
Dimensiune
Popularitate
Punctaj
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Las Palmas de Gran Canaria, Spania apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 2 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la55US$/noapte.

Apartamente în Las Palmas de Gran Canaria – Închirieri de Vacanță cu Stil

Mulțumită unui mix de cultură din Africa, China, India și alte locuri, Las Palmas de Gran Canaria are un fundal eclectic cu o personalitate diversă. În Vagueta, cartierul vechi, buticurile și barurile locale creează un peisaj unic, fiind situate pe străzi înguste, în timp ce țipătul de taxiuri și pălăvrăgeala plină de viață a cumpărătorilor trimite ecouri către clădiri maure și nu numai. În jurul zonei înfloritoare a portului, mulțimile aglomerate și soarele năucitor oferă un „aer” de Africa de Nord, în timp ce labirintul de străzi care duc înapoi spre frumoasa plajă principală este umplut cu restaurante delicioase și magazine ciudate de suveniruri. Există o mulțime de oportunități de vizitare a obiectivelor turistice, dar există, de asemenea, o mare oportunitate de a te relaxa pe plajă, pentru a te bucura de soarele spaniol. Simte-te ca acasă cu apartamentele noastre din Las Palmas de Gran Canaria, un ansamblu de locuri ieftine pentru a rămâne aproape de plajă și de centrul orașului.

Orașul Vechi și Cartierele Pescarilor: Districtele din Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria este format din mai multe cartiere, fiecare dintre care are propria sa personalitate și un set diferit de atracții turistice de oferit.

Vagueta este probabil cea mai populară parte a orașului. Este și cea mai veche parte, cu străzi rustice pline cu restaurante, baruri autentice confortabile și o mulțime de muzee și galerii de cercetat. Este zona în care poți explora cu adevărat viața tradițională din Gran Canaria, zona în care te poți pierde pe străzile ce ajung în multe piețe ascunse și locuri unice.

Triana este, de asemenea, o parte veche a orașului, dar acum este principalul centru comercial din Las Palmas. Centrul districtului a fost pietonalizat și este plin de magazine cu suveniruri, magazine de modă de tip boutique și magazine de lux. Este locul perfect pentru cei nebuni după cumpărături, cu un pic de ceva pentru a se potrivi tuturor. Există și o mulțime de cafenele, restaurante și baruri în Triana, astfel încât să poți lua masa sau să savurezi o bere după o zi plină de cumpărături.

Apoi, mai este și Ciudad Jardin, o oază în centrul plin de viață al Las Palmas. Această regiune a fost fondată de către rezidenți britanici care au dominat peisajul cultural la sfârșitul secolului al XIX-lea. Aici vei găsi un ansamblu de ambasade și case de locuit mari cu design opulent. Cea mai proeminentă parte din Ciudad Jardin este Parque Doramas, un parc luxuriant plin de fântâni cu apă, statui ciudate, sute de flori frumoase, endemice, dar și o piscină.

Amplasat între portul Las Palmas și plajă se află Santa Catalina, un cartier plin de viață care este umplut până la refuz cu magazine mari, buticuri elegante și magazine de specialitate. În centrul acestui cartier vei găsi Parque Santa Catalina, un parc amenajat care este presărat cu palmieri. Zona are, de asemenea, o scenă de noapte bogată, cu o mulțime de restaurante, baruri, cluburi și discoteci.

Playas de las Canteras este zona de plajă a orașului și una dintre cele mai turistice ale Gran Canaria. Cartierul este caracterizat de o mulțime de hoteluri, magazine, birouri, baruri, restaurante și este casa unei plaje urbane fantastice, cu nisipuri întinse și ape de mică adâncime.

În cele din urmă, La Isleta este vechiul cartier pescăresc din Las Palmas. Situat pe o mică peninsulă frumoasă și construit pe un deal abrupt, este plin de străzi întortocheate care prind viață din pricina vânzătorilor ambulanți, magazinelor vechi și numeroaselor baruri autentice. Plaza Ingeniero Manuel Becerra se află în centru, fiind o piață plină de viață unde se află farul și poarta docului.

Noi avem un număr mare de apartamente în Las Palmas de Gran Canaria, situate în toate cartierele de mai sus, oferindu-ți șansa de a crea o excursie personalizată care se potrivește nevoilor tale.

Un Mix de Natură și Cultură – Lucruri de Făcut în Las Palmas de Gran Canaria

Apartamente în Las Palmas de Gran Canaria – Cazare în Las Palmas de Gran Canaria

Există foarte multă cultură ce trebuie explorată în Las Palmas, precum și o mare parte din natură și frumoasele peisaje. Din apartamentele noastre din Las Palmas de Gran Canaria poți explora toate acestea și mai mult, în propriul tău ritm.

Cazare în Las Palmas de Gran Canaria

Datorită fundalului său eclectic și numeroaselor sale cartiere, cazarea în Las Palmas de Gran Canaria oferă un pic din toate. De-a lungul plajelor de nisip și districtelor comerciale vei găsi o mulțime de hoteluri ultra-moderne, cu spa-uri in-house și piscine private. În alte cartiere vei găsi pensiuni mici pline de istorie și farmec spaniol local, precum și cămine pline de viață care sunt perfecte pentru a cunoaște orașul la un nivel intim.

În plus, există un număr mare de studiouri elegante și închirieri de vacanță presărate în jurul cartierelor, de pe străzile de pe dealurile din La Isleta până la promenada de la malul mării din Playas de las Canteras. Orice fel de călătorie cauți, dacă dorești să te relaxezi pe o plajă sau să explorezi cultura bogată din Las Palmas, există întotdeauna o opțiune de cazare care se potrivește nevoilor tale.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci