L'Escala Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

16

L'Escala Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Apartamente în l'Escala – Cazare Ieftină

Orașul L'Escala este situat pe vechea locație a Empuries pe Costa Brava. Într-o parte, acesta este flancat de gloriosul Golf de Trandafiri, pe când în cealaltă parte se află Cala Montgo. Pe lângă ruinele impresionante vechi care te duc înapoi milenii în urmă, l'Escala este locul perfect pentru a explora cultura artei și mâncării din această regiune, cu o mulțime de restaurante delicioase, galerii de artă și magazine de artizanat ce se vor a fi descoperite. Dar, mai presus de toate, l'Escala este cunoscut pentru plajele sale de la Marea Mediterană, acolo unde mii de turiști se adună în fiecare an pentru a se bucura de soarele spaniol și pentru a mânca hamsii - delicatețea zonei. Când oamenii nu se relaxează pe plajă, se bucură de unul din numeroasele festivaluri care au loc aici în fiecare an, de la parade elaborate la sărbători religioase. Pentru o experiență incredibilă în l'Escala, cazează-te în unul din apartamentele noastre din L'Escala. Avem numeroase închirieri de vacanță spațioase punctate în jurul orașului, oferindu-ți acces ușor la plajele, arta, cultura și gastronomia orașului.

Plaje, Piețe și Ruine Antice – Lucruri de Făcut în l’Escala

De la ruinele antice până la plajele incredibil de frumoase, l'Escala are tot ce ai putea dori de la o destinație însorită. Apartamentele noastre din l'Escala îți oferă șansa de a explora toate acestea și mai mult dintr-un loc confortabil și la prețuri accesibile.

Cele Mai Bune Plaje în l’Escala

L'Escala este cel mai bine cunoscut pentru selecția sa de plaje care te dau pe spate, fiecare dintre care are propria sa personalitate și priveliști incredibile. Toate de-a lungul acestei porțiuni de coastă, pentru că aici vei găsi golfuri ascunse în spatele stâncilor accidentate, dar și nisipuri deschise, care par a se extinde la nesfârșit.

Cala Montgo se află pe o parte a l'Escala. Este o plajă de nisip fin, care este la adăpost de vânturile aspre datorită formei sale precum un golf. Apa este deosebit de albastră aici, în timp ce dealurile din jur sunt luxuriante și verzi, oferind un refugiu ca în paradis aproape de centrul orașului.

Cala Illa Mateua este un golf accidentat cu o plajă stâncoasă. Pe lângă formațiuni de rocă neobișnuite și un fundal de stânci abrupte, această plajă este perfectă pentru snorkeling sau diving datorită selecției sale de creaturi marine unice.

Apoi, mai este Plaja Riells, o plajă a orașului care este presărată cu palmieri și șezlonguri. Nisipul de aici este bun, iar apa este albastră, ceea face acest loc ideal pentru familiile cu copii mici. Poți ajunge la această plajă de la promenada principală din l'Escala, existând aici o mulțime de magazine cu băuturi răcoritoare de-a lungul drumului.

Port d'en Perris este o altă plajă populară în l'Escala, cunoscută pentru nisipul grosier, precum cerealele, dar și peisajele stâncoase. Apa de aici este deosebit de clară și calmă, acest loc fiind perfect pentru a face o baie și pentru a te răcori.

Pentru ceva un pic mai mult ascuns, există întotdeauna Creu Cove, una din multele golfuri confortabile, care flanchează coasta din l'Escala. Aici, te poți distra în pace și liniște și te poți plimba prin selecția uimitoare de colibe de pescari.

Apartamente în l'Escala – Cazarea în L’Escala

Cazarea în L’Escala

Datorită selecției eclectice de activități și peisaje, cazarea în l'Escala are un pic de tot. Alături de plaje se află hoteluri de lux de tip resort care se înalță frumos spre cer, cu propriile lor piscine, precum și blocuri de studio-uri cu balcoane cu vedere la Marea Mediterană. În oraș, există hoteluri boutique mai mici, care oferă un aspect mai tradițional în viața de pe Costa Brava, precum și case de oaspeți fermecătoare conduse de localnici. În altă parte, există o serie de hosteluri pentru călătorii cu buget, însă există și numeroase apartamente ieftine pentru călătorii care doresc să își creeze propriul lor itinerariu și să exploreze regiunea în ritmul lor. Indiferent de opțiunea de cazare spre care te orientezi, vei putea cu ușurință să descoperi secretele l'Escala și să cunoști tot ceea ce are de oferit, de la ruinele sale antice, până la cumpărăturile din magazinele noi și restaurantele tradiționale.

 

Cum Ajungi de la Aeroport la l’Escala

Cele mai apropiate două aeroporturi de l'Escala sunt Barcelona și Girona. Din Barcelona, cel mai simplu mod de a ajunge în oraș este de a lua autobuzul din Costa Brava Sarfa, care circulă pe toată lungimea coastei Costa Brava. Pentru acest lucru, trebuie să prinzi trenul de la aeroport la gara centrală Sants din Barcelona și apoi să iei metroul către stația de autobuz Nord. De acolo poți lua un autobuz spre Costa Brava.

De la Girona, poți lua trenul din centrul orașului Girona către Flassa, iar apoi poți lua un taxi sau autobuzul spre l'Escala.

Alternativ, poți închiria o mașină de la aeroport, ceea ce îți permite să cutreieri l'Escala în propriul ritm și să explorezi unele dintre punctele ascunse ale Costa Brava de-a lungul drumului. Este o idee bună să ai cu tine o mașină în timpul sejurului, astfel încât să poți explora ruinele antice și alte atracții care se află în peisajul din jurul l'Escala.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci