Istanbul Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

217

Istanbul Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Hagia Sophia 26 Daireler
Taksim Square 26 Daireler
Blue Mosque 23 Daireler
Galata Bridge 21 Daireler
The Galata Tower 18 Daireler
Topkapi Palace 9 Daireler
Saygi Reklam 7 Daireler
Grand Bazaar 6 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Istanbul, Turcia apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 30 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la53US$/noapte.

Apartamente în Istanbul - Închirieri ieftine pentru vacanță

Istanbul este presărat cu vechi străduțe înguste care trec pe lângă magazine artizanale locale pline până la refuz cu ornamente și suveniruri culturale, traversând standuri de mâncare cu mirosuri delicioase și standuri cu vânzători de textile colorate, dincolo de chemarea distinctivă a unui îmblânzitor de șerpi, ajungâng în Marele Bazar. Aici, mormane de condimente îmbietoare sunt aliniate pe mese șubrede, felinare ornate creează o imagine magică, iar ceaiul turcesc este turnat din ceainice delicate. Astăzi, Istanbulul își găsește echilibrul undeva între vechi și nou. Pe de o parte, există moschei seculare, piese incredibile istorice de arhitectură, precum și tradiții vechi de secole care se găsesc peste tot pe străzi. Pe de altă parte, există un aflux de restaurante internaționale, baruri cu design modern și o viață de noapte tinerească ce aduce orașul la viață după lăsarea întunericului. Pășiți în istorie și bucurați-vă de o experiență modernă în apartamentele noastre din Istanbul. Navigați prin gama noastră de închirieri de vacanță la prețuri incredibile care oferă punctul perfect de plecare pentru a explora orașul.

Orașul Celor Două Continente – Lucruri de făcut în Istanbul

Avem apartamente în tot orașul Istanbul, dintre care multe pot fi găsite lângă aceste atracții majore.

Apartamente în Istanbul – Cazare în Istanbul

Explorând Viața Locală prin piețele din Istanbul

Istanbul este renumit pentru Marele Bazar, aglomerat cu magazine artizanale, designeri din industria textilă, artiști locali și tarabe cu produse alimentare. Dar nu e singurul loc unde puteți simți o parte din savoarea locală. De fapt, orașul are o mulțime de alte piețe presărate în diverse locații, multe dintre care oferă o experiență mai relaxantă decât agitația din Marele Bazar.

Există Piața Fatih, amplasată în centrul istoric al orașului Istanbul, care se intinde pe 24 străzi și unde se vinde tot ce vă puteți imagina, de la fructe și legume locale până la obiecte de uz casnic și îmbrăcăminte. Apoi, există Piața Yesilkoy, care se deschide în zilele de miercuri și este cunoscută pentru fundalul său bogat. Aici, vă puteți plimba printre tarabe pline cu produse de calitate cărora li se face reclamă într-un mod extrem de atractiv. Piața Besiktass este o piață mai mică. În zilele de sâmbătă își deschide porțile pentru vizitatori în căutare de haine, bijuterii, pantofi și genți. În cele din urmă, există Kadikoy, care este situată pe partea asiatică a Bosforului. În acest piață cu 4000 de standuri, vă puteți plimba și cumpăra aproape orice vă dorește inima.

Apartamentele noastre din Istanbul sunt amplasate în tot orașul și multe se află în apropiere de aceste piețe tradiționale.

Cazare în Istanbul

Arhitectura otomană străpunge orizontul Istanbulului cu siluete iconice, în timp ce bazarurile te atrag cu unicitate și tradiție. Printre toate acestea, cazarea în Istanbul oferă o selecţie mare de hoteluri şi locuri de ședere. Pe străzile întortocheate ale Sultanahmet, hoteluri vibrante îşi deschid uşile în faţa vizitatorilor căutători de cultură, fiind doar la câţiva paşi de un şir de baruri, magazine şi pieţe, în timp ce hoteluri somptuoase se ivesc deasupra reperelor celebre din oraş și oferă o perspectivă asupra trecutului regal Istanbulului. De-a lungul străzilor locale, apartamentele acordă un refugiu călătorilor liberi de a porni la vânătoarea de istorie şi experienţă captivantă.

Călătorind pe Două Continente – Cum se ajunge în Centrul Orașului

Istanbul are două aeroporturi, Aeroportul Ataturk, care este cel mai aproape de centrul orașului și se află în partea europeană a orașului, și Aeroportul Sabiha Gokcen, care este un pic mai departe, pe partea asiatică a Bosforului. Ambele aeroporturi au legături bune spre centrul orașului și ambele oferă servicii de transfer la aeroport pentru vizitatorii din afara terminalelor, existând, de asemenea, opțiunea de lua un taxi - acest lucru va fi ceva mai scump de la aeroportul Sabiha Gokcen, în funcție de apartamentul unde stați în Istanbul.

De la Aeroportul Ataturk, puteți utiliza, de asemenea, transportul public pentru a ajunge în centrul orașului. Nu este la fel ca transferul privat de la aeroport sau taxi, dar este considerabil mai ieftin și veți avea posibilitatea de a explora viața locală în Istanbul în timp călătoriți prin el.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci