Ibiza island Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

189

Ibiza island Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Ciudades

Puncte de interes  

Figueretas 10 Daireler
Playa de Es Canar 7 Daireler
Cala Portinatx 4 Daireler
Cala Nova 3 Daireler
Playa d'en Bossa 1 Apartament
Cala Vadella 1 Apartament
Cala Llonga 1 Apartament
Cala Molí 1 Apartament

Apartamente în Ibiza: Cazare cu soare

Apartamente în Ibiza – Cazare în Ibiza

Ibiza este o insulă situată în Marea Mediterană. Împreună cu Mallorca, Menorca, Formentera şi alte insule mai mici, ele formează Arhipelagul Insulelor Baleare. Se deosebeşte prin morfologia sa neregulată formată din diferiţi munți, printre care Sa Talaia, situat în municipalitatea San José. Acesta este cel mai înalt munte cu o altitudine de 475 de metri, care atrage iubitorii de drumeții sau alpinism. Clima este blândă, cu veri calde și ierni plăcute. Frumosul peisaj a căpătat renume mondial, la fel și golfurile și plajele ale căror ape calzi şi transparente atrag turiștii ca nişte magneţi.

Unele dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte sunt Pacha, Space, Amnesia, Es Paradis, Privilege Ibiza, Cafe del Mar şi Ushuaia Ibiza. Piețele stradale, cum ar fi Las Dalias și Es Cana sunt evenimente populare care captează atenția oamenilor. Bucătăria locală este un alt punct forte al insulei, cu mâncăruri pe bază de carne de miel, carne de porc și pește. Există, de asemenea, vinuri locale superbe și alte băuturi tradiţionale, pe care vei avea șansa să le savurezi dacă închiriezi unul dintre fermecătoarele noastre apartamente din Ibiza, în cazul în care ai de gând să efectuezi o escapadă.

Cazare în Ibiza

Cazarea în Ibiza presupune o varietate de oferte, Only Apartments reprezentând cea mai bună alegere pentru vacanța ta. Îti punem la dispoziţie atât apartamente de lux, cât și mai modeste, care vin mobilate și complet echipate. Apartamentele sunt potrivite pentru familii, grupuri de prieteni sau cupluri. Pentru cei care călătoresc cu un buget mai redus avem la dispoziţie şi studiouri excelente. Apartamentele noastre sunt situate în cele mai bune zone ale orașului, aşa că nu uita să faci rezervarea cu mult timp înainte.

Locuri de vizitat la Ibiza

Apartamentele noastre din Ibiza sunt amplasate aproape de toate aceste locații. Ele sunt cele mai ieftine de pe piață și sunt echipate excelent, creând o atmosferă sofisticată pentru a experimenta cu stil cele mai frumoase momente ale anului.

Cum să ajungi la Ibiza

Aeroportul din Ibiza este situat la 7,5 km de oraș. Pentru a ajunge la stația de autobuz din orașul Ibiza, ia ruta numărul 10. Costul călătoriei este de €3,50. În timpul sezonului turistic scăzut, autobuzele pleacă la fiecare 30 de minute, iar în sezonul de vârf la fiecare 20 de minute.

De asemenea, poţi ajunge la portul Ibiza luând feribotul din Barcelona, Mallorca, Menorca, Formentera și Valencia. De la Barcelona călătoria durează aproximativ 8 ore, dar pentru o călătorie confortabilă există cabine private sau fotolii.

Abonează-te la ofertele noastre