Helsinki Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

40

Helsinki Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Helsinki, Finlanda apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 20 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la96US$/noapte.

Apartamente în Helsinki – Închiriere de apartamente pentru vacanțe low-cost

Helsinki este un loc cu un design modern și un stil de viață relaxat, în contrast cu un fundal de frig de iarnă înghețată și cu arhitectura contemporană. La fel ca restul Scandinaviei, Helsinki este un oraș dinamic, colorat și foarte primitor, cu un tip de eleganță cu stil care pare posibilă doar în această parte a lumii. Este un oraș frumos, cu multe clădiri în stilul Art Nouveau care alternează cu modele futuriste și are multe muzee de vizitat, parcuri pentru a te relaxa și cafenele elegante unde te poți încălzi. Dacă vrei să ai o călătorie plăcută într-unul dintre apartamentele noastre din Helsinki avem locul perfect unde te poți caza în acest oraș la modă, fie că ești în căutarea unui apartament ieftin sau a unei garsoniere chic.

Designul elegant face cunoștință cu tradiționalul Nouveau – Ce să faci în Helsinki

Aruncă un ochi pe colecția noastră de apartamente în Helsinki, unde se pot găsi multe apartamente în aceste zone și nu numai.

Peisaje liniștite și Karaoke nebun – Viața local

Pe lângă faptul că este un punct de interes cool și la modă, Helsinki are de asemenea o parte foarte relaxată și îi place să se distreze. Dacă vrei să mergi departe de mulțimea din muzeele cele mai populare, atunci mergi la Kaivopuisto, unul dintre parcurile cele mai vechi din tot orașul. Aici te vei putea odihni și te vei putea odihni în mijlocul unei zone verde liniștite sau vei putea face o plimbare prin coloratele împrejurimi. De asemenea există multe restaurante și inclusiv un club de noapte care este foarte popular între localnici.

Helsinki dispune și de plajă. Sigur că Hietaniemi nu este cea mai bună plajă din lume, dar oferă un loc ideal pentru a fugi de zgomotosul centru al orașului. Vara poate fi destul de plin, dar marea este destul de liniștită, oferind o experiență răcoritoare pentru amatorii de înot, iar iarna oferă o frumoasă imagine de fundal pentru o plimbare rapidă.

Când se lasă seara, Helsinki prinde viață – cu siguranță acest oraș știe cum să se distreze. În ultimii ani Karaokele a ajuns să se bucure de un succes enorm și există multe baruri de karaoke în oraș. Pentru o experiență cu adevărat unică, poți lua un Taxi Karaoke, care este echipat cu toate elementele esențiale de karaoke, și te poți plimba prin oraș cântând piesele tale preferate.

Chiar dacă vrei să explorezi orașul ca un localnic sau dacă vrei să vizitezi unele dintre principalele locuri de interes turistic, avem o amplă ofertă de apartamente în Helsinki doar pentru tine.

Apartamente în Helsinki - Cazare în Helsinki

Cazare în Helsinki

Caracteristicile orașului pot fi găsite și în locurile de cazare din Helsinki. Designul sofisticat, arhitectura futuristă și numeroasele servicii de top nu lipsesc din oraș, oferind oaspeților o imagine a vieții elegante și decente, precum și șansa de a cunoaște mai aprofundat caracterul vibrant al Helsinki. De la hoteluri elitiste de tip boutique, pline de nuanțe contemporane, și pensiuni care emană farmec nordic, până la apartamente neobișnuite și locații de cazare administrate de familii independente, Helsinki oferă locul perfect pentru ședere pentru fiecare tip de călător.

Cum să ajungi la Helsinki (și cum să te deplasezi)

Există multe moduri de a ajunge de la aeroportul din Helsinki în centrul orașului, incluzând un autobuz Finnair City Bus care pornește de la terminalele aeroportului la fiecare douăzeci de minute și merge direct în centrul orașului. De asemenea poți lua unul dintre multele taxiuri aflate în stația de taxiuri a aeroportului – călătoria este rapidă și destul de ieftină.

Helsinki e un oraș în care te poți deplasa ușor, având multe opțiuni de transport public. Are servicii eficiente și extinse de autobuze și tramvaie care conectează principalele locuri de interes, precum și un serviciu ieftin de metrou care străbate orașul de la un capăt la altul. Este ușor de explorat orașul Helsinki pe jos, pentru că majoritatea locurilor de interes se află la mică distanță unul de celălalt.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci