Havana Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

223 Apartamente găsite
ordonează după:
PREŢ
Distanța de centru
Dimensiune
Popularitate
Punctaj
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Havana, Cuba apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 133 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la23US$/noapte.

Apartamente în Havana - cazare pentru o vacanţă ieftină

Istoria Havanei este una intrigantă, care atrage vizitatori din toate colţurile lumii. Îmbinarea dintre trecutul său fascinant și peisajul rustic îi conferă oraşului un suflu exotic, făcându-l cel mai vivace oraş din Caraibe. Drumurile nepavate ale Havanei şi străzile sale aglomerate nu sunt în mod convenţional frumoase, dar construcţiile sale vopsite în culori pastelate, arhitectura în stil colonial şi mașinile clasice îi dau o personalitate aparte, făcându-l un oraş unic în lume. O plimbare pe plajele sclipitoare ale Havanei te poate aduce înapoi în timp, iar peisajul său pitoresc creează o atmosferă plină de romantism: mașini de epocă, palmieri mângâiaţi de briza domoală şi plaje întinse. Vederi grandioase se ridică deasupra caselor cu obloane şi balcoane din fier forjat, iar la tarabele de-a lungul străzii se vând de toate, de la specialităţi locale până la obiecte de artizanat şi trabucuri. Aventurează-te într-o călătorie înapoi în timp în unul dintre apartamentele noastre din Havana şi află adevăratele ciudăţenii fascinante ale acestui oraş. Oferta noastră de apartamente ieftine şi chiriile de tip boutique este valabilă pentru întreg oraşul, astfel încât îţi poţi alege locul perfect pentru cazare.

Explorează istoria - Lucruri pe care trebuie să le faci la Havana

Explorează tot ce are de oferit Havana şi chiar mai mult din baza noatră comfortabilă de apartamente din Havana.

Apartamente în Havana – Cazare în Havana

Cazare în Havana

Când vine vorba de cazare în Havana, vizitatorii sunt alintaţi de alegere. Străzile rustice ale oraşului sunt pline de hoteluri tradiţionale care emană un farmec istoric autentic, în timp ce hotelurile de tip boutique vesele stau ascunse pe lângă restaurante administrate de familii şi baruri locale. Adaugă la această selecţie vastă de apartamente de vacanţă de închiriat, care oferă o experiență personalizată fiecărei şederi, şi amestecul eclectic de locuri de ședere în casele familiilor localnicilor, care sunt presărate pe toată suprafaţa oraşului, şi vei primi o experienţă emoţionantă în călătoria ta. Nu contează pentru ce alegere optezi, te poţi odihni în linişte, ştiind că te va costa puţin.

Călătorie în timp la Havana

Havana este bine cunoscută pentru peisajul său rustic şi istoria sa fascinantă. Rătăcind pe străzile sale perfect pastelate, trecând pe lângă clădirile vechi şi maşinile clasice, această aventură este asemenea unei călătorii înapoi în timp. Tradiţiile sunt încă respectate în Havana, iar cultura sa colorată se face simțită la fiecare pas.

Începe călătoria ta în timp cu un tur într-o maşină clasică. Maşinile de epocă împânzesc străzile Havanei, oferind un peisaj ca de pe o carte poştală retro. În Havana sunt o mulţime de locuri unde poţi închiria maşini clasice pentru a explora oraşul. Alege o decapotabilă ca să poți savura briza Caraibilor în timp ce conduci.

Havana se poate mândri cu o istorie impresionantă a literaturii. Scriitori celebri i-au contemplat cu grijă străzile şi s-au refugiat în numeroasele sale baruri. Probabil, Ernest Hemingway este cel mai cunoscut scriitor care a absorbit farmecul Havanei, iar tu poţi descoperi multe dintre locurile care el le-a înfrumuţesat cu pana şi hârtia. Începe cu o vizită la Floridita, un bar istoric unde Hemingway își savura porția de daiquiri. Apoi intră pe la Bodeguita del Medio, locul de naştere al coctailului Mojito, pentru muzica live şi salsa.

Alegând unul din apartamentele noastre din Havana devii localnic şi poți descoperi cultura şi istoria sa fascinantă.

Cum să ajungi la Havana- De la aeroport până în centrul oraşului

Aeroportul Jose Marti se află nu departe de centrul oraşului. Ca să ajungi în oraş poţi folosi în primul rând transportul public și astfel poți cunoaşte viaţa locală, însă pentru turiști poate fi o adevărată provocare deoarece trebuie să plăteşti în monedă locală. Astfel, un tren comfortabil pentru turişti circulă de la aeroport până în centrul oraşului. Pasagerii au parte de aer condiţionat şi privelişti remarcabile al peisajului. În sfârşit, poţi folosi un taxi. La Havana există o mulţime de taxiuri clasice sau moderne, iar preţurile sunt destul de bune.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci