Granada Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

112

Granada Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Granada, Spania apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 91 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la78US$/noapte.

Apartamente în Granada – Gasrsoniere ieftine

Granada este faimoasă pentru maiestuoasa Alhambra, dar există multe alte locuri de văzut în acest oraș cultural spaniol. Aflată în mijlocul unui peisaj al Andaluziei care pare un mozaic perfect, acest oraș vechi împărtășește cu vizitatorii săi un trecut bogat și un prezent viu. Astăzi, se bucură de o personalitate pasională și tânără, cu un arsenal de baruri și localuri de flamenco la modă. Dar de asemenea este impregnată de o profundă și adânc înrădăcinată istorie plină de culoare islamică și tradiții care au răzbătut până în secolul XXI. Între timp, peisajul care înconjoară Granada este spectaculos de asemenea, scrutând orizontul cu vârfurile alpine ale Sierrei Nevada, care pictează un cadru superb și natural față de superba arhitectură. Iar noaptea, Granada revine la viață cu un vibrant și viu ritm. Barurile de flamenco se umplu de entuziasmați ai culturii, în timp ce barurile la modă și discotecile sunt pline până la primele ore ale dimineții. Te poți familiariza cu orașul cu unul dintre apartamentele noastre numeroase din Granada. Avem locul perfect în care să fii, oricare ar fi stilul tău de a călători.

Cazare în Granada – Apartamente în Granada

Cazare în Granada

Este uşor să găseşti un loc frumos unde poţi sta în Granada, cu priveliştile sale spaniole pitoreşti, tradiţionale şi cerul său veşnic albastru. Pe stăzile pietruite există o multitudine de magazine de artizanat şi standuri cu suveniruri, precum şi hoteluri de lux care oferă un mod minunat de a vedea oraşul. Pentru a te simţi mai liber, există numeroase apartamente ieftine punctate primprejur, dar şi pensiuni mai intime sau mai vesele. Cazarea din Granada este o prelungire a atmosferei culturale a oraşului care domină asupra străzilor mici, turnurilor înalte și multitudinii de flori multicolore.

Cultul ceaiului în Granada

Cu o așa puternică influență a musulmanilor nu e de mirare că unele dintre tradițiile și obiceiurile lor au rămas în Granada actuală. Așa cum au lăsat un stil diferit de arhitectură ce predomină în tot orașul, există de asmenea un puternic cult al ceaiului care derivă din tradițiile arabe.

De-a lungul Granadei vei găsi multe ceainării sau saloane de ceai, fiecare dintre ele fiind învăluită în mătăsuri delicate și decoruri rustice. Sunt locul perfect pentru a te așeza pe pernele moi și de a te bucura de liniște, oferită de luminile scăzute și de draperiile luxoase. Pentru un moment este posibil să uiți că te afli în Spania, pe măsură ce vei fi dus înspre medinele din Maroc în mijlocul unei simfonii de culori și de arome.

Cel mai bun loc pentru a merge și a experimenta ceainăriile autentice este cartierul Albaicin. Mergi pe strada Calderería Nueva, una dintre străzile cele mai populare care se bucură de o colecție primitoare de case de ceai care te așteaptă ca să te ducă departe de lumea reală. Odată aflat înăuntru, îți va lua timp să te decizi între multitudinea de tipuri de ceai exotic, care se adaptează tuturor gusturilor și dorințelor.

Arhitectură și design uimitor – Ce să faci în Granada

Poți găsi o selecție a apartamentelor noastre din Granada în zonele menționate mai sus și acestea îți vor da acces ușor la toate atracțiile orașului.

Mănâncă tapas în stilul tradițional

În cea mai mare parte a Spaniei, tradiția milenară de a primi tapas gratuit cu băuturile aproape a dispărut. Cu toate acestea, în Granada cu siguranță vei vedea că această tradiție continuă să fie puternică datorită, îndeosebi, studenților cu buget limitat.

Dacă vrei să încerci tapas în modul tradițional, în care primești o tapa gratuit cu fiecare rundă de băutură, mergi pe strada Elvira sau pe strada Navas pentru început. Există multe baruri de tapas situate de-a lungul acestor străzi, în care poți vedea viața desfășurându-se cu oamenii localnici. Pentru a trece la un nivel superior, așează-te la o masă în zgomotosul și popularul bar Bodegas Castaneda care există de acum mulți, mulți ani. Fidel tradiției, îți va servi o delicioasă tapa cu fiecare rundă de băuturi.

Apartamentele noastre din Granada se află prin tot orașul, multe dintre ele aflându-se în jurul acestor puncte de interes de tapas, pentru a te menține aproape de nucleul gastronomic al orașului.

Deplasarea prin Granada – Transportul public în oraș

Cel mult, cel mai bun mod de deplasare prin oraș este pe jos – toate principalele puncte de interes se află la scurtă distanță unul de celălalt și așa vei reuși să te simți parte din oraș. În timp ce cea mai mare parte a orașului este relativ plană, va trebui să depui un pic de efort pentru a urca dealurile de la Alhambra și Albaicin. Pentru asta, este posibil să vrei să iei unul dintre autobuzele locale care merg de la centrul orașului la principalele puncte de interes și care circulă la intervale fixe de-a lungul întregii zile. Există inclusiv o variantă de transport cu un minibus care te va duce pe deal de la bază, ajutându-te cu partea cea mai obositoare a drumului.

Serviciile de autobuze din Granada sunt ieftine și ușor de utilizat, conectează punctele de interes importante, în timp ce oferă priveliști impresionante prin ferestre. De asemenea există un serviciu eficient de tren care te va duce la zonele din împrejurimile orașului, la fel și la satele și orașele din apropiere. Iar dacă te simți activ, poți închiria o bicicletă și poți străbate astfel orașul. Pedalează de la un loc la altul în ritmul tău și la ora la care vrei.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci