Girona Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

8

Girona Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Apartamente în Girona - Închirieri și Cazare Ieftine

Girona este situată în inima Cataloniei şi reprezintă un tablou istoric în sine. Casele sale antice şi bisericile cu clopotniţe şi pasaje şubrede îţi oferă o fascinantă călătorie înapoi în timp. Oraşul este înconjurat de ziduri fortificate şi este casa celui mai bine păstrat Cartier Evreiesc din Catalonia, iar Râul Onyar curge de-a lungul oraşului, liniat de blocuri multicolore. În Girona sunt numeroase muzee, magazine artizanale mici şi inedite, însă urbea este cunoscută în special pentru multitudinea sa de specialităţi locale. Pretutindeni în oraş vei găsi o multitudine de restaurante autentice care servesc unele dintre cele mai bune mâncăruri spaniole din toată ţara. Aleile pietruite oferă fundalul perfect pentru a savura o porţie sau două de tapas şi un pahar de vin. Fii parte din peisajul istoric condimentat cu specialităţi delicioase, iar refugiul îl găseşti în apartamentele noastre din Girona. Avem o serie de cazări de tip boutique prin tot oraşul, la doar câţiva paşi de principalele atracţii turistice.

Muzee şi Mănăstiri Medievale – Locuri de vizitat la Girona

Află mai multe despre Girona şi trecutul său fascinant vizitându-i renumitele atracţii. Datorită amplasării centrale a apartamentelor noastre din Girona, nu vei avea probleme în a găsi cu uşurinţă aceste obiective turistice şi în a cunoaşte acest oraş captivant.

Căi Alternative de a Explora Cultura Oraşului Girona

La Girona sunt organizate o mulţime de activităţi culturale şi există multe moduri de a cunoaşte oraşul, inclusiv explorarea a câtorva locuri mai puţin obişnuite din localitate.

Castellers reprezintă o parte importantă a culturii catalane, aderând la o tradiţie care se transmite de-a lungul numeroaselor generaţii. În esenţă, Castellers sunt nişte turnuri umane, formate din grupuri de adulţi şi copii antrenaţi, care întotdeauna tind să urce tot mai sus şi mai sus. Dacă ai de gând să cercetezi acest proces mai departe, oricând poţi deveni casteller pentru o zi. În întreg oraşul există multe locuri unde poţi întâlni această formă talentată de artă, ba chiar şi să o încerci.

Dacă îţi doreşti o experienţă cu o notă ceva mai istorică şi mai puţin activă, poţi explorarea un adăpost subteran antiaerian. Acesta nu este cel mai obişnuit mod de a descoperi Girona, dar oferă o incursiune fascinantă în timpul Războiului Civil Spaniol, perioadă în care a fost construit adăpostul subteran.

Gaudi este cel mai faimos arhitect din Catalonia, chiar dacă au fost şi alţii, la fel de talentaţi. Raphael Maso este unul dintre arhitecţii care au creat opere de artă catalane excepţionale în secolul XX. La Girona Poţi vizita casa lui Maso, în care vei face o plimbare printre mobila proiectată chiar de arhitect şi vei admira râul Onyar din diferite perspective.

Gurmanzii vor avea parte de o adevărată explozie a gustului la Girona. Îngheţata este un produs extrem de popular în oraş, care îşi are locul într-un număr imens de saloane de îngheţată. Rocambolesc este considerat cel mai bun. Deţinut de Jordi Roca, acesta are o gamă întreagă de arome şi gusturi fantastice, iar îngheţata este servită dintr-un recipient portabil, aşa că poţi mânca şi explora în acelaşi timp.

Dacă eşti un turist amator de bere, atunci nu-ţi fă griji! Girona are o mulţime de fabrici de bere locale. Vizitează Moska, una dintre cele mai faimoase fabrici de bere, unde ai posibilitatea să afli procesul de preparare şi chiar să guşti unele dintre specialităţile locale delicioase.

Apartamente în Girona – Cazare în Girona

Cazare în Girona

Cazarea din Girona oglindeşte atmosfera medievală, istorică a oraşului, oferind o mulţime de opţiuni de cazare rustice, tradiţionale, de-a lungul străzilor întortocheate ale Cartierului Evreiesc şi în părţile mai moderne ale oraşului. De la hoteluri luxuriante, care denotă scena contemporană în curs de dezvoltare a oraşului Girona, şi pensiuni vesele care acordă o primă vedere a oraşului, până la apartamente care se ridică deasupra magazinelor de suvenire şi râului pitoresc, Girona are câte puţin pentru toţi. Cazarea aici este, de asemenea, convenabilă, dându-ţi şansa de a explora totul detaliat.

Călătorind spre Girona - Transport Public spre şi prin Oraş

Este într-adevăr foarte uşor să ajungi în Girona, deoarece oraşul este conectat cu multe dintre hotspot-urile majore din întreaga Catalonie. Dacă alegi să călătoreşti pe calea aerului, atunci ai două opţiuni. Aeroportul din Girona este amplasat aproape de centrul oraşului, trebuie doar să urci într-un autobuz sau tren la terminale pentru a ajunge în oraş. Ca o metodă alternativă, poţi lua un taxi din afara aeroportului care te va duce direct la uşa ta.

Altă opţiune, mult mai cunoscută, este să ajungi în Girona de la aeroportul din Barcelona, care se află la o oră distanţă de Girona şi oferă un transfer rapid. La aeroport poţi lua un tren până în centrul oraşului Barcelona, iar din gara centrală Sants poți lua alt tren direct spre Girona.

Odată ajuns în Girona, nu e nevoie să foloseşti transportul public. Apartamentele noastre din Girona se află chiar în centru, deci vei fi chiar în mijlocul acţiunii. Cea mai bună modalitate de a explora oraşul este pe jos. Toate sunt foarte aproape şi ai posibilitatea să rătăceşti prin labirintul aleilor medievale, oprindu-te pe la vreun salon de îngheţată, cafenea sau magazin de artizanat.

Dacă ai de gând să explorezi pitorescul peisaj rural care înconjoară Girona, vei găsi o mulţime de autobuze care circulă direct din oraş spre hotspot-urile importante. Ele oferă privelişti fantastice ale peisajului şi sunt o metodă accesibilă şi comodă de a descoperi Catalonia. De asemenea, o reţea de căi ferate leagă Girona de alte oraşe şi sate din Catalonia, precum şi unele dintre bine cunoscutele destinaţii de plajă de-a lungul Costa Brava.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci