Dubrovnik Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

1.021

Dubrovnik Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Dubrovnik, Croaţia apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 126 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la64US$/noapte.

Apartamente în Dubrovnik – Apartamente în centrul orașului

Acoperișuri de teracotă se întrezăresc pe deasupra apei incredibil de albastre, în timp ce aleile de pământ colorat te aduc înapoi în timp – așa este Dubrovnik. Într-un mic colț de istorie și de cultură, o carte poștală de vis de vederi panoramice și o referință a stilului de viață relaxat. Centrul vechi al orașului este un talmeș-balmeș de străzi de marmură, arhitectură barocă impresionantă și briliantele ape interminabile ale Mării Adriatice. Poți urca și te poți plimba de-a lungul zidurilor vechi și poți admira vederile maiestuaose ale acoperișurilor și ale străduțelor pline de viață sau poți lua telefericul până la dealul presărat cu copaci și te poți simți ca un rege în partea superioară a regatului său. Este imposibil să nu rămâi fascinat de Dubrovnik, cu pizzeriile sale cu șarm, cu barurile sale autentice și cu clădirile impresionante. Fă un salt înapoi în timp cu unul dintre apartamentele noastre din Dubrovnik. Alege între apartamente ieftine și altele cu farmec pentru locul perfect în care să fii în timp ce sapi spre istoria bogată a orașului.

Cazare în Dubrovnik

Fundalul istoric al oraşului Dubrovnik este locul de vacanţă perfect, cu pereţi care ocrotesc restaurante cu mâncare delicioasă şi muzee deosebite, Marea Adriatică strălucitoare fiind casa unei mulţimi de insule luxuriante. Cazarea din Dubrovnik este tot atât de pitorească, cu un număr foarte mare de pensiuni fermecătoare şi hoteluri de tip boutique ascunse pe străzile întortocheate, precum şi o colecţie de apartamente care oferă privelişti incredibile. Dimensiunea mică a oraşului înseamnă că totul este la câţiva paşi distanţă, dându-i un sentiment de comoditate, indiferent de ce fel de cazare alegi.

Curiozități culturale într-un decor rustic – Ce să faci în Dubrovnik

Avem o amplă colecție de apartamente în Dubrovnik aflate în apropierea obiectivelor turistice ale orașului, care te vor ajuta să te situezi în mijlocul acțiunii.

Apartamente în Dubrovnik – Cazare în Dubrovnik

Insule cu soare – Arhipelagul Elaphiti din Dubrovnik

În fața coastei orașului Dubrovnik se află Insulele Elaphiti, o grupare de insule paradisiace cu plaje perlate brodate cu palmieri, cu ape cristaline și cu o atmosferă liniștită și relaxată care poate fi găsită doar în mijlocul Mării Adriatice.

Deși există opt insule în această grupare, doar trei dintre ele sunt locuite și sunt acestea trei cele care atrag majoritatea vizitatorilor cu satele lor de pe dealuri și cu tradițiile lor din vremurile de demult. Poți merge la oricare dintre Insulele Elaphiti de la portul din Dubrovnik și multe dintre ele sunt vizibile de pe zidurile orașului.

Aici se află și Kolocep, de asemenea cunoscută și ca Kalamota, care este cea mai mică dintre insulele locuite și care se află la doar câteva clipe de coasta orașului Dubrovnik. Fiind insula cea mai apopiată de continent, este un paradis aflat la puține minute de agitația și zgomotul centrului orașului vechi.

Apoi există Lopud, care este insula cu cea mai mare activitate a arhipelagului, cu sute de vizitatori care se îndreaptă spre plajele sale în fiecare zi. Aici poți găsi unele dintre cele mai bune plaje din această parte a coastei, cu mari întinderi pustii de nisip și cu ape calde și nu foarte adânci.

Ultima insulă locuită este Sipán, sau Insula de Aur, care este cea mai mare din gruparea aceasta și poate că cea mai luxoasă. Cu rânduri impresionante de case care se evidențiază pe fundalul peisajului, este locul perfect pentru o călătorie sofisticată de o zi.

Cum să ajungi în inima Dubrovnikului

Stradun ar putea fi centrul orașului Dubrovnik și strada cea mai tranzitată, dar sunt străduțele șerpuite cele care se îngustează unde vei descoperi adevărata personalitate a orașului Dubrovnik. Ieși de pe bulevardul cu piatră cubică și aventurează-te prin labirintul de străzi care se bucură de multe magzine de artizanat făcut manual, fascinante pizzerii de familie și primitoare baruri ascunse de valurile de turiști.

Cunoaște Dubrovnikul cu adevărat dintr-o perspectivă locală, cu unul dintre apartamentele noastre din Dubrovnik, avem de la garsoniere de lux ascunse departe de mulțimi, până la apartamente ieftine situate în mijlocul acțiunii.

Înaintează în Dubrovnik – Cum să ajungi de la aeroport la centrul orașului

Aeroportul din Dubrovnik se află aproape de centrul orașului, deși trebuie amintit că tot centrul vechi este pietonal, ceea ce înseamnă că dacă te cazezi în această zonă, nu vei putea găsi transport pentru tot traseul. Din fericire, zona pietonală a centrului este destul de mică, așa că este probabil să nu trebuiască să mergi prea departe cu bagajul tău.

Să ajungi în centrul vechi este ușor, rapid și ieftin. Există un autobuz de la aeroport care merge până la Poarta Pile la intrarea din vest a orașului vechi. Autobuzele pleacă la fiecare cincisprezece minute și oferă priveliști excelente ale orașului în timpul deplasării. Pe de altă parte, există mai multe servicii de autobuze locale care merg de la aeroport până în centrul istoric. Se opresc de multe ori pe drum, așa că este posibil să nu fie cea mai bună alegere dacă te grăbești. De asemenea poți lua un taxi care te va lăsa la intrarea din vest sau la cea din estul centrului vechi – din nou, nu vei fi dus până la ușă, vei fi lăsat la marginea labirintului de străduțe pietonale.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci