Cracovia Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

160

Cracovia Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Cracovia, Polonia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 228 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la41US$/noapte.

Apartamente în Cracovia – Alegerea inteligentă de cazare

Cracovia este un oraș precum o cutie de bomboane, la marginea cicatricelor lăsate de către cel de-al doilea Război Mondial în alte orașe poloneze. Cracvoia este "bijuteria coroanei" turistică a Poloniei și fosta capitală regală. Un loc de patrimoniu mondial al UNESCO, orașul este ideal pentru cei pasionați de istorie și de arhitectură, al cărui centru vechi este plin de palate, biserici și vechi case de comerț. Cracovia este casa celei ce este posibil să fie cea mai bună piață din Europa, Rynek Glowny, locul perfect pentru a petrece o după-amiază și unde se află universitatea cea mai veche din Polonia, Universitatea Jaguelonica.

Dacă ești în căutarea de apartamente în Cracovia sau de apartamente pentru vacanță în regim hotelier, avem locul perfect în Cracovia, potrivit pentru toate buzunarele. De la apartamente centrale în Cracovia la prețuri mici, la cazări de lux și cu farmec pentru vacanțe în afara Planty (zidurile orașului). În general, cu cât mergi mai mult în afara punctelor de interes turistic Stare Miasto și Kazimierz, mai multe apartamente vei găsi, adecvate bugetului tău. Fără îndoială, Cracovia este încă un oraș ieftin pentru standardele europene și un apartament ieftin în centrul Cracoviei se încadrează în general în majoritatea bugetelor. Alegerea acestui tip de cazare este ideal pentru cei ce vor să exploreze orașul și împrejurimile sale pe perioade lungi de timp și ce necesită anumite echipamente precum bucătărie proprie, locuri de parcare sau pur și simplu vor spațiu pentru a se bucura de stilul de viață propriu unui apartament și ce vor să trăiască o experiență ca un localnic.

Castele și Pierogi – Ce este la modă în Cracovia

Only-apartments are o amplă gamă de apartamente în Cracovia, aproape de toate locurile mai sus menționate.

Apartamente în Cracovia – Cazare în Cracovia

Sosirea și explorarea – Cum să te deplasezi în Cracovia

Aeroportul Ioan Paul II al Cracoviei se află la 11 kilometri în vestul Cracoviei, dar ajungerea în oraș este limitată la luarea unui taxi sau la o călătorie cu autobuzul. Liniile de autobuz 208, 292 și 902 merg la aeroportul din Cracovia dinspre centrul orașului și au nevoie de aproximativ 40 de minute de la un capăt la celălalt.

Aeroportul are de asemenea un serviciu de autobuz cu conexiune directă de la aeroport (Terminal 1 și 2) la centrul orașului, la fiecare 15 minute.

Deplasarea prin Cracovia este relativ simplă, pentru că întreg orașul este accesibil pe jos, dar fără îndoială, dacă simți nevoia să iei lucrurile cu calm, poți lua autobuzul public sau tramvaiele care merg prin oraș de la nord la sud și de la est la vest.

Întoarce-te la zilele de studenție – shoturi de vodka

Cracovia este unul dintre orașele principale din lume pentru viața studențească și petrecerile de burlaci. O densitate atât de mare a petrecăreților într-un singur loc, combinată cu prețul ieftin al alcoolului a creat o eclectică panoramă nocturnă. Fără îndoială, nu este vorba doar despre shoturile de vodkă și muzică toată noaptea, Cracovia este de asemenea locul pentru grupurile ce preferă jazzul vibrant și muzica clasică, care vor să iasă la sălile de modă din inima centrului vechi și Kazimierz.

Cazare în Cracovia

Acest oraş vibrant polonez este un paradis al culturii şi al tradiţiei, iar cazarea din Cracovia redă cu siguranţă acest lucru. Pe margini există un număr de hoteluri grandioase cu o serie de facilităţi elitiste, pe când apartamentele din centru şi studiourile de vacanţă oferă o modalitate minunată de a te încadra într-adevăr în atmosfera oraşului. În plus, pensiuni tinereşti evidenţiază natura energică a oraşului, care prezintă o viaţă de noapte fantastică, precum şi o colecţie de cafenele, restaurante şi magazine moderne. Cazarea în Cracovia este, de asemenea, extrem de convenabilă, oferindu-ţi o mulţime de opţiuni numai bune pentru călătoria ta.

Un oraș natural – așezarea de invidiat a Cracoviei

Situată lângă râul VIstula și aproape de Parcul Krajobrazowy Dolinki Krakowskie, Cracovia se află situată perfect pentru acei ce vor să se bucure de plimbări în natura. Orașul oferă o bază excelentă pentru a explora unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din Europa și este un punct de interes pentru turiștii dornici de aventură, care apreciază drumețiile, escalada și kayakul. Există mai multe excursii organizate în parc, plimbări pe malul râului și excursii de o zi în munții Tatra, cu plecare din centrul Cracoviei.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci