Costa del Sol Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

1.761

Costa del Sol Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Ciudades

Málaga 455 Daireler
Nerja 275 Daireler
Marbella 215 Daireler
Manilva 160 Daireler
Benalmádena 99 Daireler
Torremolinos 63 Daireler
Fuengirola 63 Daireler
Mijas 55 Daireler

Puncte de interes  

Apartamente în Costa del Sol: Cazare cu farmec și stil

Costa del Sol se întinde de la provincia Malaga spre Cádiz, ajungând până la Linea de la Concepción la Nerja. Datorită climei sale ideale, această regiune a devenit un loc de întâlnire pentru celebrități în anii 1950, transformând Marbella într-o destinație preferată de turiștii bogați și un centru de distracții nocturne, cafenele, restaurante internaționale, baruri tapas, magazine exclusiviste, galerii de artă și locuri de cultură. Dacă ai alte interese, atunci te poți aventura în geografia luxuriantă a lanțului montan din Costa del Sol, sau pe culmile munților de pe litoral, care oferă priveliști uimitoare și locuri arheologice, cum ar fi Alcorrín și Fuengirola. Dacă îți place să petreci timpul în natură, departe de orice prejudecăți, Benalmádena este locul unde vei găsi plaje întinse. Dacă dorești să te bucuri de tot ce are de oferit Costa de Sol, fă o rezervare la unul dintre apartamentele noastre din Costa del Sol.

Locuri de vizitat la Costa del Sol

Apartamentele noastre din Costa del Sol sunt situate foarte aproape de locurile menţionate anterior.

Apartamente în Costa del Sol – Cazarea în Costa del Sol

Cum să ajungi la Costa del Sol

Aeroportul Malaga - Costa del Sol se află la 8 kilometri de centrul orașului și la 15 minute de mers cu autobuzul. Linia de autobuz expres A 75 te lasă la Piaţa General Torrijos, iar trenul C-1- la Bulevardul Alameda, din centrul oraşului Malaga, de unde poți merge pe jos sau poţi lua un taxi până la destinația finală. Există și o stație de taxi situată la terminalul T3, care este marcată în mod corespunzător. Îți recomandăm să ceri o confirmare de primire, care este esenţială în cazul în care vei avea nevoie să faci o reclamaţie.

Este uşor să explorezi împrejurimile Costa del Sol. Există sisteme bune de transport, cu autobuze care uşurează accesul spre obiectivele turistice, alături de un tren care te duce de la Malaga spre Torremolinos, Benalmádena și Fuengirola.

Cazarea în Costa del Sol

Cazarea în Costa Del Sol este foarte diversă. Costa del Sol poate oferi vizitatorilor ședere în mansarde, studiouri situate pe străzile întortocheate cu case văruite, hoteluri luxoase sau apartamente elegante cu vedere spre mare. Dacă îţi planifici vacanța și îţi doreşti ca totul să decurgă fără neplăceri, avem locuri de cazare spectaculoase la Costa de Sol care sunt amenejate în aşa fel încât să ofere o ședere cât mai plăcută. Nu uita să închiriezi un apartament la Costa de Sol pentru a te bucura pe deplin de vacanță. Toate sunt adaptate pentru a satisface planurile tale interesante atât în timpul zilei cât și noaptea. Acestea sunt amplasate aproape de baruri sau de bogăţiile arheologice care lasă o amprentă specială pe acest grup de orașe și sate de pe coasta mediteraneană.

Abonează-te la ofertele noastre