Córdoba Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

60

Córdoba Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Córdoba, Spania apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 116 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la56US$/noapte.

Apartamente în Cordoba – Închirieri de apartamente cu farmec la prețuri accesibile

Situat în sinuoasa și pitoreasca regiune Andaluzia, Cordoba este un paradis pentru iubitorii de mâncare și cultură. Cu un labirint de vechi vinării, o arhitectură impresionantă și un delicios meniu de excelente restaurante, acest oraș medieval este paradigma stilului spaniol. În inima sa se află Moscheea, un maiestuos bastion al culturii islamice, cu o cupolă care se înalță deaspura străzilor intrinsece ale orașului vechi. De aici te poți plimba prin cartierul evreiesc și te poți bucura de o cafea delicioasă în piețe pitorești, poți intra în muzee fascinante și te poți relaxa cu un pahar într-unul dintre numeroasele baruri. Caractereul multicultural al Cordobei înseamnă că poți găsi o nouă față a orașului la fiecare colț. Rămâi prins în viața tradițională într-unul dintre apartamentele noastre din Cordoba, unde te poți bucura de o cazare cu farmec pe străduțele orașului vechi.

Un caleidoscop de cultură – Ce să faci în Cordoba

Avem multe apartamente în Cordoba, aflate în apropierea acestor obiective turistice, garantăm că poți experimente tot ce orașul are să îți ofere.

Apartamente în Cordoba – Cazare în Cordoba

Viața locală în Labirintul Cordobei

Cordoba este unul dintre orașele cele mai vizitate din sudul Spaniei, datorită amestecului său persistent de culturi și personalitate pasională și animată. De-a lungul străzilor vei găsi sute de turiști care privesc spre trecut grație arhitecturii maure și a moscheelor cu cupole, dar sunt multe alte moduri în care te poți amesteca printre localnici.

Pentru a începe, localnicii în Cordoba mănâncă foarte târziu. Foarte, foarte târziu. Restaurantele din ghidurile turistice se umplu de turiști începând de la zece sau unsprezece noaptea, dar după aceea, când turiștii se grăbesc să ajungă la culcare, localnicii preiau controlul teritoriului lor. Alege orice restaurant aproape de miezul nopții și vei descoperi o frenezie de activități – familia devorând feluri de mâncare tipice, prieteni râzând cu câte o bere și inclusiv persoane în vârstă discutând ultimele subiecte.

În timpul zilei, se poate aprofunda viața locală mergând pe străzile șerpuite ale orașului vechi. Evită marile piețe și în locul lor caută proprietarii curților interioare ale caselor. Curțile interioare sunt o parte importante a culturii din Cordoba și există chiar și un concurs anual pentru a o alege pe cea mai frumos decorată. Cel mai bun lucru, fără îndoială, este că cetățenii ospitalieri deschid porțile curților lor pentru publicul ce trece, ceea ce oferă un loc liniștit și umbros pentru a afla mai multe despre tradițiile interesante și bine înrădăcinate ale orașului.

Trăiește ca un localnic într-unul dintre apartamentele noastre din Cordoba, care se află prin tot orașul.

Cazare în Cordoba

Stăzile întortocheate vechi din Cordoba sunt pline de pensiuni fermecătoare, care te readuc la trecut. De-a lungul construcţiilor maure impresionante se aştern hoteluri drăguţe cu buchete de flori vii la ferestre şi curţi neobişnuite, pe când pensiunile atrăgătoare contribuie la atmosfera tinerească din oraş. Cazarea din Cordoba mai include şi hoteluri elitiste pline de stil, având rădăcini spaniole, dar şi apartamente ieftine în zona centrală, cele care oferă o experienţă locală pe lângă toate atracţiile majore. Aici, chiria este accesibilă şi acordă o altă perspectivă tradiţiilor culturale ale acestui oraş spaniol.

Plimbările pe străzile din Cordoba – cai, trăsuri și excursii pitorești cu autobuzul

Cordoba nu are aeroport internațional, dar se poate ajunge aici de la Madrid fără problemă, cu autobuzul sau cu trenul. Opțiunea cea mai rapidă este serviciul de tren de mare viteză care conectează cele două orașe, dar autobuzul este mai ieftin și mai pitoresc.

Odată ce ai ajuns în oraș, este foarte ușor să te deplasezi. Cea mai bună modalitate de a te deplasa este pe jos, ceea ce înseamnă că vei vedea toată arhitectura și vederile incredibile în timp ce absorbi atmosfera plină de viață. Alternativ, dacă vrei să îți odihnești picioarele, poți lua unul dintre autobuzele locale, care merg între principalele puncte de interes și care de asemenea sunt conectate cu destinații din afara orașului. Sau, poți lua un taxi pentru a ajunge rapid de la un loc la altul.

Pentru a experimenta cu adevărat stilul vintage al Cordobei, mereu poți face o plimbare cu o trăsură, care își va șerpui drumul prin partea veche a orașului, cu zgomotul potcoavelor pe piatra cubică și de unde poți avea o priveliște minunată asupra arhitecturii. Nu este ieftin, dar este cu siguranță o modalitate autentică de a vizita orașul.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci