Buenos Aires Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

117

Buenos Aires Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Buenos Aires, Argentina apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 131 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la24US$/noapte.

Apartamente în Buenos Aires – cazare ieftină și plăcută

Buenos Aires are un aer european cu fațade frumos deocrate și cu o istorie bogată, dar totul este impregnat cu un strop de pasiune latină. Bulevardele tranzitate sunt presărate cu vederi colorate, fețe amabile și un interesant amestec de vechi și nou și există un adevărat sens al vieții care dansează printre cafenelele chic, restaurantele moderne și standurile stradale de unde apar mirousuri îmbietoare. Nu e de mirare că orașul de unde provine tangoul are un ritm vesel, fără griji, ce se îmbină cu mirosul puternic al vieții latine. Și sub toate acestea există o panorama contemporană ce a prosperat în ultimii ani, aducând cu ea o viață nocturnă de plăcere, multe magazine ale designerilor și un amestec experimental de gastronomii din toată lumea. Experimentează atmosfera animată, cu unul dintre apartamentele noastre din Buenos Aires. Avem o gamă amplă de apartamente la prețuri rezonabile și închirieri cu farmec pentru orice ocazie.

Apartamente în Buenos Aires – Cazare în Buenos Aires

Ziua perfectă în Buenos Aires

Începe-ți ziua vizitând una dintre multele piețe în aer liber care sunt presărate prin oraș. De la aceste evenimente animate și culturale poți cumpăra produse de artizanat, precum și fructe și legume pentru a mânca în restul zilei. Asigură-te că iei micul dejun într-unul dintre locurile cu mâncare caldă pentru a te putea bucura de restul zilei.

Pe urmă mergi în parc, pentru a te bucura de câteva ore de relaxare cu prietenii în timp ce bei mate, o băutură tradițională de ceai amar care este la mare modă printre localnici. Încearcă Parcul Rosedal sau Pădurile Palermo, ambele cu numeroase spații verzi, ideale pentru a te relaxa. Dacă vrei, poți lua cu tine un instrument muzical pentru a da un plus de creativitate acestei zile sau, dacă nu este posibil, alătură-te muzicienilor stradali locali și bucură-te de atmosfera vibrantă.

Când ai petrecut timp suficient relaxându-te în parc, mergi la unul dintre localurile de muzică live care se află pe toate străzile din oraș. Concertele sunt o parte importantă a vieții locale din Buenos Aires, așa că poți găsi o trupă cântând aproape la fiecare colț de stradă. Poți intra într-un bar sau într-o cafenea liniștită pentru a asculta muzică sau poți merge la una dintre marile discoteci și cluburi la modă unde vin DJ din toată lumea.

Termină ziua într-unul dintre apartamentele noastre din Buenos Aires, unde poți dormi pentru a putea începe cu forțe proaspete ziua următoare.

Cimitirele și sălile de concerte – Ce să faci în Buenos Aires

Multe dintre apartamentele noastre din Buenos Aires au vedere înspre aceste obiective turistice populare și sunt locul ideal pentru a te caza dacă vrei să explorezi centrul întregii acțiuni.

Cazare în Buenos Aires

Pe străzile culturale ale Buenos Aires există locuri de ședere care oferă o perspectivă în stilul de viaţă energic al oraşului. Hotelurile de lux oferă cazare ieftină de-a lungul străzilor rustice, iar clădirile gotice uimitoare, care privesc peste orizont, adăpostesc apartamente stilate. Cazarea din Buenos Aires este extrem de accesibilă, iar pensiunile confortabile şi studiourile de vacanţă sunt la o distanţă mică de toate atracţiile majore. Acestea nu sunt niciodată prea departe de la restaurantele autentice cu mâncare delicioasă sau de baruri vesele.

Buenos Aires se află la doar o plimbare cu autobuzul de aeroport

Aeroportul din Buenos Aires Ezeiza nu se află departe de centrul orașului și există mai multe modalități de a ajunge în oraș. În primul rând, poți lua serviciul de transport care pleacă la ore fixe din aeroport și care ajunge până la autogara centrală, deși este destul de probabil să trebuiască sa iei metroul sau un taxi de acolo până la destinația ta finală. Ca alternativă, o opțiune cu adevărat ieftină, poți lua autobuzul public care merge la gara Monte Grande sau Plaza de Mayo de la aeroport. Dacă transportul public nu îți surâde, există mai multe servicii de taxi și de închirieri de mașini disponibile în aeroport – trebuie doar să întrebi la punctul de informații.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci