Budapesta Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

300

Budapesta Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Budapesta, Ungaria apartamente au o evaluare de 4.2 despre 5 bazat pe 2324 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la34US$/noapte.

Apartamente în Budapesta – Închirieri pentru vacanță la prețuri accesibile

Budapesta combină un amestec interesant de cultură contemproană și savuroasă cu istoria bogată și detaliată. Situată de-o parte și de cealaltă a râului Dunărea, are multe castele vechi ca din povești, incredibile biserici cu cupole frumos decorate, baruri moderne și galerii de artă. Clădirea Parlamentului se extinde de-a lungul malului râului, oferind un bun exemplu de superbă arhitectură a orașului, iar Podul cu lanțuri oferă un cadru familiar acestui oraș de poveste. În ultima vreme Budapesta a început să se facă remarcată, bucurându-se de o popularitate din ce în ce mai mare pentru fața sa urbană și apariția a din ce în ce mai multor Ruin Bars și a unor clădiri de design modern. Obține o viziune culturală într-unul dintre orașele cele mai mari din Europa de Est, rezervând unul dintre apartamentele noastre din Budapesta. La tot pasul avem locul de cazare perfect, fie că ești în căutarea unei garsoniere ieftine în centru, a unui apartament spațios în centrul orașului sau a unui apartament ieftin în afara orașului.

Vechi bastioane și băi termale – Ce să faci în Budapesta

Cauți apartamente în centrul acțiunii? Avem o ofertă de apartamente în Budapesta și se află la mică distanță de toate atracțiile principale.

Apartamentos en Budapest - Cazare în Budapesta

Cazare în Budapesta

Cele două părți ale Budapestei sunt reflectate în selecția sa de tipuri de cazare. Pe de o parte, există o serie de clădiri istorice care au fost transformate în hoteluri luxuriante, oferind o perspectivă asupra stilului de viață opulent al trecutului Budapestei. De asemenea, există opțiuni de cazare în Budapesta care sunt proiectate mai jucăuș, inclusiv pensiuni de tip boutique care prezintă energia tinerească a orașului, pensiuni mai mici care reprezintă o contribuție a tradițiilor străvechi, dar și apartamente mai ieftine care permit vizitatorilor să cunoască mai detaliat cultura vibrantă a Budapestei și să descopere tot ceea ce are orașul de oferit în ritmul lor propriu.

Ascensiunea Ruin Bars

O nouă modă a apărut în Budapesta în ultimii ani, aducând o nouă panoramă culturală orașului. Ruin Bars sunt un nou tip de loc de întâlnire pentru tinerii artiști. Al șaptelea district pe partea Pest a Dunării este plină de vechi depozite și blocuri de apartamente goale, care s-au transformat în noi locuri de interes, îmbibate de farmecul original și decorate cu un amestec colorat de diverse stiluri de design. Ceea ce înainte era un cartier evreiesc al orașului, acum s-a transformat în locul în care trebuie să mergi noaptea dacă vrei să bei o bere, să cunoști lume interesantă sau dacă vrei să asculți muzică live.

Ruin Bars sunt o atracție atât pentru localnici cât și pentru turiști și sunt un mod inedit de a explora viața locală a orașului. Pentru a trăi la maxim ca un localnic, asigură-te că te cazezi într-unul dintre apartamentele noastre ieftine în locul pe care tu îl alegi.

Cele mai bune modalități de a ajunge la Budapesta

Aeroportul din Budapesta - Franz Liszt se află la 16 km de centrul orașului și este bine conectat prin intermediul unui autobuz care merge spre aeroport, a unor servicii locale de tren și a unui autobuz public care ajunge până la cea mai apropiată stație de metrou, de unde există linie directă până în centrul orașului. De asemenea există o stație de taxiuri în afara clădirii terminalului.

Vizitatorii ajung de asemenea la Budapesta cu trenul, mulțumită serviciului eficient care conectează principalele orașe din Europa de est. În cea mai mare parte, vizitatorii care vin din țările învecinate vor ajunge la gara principală Keleti. În plus, așezarea sa pe cursul Dunării înseamnă că Budapesta este un punct popular pentru opririle vaselor de croazieră, cu bărci și transbordoare navigând de la orașele aflate în apropiere, precum Viena și Belgrad.

Biciclete și autobuze – Deplasarea în Budapesta

Deplasarea în Budapesta este simplă, datorită serviciilor de autobuze și tramvaie extinse și bine conectate. Există nenumărate stații prin tot orașul, care se adaptează la toate punctele de interes precum și la obiectivele turistice aflate mai departe. La fel ca transportul la suprafață, Budapesta are de asemenea o rețea de metrou ieftină și eficientă care are o mare varietate de rute și linii care traversează orașul.

Cel mai bun mod de a te deplasa în Budapesta este, fără îndoială, pe jos sau cu bicicleta. Există multe puncte de unde se pot închiria biciclete în tot orașul, care oferă un mod relaxant de a vedea tot ce orașul are de oferit.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci