București Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

84

București Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru București, România apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 81 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la32US$/noapte.

Apartamente în București – Cazare ieftină

București este un oraș dinamic ce a ajuns să fie foarte animat în ultimii ani. Adăpostește o atmosferă energică ce se țese prin clădirile în stil comunist și pe străzile nisipoase, dar este de asemenea un oraș relaxat și destul de liniștit în comparație cu alte capitale europene. De-a lungul labirintului de străzi vei găsi o bogată colecție de biserici cu cupole ortodoxe, apartamente moderne de mare nivel și superbe clădiri în stil art nouveau. În centrul vechi, străzile înguste șerpuiesc în jurul cafenelelor de modă, a restaurantelor de nivel înalt și a barurilor animate, în timp ce în alte zone te poți plimba prin spațiile verzi vaste, presărate cu grădini îngrijite, fântâni luxoase și cafenele ascunse. Astăzi Bucureștiul este un punct de interes pentru modă, care este plină de creativitate și stil, furnizând multe posibilități care în această nouă etapă apar la orice pas. Explorează tot ceea ce acest oraș variat are de oferit, cu colecția noastră de apartamente în București. Chiar dacă ești în căutarea unui apartament ieftin sau al unuia cu stil, avem locul perfect pentru a te caza.

Muzee surprinzătoare și biserici încântătoare – Ce să faci în București

Apartamentele noastre din București se află aproape de toate aceste obiective turistice principale, ceea ce fac să fie aproape de inima orașului.

Muzee mici în București

București are muzee din abundență, care prezintă de la artă contemporană locală la artefacte militare și istorie. Deși unele muzee sunt importante, există de asemenea unele mai mici și mai puțin cunoscute, pentru a putea înțelege mai bine acest oraș. Unul dintre acestea este Muzeul de Artă Frederic Storck, care era, cu mult timp în urmă, casa lui Storck și a familiei sale. Astăzi, prezintă o serie de sculpturi ale României, inlusiv impresionante statui din marmură și decorațiuni de ceramică.

Muzeul cel mai vechi din București, Muzeul Theodor Aman, este poate unul dintre centrele culturale cel mai puțin cunoscute. Aici te poți plimba printre piese de mobilier și diverse lucruri create chiar de către Aman. Iubitorii de călătorii se pot bucura de Muzeul Hărților și al Cărților Vechi, ce deține o colecție fascinantă de globuri istorice, picturi și hărți, toate înfățișate în interiorul muzeului de cartografie cel mai mare din Europa.

Alege să stai în centrul vechi într-unul dintre apartamentele noastre din București, multe dintre ele aflate în apropierea muzeelor orașului.

Apartamente în București – Cazare în Bucureşti

Cartierul cel mai la modă din București

Piața Romană este cu siguranță favoritul localnicilor și al turiștilor deopotrivă, oferind o oază la modă în centrul modern al Bucureștiului. Se bucură de multe magazine de lux, care vând de la haine de lux la mobilier modern și este situată în apropiere de centrul orașului.

Este o zona foarte creativă, lucru evident în numeroasele cafenele luxoase, în barurile și restaurantele de aici și un loc perfect pentru a încerca gastronomia locală. Abundența de tineri îi conferă un aer dinamic și proaspăt și multe dintre străzile importante sunt pline de reședințe și clădiri emblematice. Aruncă un ochi la Garajul Ciclop, o galerie de graffiti care este de asemenea magazin de biciclete, la cafenelele librăriilor și la multitudinea de restaurante de bucătărie rafinată.

Cazare în Bucureşti

Capitala României este un centru de cultură prosper şi este unul din cele mai active destinaţii din Europa. De-a lungul străzilor aglomerate, restaurante autentice stau alături de hoteluri luxoase care prezintă designul new-age în curs de dezvoltare în oraș. Cazarea din Bucureşti include apartamente de vacanţă ieftine care se ridică deasupra bulevardelor largi şi străzilor pietruite ale Cartierului Vechi al oraşului, precum şi pensiuni deosebite care împrejmuiesc toate atracţiile majore. Există şi apartamente stilate pentru turişti, cele care oferă o alternativă independentă hotelurilor enorme şi pensiunilor din oraş.

Back to basic – Intrarea în București

Aeroportul din București Otopeni nu este departe de centrul orașului, ceea ce înseamnă că este ușor și rapid de ajuns în centrul acțiunii. Există un serviciu de autobuze care merg de la aeroport în centru sau, poți opta pentru o călătorie cu un taxi, ieftin și bun. Reține că e posibil să trebuiască să negociezi un pic prețul cu taximetriștii și întotdeauna trebuie să ajungi la un acord înainte de a te urca în mașină.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci