Bruxelles Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

12

Bruxelles Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Apartamente în Bruxelles – Oferte speciale pentru vacanțe

Capitala Belgiei are multe fațete, cu o scenă deosebită și istorică ce se îmbină cu povestea birocratică. La suprafață este modernă, cu clădiri de apartamente obișnuite, clădiri cu fațade de sticlă și design simplu. Dar dacă sapi un pic mai în profunzime, vei găsi un oraș multicultural plin de personalitatea sa bogată, cu zone de arhitectură maiestuoasă art nouveau și o istorie medievală care ar putea rivaliza cu orice alt oraș european. La Grand Place, o piață pitorească aflată în centrul orașului, este înconjurată de fațade uniforme, muzee deosebite și o panoramă de cafenele și baruri animate, în timp ce viața cotidiană este un val de străzi aglomerate, cultură clasică și o atmosferă ce fără îndoială este unică. Descoperă orașul într-unul dintre apartamentele noastre din Bruxelles, care merg de la apartamente de lux la închirieri deosebite și la prețuri accesibile.

Statui extravagante și un amestec de muzee – Ce să faci în Bruxelles

 • Manneken Pis – Acest monument deosebit și amuzant este o figură reprezentativă pentru Bruxelles și prezintă un copil dezbrăcat urinând într-o fântână. Este opera lui Hieronymus Duquesnoy.
 • Atomium - Construită în 1958, această clădire unică a fost idea inginerului André Waterkeyn și a faimoșilor arhitecți André și Jean Polak.
 • Muzeul de Instrumente Muzicale – Iubitorii muzicii se vor putea bucura plimbându-se prin sălile acestui impresionant muzeu care expune o colecție de mai mult de 8.000 de instrumente și istoria lor.
 • Mini-Europe – Situat chiar lângă Atomium, acest parc în miniatură are mare succes la turiști. Înfățișează unele dintre monumentele cele mai iubite de pe continent în forme miniaturale.
 • Catedrala Sfinții Mihail și Gudula – O biserică catolică în inima Belgiei. Similară ca design cu Notre Dame de París, a fost proclamată catedrală în 1962.
 • Parcul Jubileului - În estul orașului, acest enorm parc public este locul perfect pentru o după-amiază de plimbare sau pentru un picnic. Este presărat cu monumente impresionante, pasarele și fântâni deosebite.
 • Muzeul Regal de Arte Frumoase al Belgiei – Muzeul de top al artei belgiene, prezintă opere ale artiștilor locali contemporani, precum și opere ale unor nume faimoase din toată lumea.
 • Parcul din Laeken – Acest complex de sere unice se întinde de-a lungul unui cadru deosebit și prezintă o mare varietate de plante exotice și locale.
 • Primăria din Bruxelles – Cu un exterior gotic deosebit, Primăria oferă motivul ideal pentru a face o poză. Datează din Evul Mediu și este așezată cu mândrie în La Grand Place.
 • Muzeul Regal al Forțelor Militare și al Forțelor Militarie Istoria – Situat pe brațele verzi ale Parcului Jubileului, acest muzeu militar este dedicat expozițiilor de obiecte, de fapte și de istorie a forțelor armate ale țării.
 • Autoworld – Acest paradis pentru iubitorii de mașini se află în Parcul Jubileului și pare o poartă spre trecut în care mașinile de epocă circulau pe străzi.
 • Bois de la Cambre – Extinzându-se de-a lungul a 1,23 kilometri pătrați, acest parc urban este unul dintre favoritele turiștilor și al localnicilor ce caută un pic de liniște în afara centrului orașului.
 • Centrul Belgian de Benzi Desenate – Benzile desenate sunt foarte importante în Belgia, iar acest centru oferă o viziune asupra acestei arte, care expune opere excelente ale unor desenatori de prim rang din Franța, Belgia, Olanda și Anglia.
 • Place Royale – Acest impresionant exemplu al arhitecturii se află la marginea unei piețe istorice din centrul orașului Bruxelles. Deține o fațadă completă cu stâlpi înalți și un acoperiș bombat.
 • Coudenberg – Un deal cu un castel, ce a fost cândva sediul guvernului.
 • Palatul de Arte Frumoase, Bruxelles – Acest muzeu, Palace des Beaux-Arts, este un spațiu cultural popular care prezintă o impresionantă colecție permanentă de opere, precum și expoziții temporare cu regularitate.
 • Pentru a putea explora toate aceste obiective turistice și chiar mai mult, cazează-te într-unul dintre apartamentele noastre din Bruxelles care sunt răspândite prin tot orașul.

  Locuri de interes mai puțin obișnuite, aflate în apropierea orașului

  Bruxelles ar putea fi o capitală de afaceri, dar are o latură jucăușă și cu umor de asemenea. Alături de clădirile de cărămidă și de rândurile aparent interminabile de birouri, se află unele locuri de interes care dau diversitate orașului. Se află aici sculptura pisicii, de Alan Sechas, care se înalță cu mândrie în afara Galeriilor Royales Saint Hubert, care oferă o oportunitate pentru turiști de a face pozele necesare.

  Apoi putem vedea obsesia orașului cu statuile care urinează, incluzând aici Manneken Pis, faimos mondial – simbolul orașului Bruxelles - printre altele. Fii cu ochii larg deschiși când treci pe aici și vezi o fântână, probabil vei vedea o statuie de bronz cu un jet de apă îndreptat spre ea.

  Dacă statuile ce urinează și pisicile ciudate nu sunt pe gustul tău, atunci poate dragostea pentru benzile desenate va aduce un zâmbet pe fața ta. De-a lungul orașului Bruxelles există sute de magazine ce vând benzi desenate și suveniruri la fel, precum și enorme ziduri ce prezintă scene cu Tintin, ascunse pe străzile șerpuite.

  Descoperă toate aceste curiozități și chiar mai mult, în timpul șederii tale într-unul dintre apartamentele noastre din Bruxelles care se află prin tot orașul.

  Apartamente în Bruxelles – Cazare în Bruxelles

  Cazare în Bruxelles

  Mixul Bruxellesului, format din farmecul industrial şi arhitectura Art Nouveau, se reflectă în locurile sale de cazare, oferind diferite aspecte într-o singură vizită. Bulevarde largi sunt liniate de hoteluri grandioase cu fațade bogat ornamentate, apartamente luxoase ieftine pentru cazare pot fi găsite la fiecare colţ, iar pensiunile spaţioase sunt un mijloc convenabil de a vedea oraşul. Majoritatea locurilor de cazare din Bruxelles sunt în clădiri vechi, dar mai sunt şi multe locuinţe new-age cu stil sofisticat şi caracter contemporan, cele pentru care este bine cunoscut Bruxellesul.

  Cea mai bună metodă de deplasare în Bruxelles

  În Bruxelles este ușor să te deplasezi, pentru că are un sistem de autobuze, metrou și tramvaie ce funcționează de la prima oră a dimineții până noaptea. Toate principalele obiective turistice sunt conectate prin intermediul acestor rute și poți explora și împrejurimile, cu ajutorul trenurilor speciale. Călătoria cu tramvaiul este modul cel mai autentic de a vedea orașul, mergând pe străzile vechi și văzând lumea trecând în grabă, dar oricare alt mediu de transport este la fel de util pentru deplasarea în oraș. În timpul orelor de vârf este cel mai bine să iei metroul dacă trebuie să ajungi repede undeva, pentru că la acea oră toate modalitățile de transport vor fi ocupate de către localnici. Pentru te deplasa mai ușor, poți cumpăra o cartelă de transport care se poate folosi pentru tramvai, autobuze și metrou, ceea ce înseamnă că poți schimba mijlocul de transport în ultimul moment.

  În afară de modalitățile clasice de a te deplasa, Bruxelles este de asemenea unic pentru că are un sistem de drumuri doar pentru patinatori. Vara, după orele 19:00, șoselele se închid traficului pentru a face loc iubitorilor de patinaj.

  Abonează-te la ofertele noastre
  Ce să faci