Berlin Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

181

Berlin Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

O2 World 27 Daireler
Checkpoint Charlie 11 Daireler
Museumsinsel 8 Daireler
Potsdamer Platz 5 Daireler
Fernsehturm 4 Daireler
Alexanderplatz 1 Apartament
Olympiastadion 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Berlin, Germania apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 1289 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la61US$/noapte.

Apartamente în Berlin – Cele mai bune apartamente pentru vacanță

Berlin este un punct de acces energic și urban care se bucură de o scenă artistică și culturală vibrantă și plină de un amestec electric de arhitectură din perioada comunistă și din cea contemporană. Turiștii vin în oraș pentru abundența de baruri, cafenele și restaurante extravagante și moderne, colecția sa de monumente istorice și viața sa de noapte fără sfârșit. Există câte ceva pentru fiecare în Berlin, de asemenea pentru tine dacă vrei să vezi tumultoasa istorie a orașului, să vezi unele dintre operele de artă în mișcare de la East Side Gallery, sau pur și simplu să te lași dus de val și să petreci un timp plăcut. Pentru orice lucru pe care te aștepți să îl descoperi, avem alegerea perfectă de apartamente spațioase, închirieri pe termen scurt și apartamente moderne astfel încât nu trebuie să îți faci griji pentru găsirea unui loc perfect pentru a te caza. Navighează prin colecția noastră de apartamente în Berlin pentru a găsi cele mai bune apartamente pentru călătoriile tale.

Ce să faci în Berlin

Nu ezita să folosești site-ul nostru pentru a găsi apartamente în Berlin în zona în care dorești

Apartamente în Berlin - Cazare în Berlin

Cum să ajungi la Berlin

Aeroportul Schönefeld din Berlín este aeroportul principal al orașului. Se află în afara Berlinului și este bine comunicat cu centrul orașului. În primul rând, există stația de tren Schonefeld care are legături rapide și directe cu Berlin, precum și cu împrejurimile sale și există de asemenea și rețeaua de trenuri S-Bahn și autobuzele regulare care merg de la aeroport în oraș. De asemenea există și un tren expres către aeroport care operează între aeroport și Berlín-Charlottenburg la fiecare 30 de minute. În plus, există o stație de taxiuri la poarta terminalului.

Un nou aeroprt mai mare, aeroportul Berlin Brandenburg se află la momentul actual în construcție și va deveni aeroportul principal al orașului când va fi terminat.

Vizitatorii pot ajunge de asemenea la Berlin cu trenul, dinspre țările învecinate, cu rapidele și eficientele servicii între țări.

Deplasarea prin Berlin

Berlin se bucură de o rețea extinsă și eficientă de transport public, care constă în trenuri, autobuze și o rețea de linii de metrou. S-Bahn, rețeaua de trenuri a orașului, este fiabilă și rapidă, conectând extremele cele mai îndepărtate ale Berlinului cu centrul orașului și cu alte părți ale Germaniei. Sistemul de metrou este unul dintre cele mai bune din Europa, conectând toate locurile principale de interes turistic printr-o serie de rute și linii.

Cazare în Berlin

Printre numeroasele bastioane ale culturii și monumente istorice, cazarea din Berlin oferă un aspect contemporan vieții din oraș. Cu viața sa de noapte îndrăzneață, aici există o multitudine de pensiuni elegante care atrag mulți tineri, precum și o mulțime de hoteluri de tip boutique accesibile, care se află în preajma celor mai mari puncte de interes. Indiferent de tipul de călătorie pe care îl planifici, există cazare pe gustul tău, fie că este un hotel somptuos de cinci stele în centrul orașului, o pensiune locală atmosferă vioaie, sau un apartament care poate fi închiriat pentru a-ți oferi acces rapid și simplu la toate atracțiile.

Only-Be un localnic în Berlin

Berlin are nenumărate bijuterii ascunse ce de multe ori sunt trecute cu privirea de către turiști, printre ele scena vibrantă a pieței. Mergi la Markthalle 9 în Kreuzberg care are o piață săptămânală de agricultori sau navighează printre posturile din Weltrestaurant Markthalle și mănâncă un schnitzel și bea o bere. Orașul are de asemenea multe opțiuni animate și promițătoare de distilerii de bere, așa că încearcă unele dintre berile locale la Eschenbraeu sau într-una dintre multele berării noi. Ca o alternativă, dacă vrei să te bucuri de scena artei urbane, aruncă un ochi la frumosul și misteriosul Spreepark, un vechi parc de distracții care este plin de locuri pitorești și de artă colorată. Aruncă un ochi pe apartamentele noastre din Berlin cu cel mai bun raport calitate - preț

Dansează toată noaptea - Viața nocturnă în Berlin

Berlin este un oraș cunoscut pentru vibranta sa viață de noapte. Nu este neobișnuit ca berlinezii să iasă vineri noaptea pentru a bea niște pahare și să nu se mai întoarcă până duminică la prânz. Din fericire, există multe locuri unde se poate participa sau se poate vedea viața nocturnă. Complexa rețea de curți și străzi din Hackesche Höfe este locul perfect pentru a bea niște pahare într-o atmosferă intimă și există de asemenea și cartierul Kollwitz, cunoscut pentru colecția sa de cafenele, restaurante și baruri animate.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci