Benalmádena Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

130 Apartamente găsite
ordonează după:
PREŢ
Distanța de centru
Dimensiune
Popularitate
Punctaj
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Benalmádena, Spania apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 20 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la23US$/noapte.

Apartamente în Benalmadena – Închirieri de Vacanță Ieftine

Situată în regiunea tradițională din Andaluzia din sudul Spaniei, Benalmadena este o populară destinație turistică datorită plajelor sale uimitoare și gamei de activități distractive pentru întreaga familie. De-a lungul malului mării, există o mulțime de baruri, cluburi, restaurante, cafenele de care te poți bucura, în timp ce Puerto Deportivo (port de agrement) este un loc preferat pentru relaxare și peisaje extraordinare. Mai spre continent, satul vechi Benalmadena este o întoarcere la viața spaniolă autentică, plină de străduțe înguste, restaurante de familie și o mulțime de elemente tradiționale spaniole. Benalmadena este, de asemenea, cunoscută pentru templul budist Stupa, înalt de 33m, dar oricare ar fi scopul tău, apartamentele noastre din Benalmadena vor avea mare grijă de tine în timpul sejurului tău.

Cum Ajungi la Benalmadena de la Aeroport

Cel mai apropiat aeroport de Benalmadena este aeroportul Malaga, iar cel mai bun transfer este cu taxiul. Acesta este cel mai popular mod de a ajunge de la aeroport în oraș, dat fiind faptul că o călătorie durează doar aproximativ 20 de minute, iar prețurile sunt relativ ieftine. Este minunat dacă ai o mulțime de bagaje sau cauți să ajungi la destinație rapid și fără complicații.

Alternativ, există un serviciu de autobuz care circulă de la Aeroportul Malaga la Benalmadena. Stația de autobuz poate fi găsită în afara sălii de sosiri de la aeroport, unde autobuzele pleacă la fiecare jumătate de oră. Acesta este cel mai ieftin mod de a ajunge la Benalmadena, deși călătoria durează aproximativ 1 oră, deci cu siguranță nu este cel mai rapid mod de transfer.

Apoi, există serviciul de tren care pleacă de la Aeroportul Malaga către Benalmadena. Trenul trece prin Fuengirola de-a lungul coastei, dar se oprește la mai multe destinații turistice pe drum, inclusiv Benalmadena. Gara este situată chiar în centrul orașului, astfel încât este ușor de ajuns la destinația finală, hotelul sau apartamentul tău.

Viața Marină și Grădini Incredibile – Lucruri de Făcut în Benalmadena

După cum poți vedea, Benalmadena nu este doar o destinație de plajă. De fapt, există o mulțime de atracții culturale și istorice pentru a fi explorate, precum și distracție de zile mari pentru toată familia. Apartamentele noastre din Benalmadena oferă punctul perfect de plecare de la care poți explora tot ceea ce orașul are de oferit.

Apartamente în Benalmadena – Cazare în Benalmadena

Vibranta Viață de Noapte din Benalmadena

Pe lângă stilul de viață cu plaje relaxante, Benalmadena este cunoscut pentru viața de noapte vibrantă, care atrage mulțimi din întreaga lume. Există un meniu de baruri elegante și cluburi în care poți merge, iar toate se laudă cu o atmosferă unică și artiști de renume.

În centrul orașului Benalmadena este Kiu, cel mai mare club din stațiune, care găzduiește un număr de nopți tematice și trei etaje cu numere de dans, cu muzică dance, muzică latino și multe altele. La intrare se află un bar, dar dacă mergi mai departe vei descoperi un club plin de viață, cu un design elegant.

El Elefante este, de asemenea, situat în centrul orașului Benalmadena, lângă vechea piață Bonanza. Acest club aduce mereu un DJ nou în fiecare noapte, precum și spectacole neobișnuite, cum ar fi hipnotizatori și magicieni.

Daca vrei să petreci timp în portul extrem de pitoresc, mergi la Boals Ice Bar, primul bar de pe Costa del Sol, unde totul este făcut din gheață. Este un mod unic de a petrece noaptea și de a te bucura de o seară inspirată din lumea finlandeză, cu băuturi reci și muzică energică. Alternativ, te poți îndrepta spre Banana Café, un club cu o atmosferă tinerească, care oferă toate tipurile de muzică pe tot parcursul nopții. Este renumit pentru lista sa lungă de cocktail-uri și mulțimea de tineri.

De-a lungul malului mării se află Peacock Taverna, cu o grădină în stil tropical și muzică live. Este perfect pentru familiile care doresc să petreacă seara într-un mod excepțional. Wyn’s Bar este, de asemenea, un favorit de-a lungul acestei porțiuni de promenade, unde te poți bucura de acte vii de comedie și alte spectacole ciudate.

Apartamentele noastre din Benalmadena pot fi găsite peste tot în oraș, așa că vei avea întotdeauna un bar, club, sau restaurant la îndemână pentru divertismentul de seară.

Cazare în Benalmadena

Cazarea în Benalmadena este formată predominant din hoteluri tip resort, din cauza selecției uimitoare de plaje și a atmosferei extrem de relaxante. Pe lângă hoteluri înalte, cu piscine și spa-uri, există, de asemenea, blocuri cu studio-uri lângă plaje, care se laudă cu vederi fantastice și camere spațioase. Apoi, există pensiuni de tip boutique, dar și cazare B&B în satul vechi, acolo unde te poți bucura de atmosfera tradițională spaniolă și poți cunoaște istoria bogată a zonei. Pentru cei care doresc un pic mai multă independență în timpul călătoriei lor, vasta selecție de apartamente și închirieri de vacanță reprezintă un punct perfect de a pleca în explorarea stațiunii exact așa cum vrei tu.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci