Belgrad Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

114

Belgrad Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Belgrad, Serbia apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 86 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la41US$/noapte.

Apartamente în Belgrad – Cazare la prețuri accesibile

Belgrad este un oraș cu un trecut tragic, cicatricele se văd pe străzile orașului. Este un centrul nisipos cu caracter sentimental, dar cu siguranță nu totul este pesimism. De fapt, Belgrad a suferit unele schimbări importante în ultimii ani, ridicându-l la un centru cultual la modă în Europa de Est. La țărmului fluviului Dunărea, se bucură de o selecție de locuri de interes turistic. În inima sa se află cetatea Kalemegdan, înconjurată de străzi pietonale pline de baruri de lux și restaurante. În plus, vei găsi un mare număr de muzee și galerii care se așează lângă arhitectura otomană și o amestecătură de clădiri contemporane de diverse stiluri. Belgrad este acum unul dintre orașele cele mai de scces din Europa și de unde poți experimenta tot ceea ce are de oferit cu unul dintre apartamente noastre din Belgrad, includ o gamă de cazare ieftină pentru vacanță și apartamente cu șarm în centrul orașului.

Cetăți și istorie fascinantă – Ce să faci în Belgrad

Navighează prin colecția noastră de apartamente din Belgrad pentru a găsi locul perfect pentru a te caza în centrul întregii acțiuni.

Apartamente în Belgrad – Cazare în Belgrad

Fii un localnic în Belgrad

Belgrad se bucură de numeroase atracții la care turiștii vin, dar este de asemenea un oraș modest cu o atmosferă locală plăcută. Preia controlul orașului ca un localnic navigând prin abundența de piețe – exterioare și interioare – și mergi să vezi standurile de fructe și verdețuri proaspete și de suveniruri făcute manual. Pentru a explora orașul ca un localnic autentic, închiriază o bicicleta și pedalează în jurul principalelor obiective turistice, pierde-te pe străzile înguste și bucură-te de lucruri dintr-o perspectivă diferită. Zonele care împrejumiesc râul Sava sunt perfecte pentru ciclism și există mai multe poduri care traversează râul, cu vederi spectaculoase asupra orașului. De asemenea există o pistă pentru biciclete, Noul Belgad, care ajunge la lacul Ada prezentând un pic de natură în centrul orașului urbanizat.

Cu oferta noastră de apartamente din Belgrad vei ajunge să experimentezi viața în oraș ca un autentic localnic.

Cazare în Belgrad

Cazarea în Belgrad este la un nivel tot atât de înalt ca şi oraşul în sine. Capitala Serbiei este un loc vibrant pentru iubitorii de viaţă de noapte şi iubitorii de cultură, crescându-i popularitatea în ultimii ani. Hotelurile sale sunt pe picior de egalitate cu selecţia de galerii white cube, oferind cazare de lux, dar ieftină, iar aici se găsesc și o mulţime de pensiuni exclusiviste care îţi permit să explorezi energia tinerească a oraşului. De asemenea, aici există o multitudine de apartamente şi studiouri de vacanţă de închiriat care acordă vizitatorilor şansa de a explora oraşul dintr-o perspectivă locală.

Șederea în Belgrad – Cum să ajungi și cum să te deplasezi prin oraș

Aeroportul din Belgrad Nikola Tesla se află la 20 de km de centrul orașului, la 30 de minute cu mașina sau la 45 de minute cu autobuzul. Există mai multe moduri de a ajunge de la aeroport în centrul orașuli, unele dintre ele fiind mai rentabile decât celelalte.

Există un minibus care circulă regulat între aeroport, gara principală și centrul orașului. O plimbare așa îți va face cunoștință cu orașul și este una dintre modalitățile cele mai ieftine pentru a ajunge în centru. Ca o alternativă, poți lua un taxi din afara terminalelor pentru o călătorie rapidă către destinația ta. De asemenea poți ajunge în oraș prin intermediul serviciilor feroviare dinspre țările învecinate.

Deplasarea în Belgrad este ușoară, de asemenea, având un serviciu eficient de transport public. Există servicii la ore fixe de transport public. Și există și alte servicii de autobuze care conectează principalele puncte de interes turistic, la fel ca și un serviciu de autobuze nocturne care te va duce în siguranță înapoi la cazarea ta, după ce te-ai bucurat de oraș. Poți cumpăra un card BusPlus cu care vei economisi timp și bani dacă vei folosi mult transportul public, deși mereu există opțiunea de a merge pe jos. Multe dintre principalele puncte de interes se află la scurtă distanță unul de celălalt, ceea ce îți dă ocazia de a explora puțin câte puțin tot ceea ce orașul îți poate oferi.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci