Barcelona Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

216

Barcelona Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Fira de Barcelona 20 Daireler
Palau Sant Jordi 18 Daireler
Las Ramblas 11 Daireler
Camp Nou 10 Daireler
Casa Batlló 9 Daireler
Sagrada Familia 7 Daireler
Plaza Real 4 Daireler
Parque Güell 2 Daireler
La Boqueria 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Barcelona, Spania apartamente au o evaluare de 4.2 despre 5 bazat pe 830 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la58US$/noapte.

Apartamente în Barcelona - Cel mai bun tip de cazare

Barcelona este un oraș de poveste, cu un fir epic ce se împletește cu un bogat patrimoniu cultural, o vibrantă scenă artistică și delicioase mâncăruri și, mai ales, multe opere arhitecturale ale lui Antoni Gaudí. În tot orașul se găsesc puncte de minunății enigmatice, istorie interesantă și scene rustice și pitorești, fiecare dintre ele având ceva diferit pentru vizitatori - fie barurile de tapas din El Born, străduțele înguste din Barrio Gótico sau manifestațiile artistice stradale de pe La Rambla. Avem o mare varietate de apartamente în Barcelona, de la spațioase apartamente cu vedere la mare până la apartamente mai mici, pentru închirieri pe perioade scurte. Avem toată gama pentru niște vacanțe ideale, fie că ești în căutare de apartamente chic în centrul Barrio Gótico sau de garsionere economice în moderul cartier El Born. Navighează prin colecția noastră de apartamente pentru a găsi cea mai bună opțiune de cazare pentru călătoria ta.

Arhitectură impresionantă și cultură clasică - Ce să faci în Barcelona

Only apartaments are o mare varietate de apartamente primitoare și luxoase în Barcelona, în tot orașul și în apropierea zonelor menționate anterior

Apartamente în Barcelona - Cazare în Barcelona

Vino și explorează– cum să ajungi la Barcelona

Aeroportul El Prat se află la 12 km în sud-estul Barcelonei, cu o varietate de opțiuni de transport care îl conectează cu centrul orașului. Poți lua autobuzul A1 sau A2 de la aeroport până la Plaza España sau până la Plaza Cataluña. Poți lua și unul dintre nenumăratele taxiuri de la aeroport, care vor avea nevoie de 10 sau 15 minute pentru a ajunge în centru sau, poți opta pentru trenul direct care merge de la aeroport până la gara Sants din Barcelona la fiecare jumătate de oră. Începând de acolo, vei fi bine conectat cu alte părți ale orașului prin sistemul de metrou, extins și ușor de folosit.

De asemenea poți ajunge la Barcelona din alte orașe din Spania și Franța prin intermediul sistemelor de căi ferate bine puse la punct. Majoritatea traseelor se termină la Barcelona Sants, de unde în continuare se poate ajunge la alte părți ale orașului prin intermediul metroului, al autobuzului sau al taxiului.

Deplasarea prin Barcelona este simplă. Are o amplă rețea de stații de metrou care se întind în tot orașul și care conectează principalele puncte importante. Ca alternativă, există diverse servicii de autobuze și de tramvaie care funcționează de-a lungul străzii Diagonal și în alte părți ale orașului, precum și trenurile, la fel de eficiente.

Only-Be ca un barcelonez

Petrece o după-amiază în parcul Ciutadella plimbându-te înconjurat de luxurianta vegetație și fă o oprire la un picnic pe drum. După aceea, explorează vechiul cartier al pescarilor, Barceloneta, cu atmosfera sa autentică și cu o mare varietate de restaurante cu fructe de mare și bucură-te de zona promițătoare Poble Nou, care se bucură de o bogată ofertă de cafenele modern decorate unde, de obicei, ies barcelonezii tineri. Noaptea, mergi pe îngustele străzi ale Cartierului Gotic și el Born și bucură-te de un pahar sau două de șampanie locală într-unul dintre nenumăratele bare rustice care servesc această băutură. Oferim apartamente de închiriat ieftine pe perioade scurte în jurul acestor zone

Cazare în Barcelona

De la pensiuni neobișnuite, ascunse în pasajele înguste ale Cartierului Gotic, până la hoteluri mărețe, așezate primprejurul portului, locurile de cazare din Barcelona sunt tot atât de fascinante ca atracțiile turistice ale orașului. Fie că ești în căutarea unei închirieri pe termen scurt în mijlocul agitației, o casă de vacanță de lux în apropiere de plajă sau o excursie istorică într-unul dintre cele mai vechi părți ale orașului, Barcelona le are pe toate. La fel ca mâncarea delicioasă, cultura și arta înfloritoare din Barcelona, opțiunile de cazare au cele mai recente tipuri de design, servicii și stil.

Bucură-te de soare și de o siesta - Mergi la plajă în Barcelona

Barcelona este un oraș un pic ciudat, pentru că este unul dintre puținele orașe importante din Europa cu o splendidă porțiune de plajă, chiar lângă toate punctele de interes cultural. Este un loc perfect pentru a te bucura de soarele spaniol, de a bea un mojito sau două în timp ce admiri apusul soarelui și pentru a petrece o după-amiază de duminică alături de prieteni buni și mâncare delicioasă.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci