Atena Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

197

Atena Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ultimele comentarii

Nostru Atena, Grecia apartamente au o evaluare de 4 despre 5 bazat pe 435 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la34US$/noapte.

Apartamente în Atena – Cele mai bune apartamente în regim hotelier pentru vacanță

Atena se ridică din trecut, marcând începutul civilizației umane și expunând relicve antice care au făcut lumea ceea ce este astăzi. Dar este de asemenea un oraș al schimbării – nu este doar plină de istorie, mit și legendă. De fapt, Atena este extrem de promițătoare, cu o vibrantă scenă culturală și artistică, cu un picior bine înfipt în lumea modernă. Fațeta sa cosmopolită se bucură de multe cafenele și de magazine ale designerilor, o nouă cultură de restaurante nouveau și clădiri de înaltă tehnologie, toate la umbra marilor monumente antice care veghează asupra orașului ca niște gardieni înțelepți. Descoperă ce e mai frumos în fiecare dintre ambele părți ale orașului cu unul dintre apartamentele noastre din Atena. Aruncă un ochi pe oferta noastră de apartamente cu șarm pentru vacanță și la cele ieftine cu vedere incredibilă a orașului vechi.

O lume antică în actualitate – Ce să faci în Atena

Apartamentele noastre din Atena se află lângă toate aceste puncte de interes turistic și îți oferă un acces facil la toate punctele principale de interes.

Cazare în Atena

Atena reprezintă locul unde civilizaţiile antice şi-au început existenţa, oferind spre explorare o lume formată de-a lungul mileniilor. Pe când atracţiile de aici sunt istorice, multe locuri de cazare din Atena sunt moderne, cu facilităţi luxoase. Sub Acropolă, hoteluri de tip boutique se înalţă pline de artă contemporană şi facilităţi new-age, precum şi pensiuni neobişnuite se ascund în partea veche a oraşului. Pe de altă parte, pensiunile satisfac necesităţile publicului mai tânăr al oraşului, care caută baruri moderne şi viaţă de noapte vibrantă, pe când apartamentele presărate pe toată suprafaţa capitalei oferă o perspectivă locală în stilul de viaţă al Atenei.

Apartamente în Atena - Cazare în Atena

Străzi în zig-zag și piețe ample – Cartierele din Atena

Atena este compusă din mai multe cartiere, fiecare dintre ele fiind casa propriei sale personalități cu o mulțime de lucruri de făcut. Plaka este cartierul cel mai frecventat și se află situat la umbra lui Acropole. Se bucură de un labirint de străzi înguste care se aliniază cu frumoase cafenele, magazine extravagante și colorate și case neoclasice. Apoi Monastiraki este un cartier care se află la marginea Forului Roman, care adăpostește o serie de târguri de-a lungul întregii săptămâni. Înconjurat de o arhitectură impresionantă și de o mulțime de magazine, de aici vei putea avea o viziune asupra trecutului și a prezentului Atenei.

Cartierul Psirri era înainte un peisaj trist, uitat în favoarea părților mai populare ale orașului. Acum, fără îndoială, este un cartier vibrant care revine la viață după căderea serii. Vei găsi o sumedenie de discoteci la modă, de galerii și restaurante situate pe toate străzile și care dau un șarm urban dificil de găsit în altă parte.

Apoi se află centrul comercial și cosmopolit, un cartier în evoluție al Atenei, care recent a devenit pietonal și care a primit un nou look. Este un centru de activități, cu de toate, de la galerii deosebite la muzee antice, arhitectură antică și restaurante moderne.

Apartamentele noastre din Atena se pot găsi în toate aceste cartiere pentru ca efectiv să poți avea o idee despre atmosfera orașului.

Sosirea la Atena – Cum să ajungi de la aeroport până în centrul orașului

Aeroportul Internațional din Atena Eleftherios Venizelos este situat foarte aproape de centrul orașului, ceea ce înseamnă că este ușor de ajuns la centrul acțiunii foarte rapid. Poți lua metroul care te duce la Piața Syntagma sau la cartierul Monastiraki sau poți lua autobuzul expres care merge la intervale regulate de la aeroport la Piața Syntagma.

Pe de altă parte, există nenumărate taxiuri care așteaptă în afara terminalelor de la care se poate ajunge rapid și destul de ieftin la destinație. În realitate este posibil să mergi pe jos de la aeroportul din Atena, pentru a vedea unele locuri incredibile pe drum, dar este nevoie de timp și nu este cea mai bună modalitate dacă ai multe bagaje.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci