Tour Eiffel Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

6

Tour Eiffel Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Musée du Louvre 15 Daireler
Arc de Triomphe 14 Daireler
Champs-Élysées 13 Daireler
Stade de France 13 Daireler
Notre-Dame 8 Daireler
Opéra Bastille 3 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Tour Eiffel, Paris, Franţa apartamente au o evaluare de 3.9 despre 5 bazat pe 2 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la106US$/noapte.

Apartamente aproape de Turnul Eiffel: Cazare Extravagantă

Turnul Eiffel este unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. De 41 de ani, deține titlul de cea mai înaltă structură din lume - nici o altă structură sau construcție nu ar putea concura cu înălțimea sa. Acesta a fost proiectat de Maurice Koechlin și Émile Nougier și a fost construit de către inginerul Alexandre Gustave Eiffel pentru Expoziția Universală din 1889. Acesta este situat la capătul Champ de Mars, pe malurile Senei, în cartierul 8.

Apartamente aproape de Turnul Eiffel - Cazare în apropiere de Turnul Eiffel

Construcția turnului nu a fost lipsită de controverse. La acea vreme oamenii au crezut că ar strica aspectul orașului și că ar fi: "inutil și monstruos", "un schelet clopotniță". A existat o mișcare implicând trei sute de artiști, care au trimis o scrisoare deschisă de protest împotriva construcției Turnului Eiffel. Guy de Maupassant, fiul lui Alexandre Dumas și Charles Garnier de asemenea au fost implicați.

Pe data de 8 ianuarie 1887, Éduoard Lockroy, ministrul comerțului, Eugene Poubelle, prefectul de Sena și Gustave Eiffel au semnat contractul oficial pentru a construi turnul, la un cost de aproximativ 6,5 milioane de franci, plus 1,5 milioane de franci pentru cheltuieli neprevăzute. Pe 15 mai, 1889 turnul și-a deschis porțile pentru vizitatori și a devenit principala atracție a Expoziției Universale. De ani de zile, cu toate acestea, a devenit o țintă a criticilor oamenilor care au crezut că realiza o priveliște nerafinată pentru peisajul parizian. În 1930, ca urmare a instalării iluminatelor noi, plus re-proiectarea primului etaj, turnul a început să fie văzut ca un simbol de avangardă puternic, care a sporit orașul.

Turnul ajunge la o înălțime de 324 de metri, inclusiv antena, și are trei etaje. Primul etaj este la 57 de metri deasupra nivelului solului. Turnul are hărți și puncte de vedere pentru a observa Parisul și un restaurant cu două etaje. Al doilea etaj se află la o înălțime de 155 de metri. Acesta dispune de un punct de vedere, cu priveliști excepționale și un restaurant. Reglementările de siguranţă ale punctelor de vedere sunt stricte. Etajul al treilea se află la o înălțime de 275 de metri și poate fi accesat numai cu liftul.

Turnul Eiffel a trecut prin perioade complicate în istoria sa. În 1944 a supraviețuit unui incendiu provocat de autoritățile naziste și a fost folosit ca o componentă militară în timpul ocupației lor. În anul 1999 a scăpat de o furtună neatins, în ciuda vânturilor din partea de sus a turnului, care se deplasau cu o viteză de 240 km/h.

Acesta a fost prezentat pe larg în filme - un film romantic este incomplet fără o scenă cu Turnul Eiffel. El apare chiar și în unele scene din Superman 2, Armagheddon, Alien Resurrection și multe altele.

Cazare în apropiere de Turnul Eiffel

Fluviul Sena, Champ de Mars și superbul Turn Eiffel luminând orașul sunt doar câteva dintre peisajele care nu trebuie ratate în acest domeniu fermecător, rafinat din Paris. Există o varietate de camere atractive disponibile, însă zona este în mod normal foarte scumpă. Există mai multe tipuri de hoteluri în zonă: hoteluri sofisticate, hoteluri excentrice, hoteluri restaurate și hoteluri de avangardă. Multe permit accesul animalelor de companie, iar unele dintre ele au camere pentru fumători. Dacă ai gusturi sofisticate, există apartamente remodelate luxoase disponibile. Ele vin complet echipate și au lumină naturală, aer condiționat, încălzire și Wi-Fi. Sunt aproape de metrou și sunt gata pentru a fi închiriate. Poți întreba dacă animalele de companie sunt permise. Dacă ai un buget mai mic, studiourile și B&B-urile sunt o alternativă bună. Unele dintre ele sunt la fel de bune ca și multe din hoteluri. Studiourile au aproape totul și le găsești la preț mai rezonabil. Dacă ești un backpacker și cauți o pensiune sau un hostel, va trebui să te deplasezi la o scurtă distanță de la această zonă pentru a găsi un preț mai adecvat. Consultă cataloagele noastre care dispun de apartamente aproape de Turnul Eiffel și rezervă cazarea care se potrivește stilului tău de viață.

Puncte de Interes Aproape de Turnul Eiffel

După cum poți vedea, există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în acest domeniu al Parisului. Consultă catalogul nostru de apartamente situate aproape de Turnul Eiffel, astfel încât să poți obține cazare în cea mai bună locație posibilă cu vederi imbatabile ale turnului.

Cum să ajungi în apropiere de Turnul Eiffel

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle este la 23 km depărtare de centrul orașului. Autobuzul public 351 te va lăsa la stația de metrou Nation. Poți continua de acolo cu taxiul sau poți lua Linia 6 de metrou la stația Bir Hakeim-Tour Eiffel. Ai posibilitatea să prinzi un taxi la ieșirea din terminalul aeroportului. Prețurile variază și cresc între 5.00pm-10.00pm. De asemenea, vei fi taxat pentru fiecare bagaj. Dacă închiriezi o mașină, este recomandat să faci acest lucru la ghișeul de sosiri. Multe companii au oferte cu kilometraj nelimitat. Bon voyage!

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci