Sagrada Familia Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

7

Sagrada Familia Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Fira de Barcelona 20 Daireler
Palau Sant Jordi 18 Daireler
Las Ramblas 11 Daireler
Camp Nou 10 Daireler
Casa Batlló 9 Daireler
Plaza Real 4 Daireler
Parque Güell 2 Daireler
La Boqueria 1 Apartament
Puerto Olímpico 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Sagrada Familia, Barcelona, Spania apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 37 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la58US$/noapte.

Apartamente Aproape de Sagrada Familia: Unități de cazare turistică

Bazilica Sagrada Familia din Barcelona este capodopera arhitectului catalan Antoni Gaudi și brandul urban din Barcelona. Construcția acestei clădiri, care reprezintă simbolismul, a început în 1882, când prima piatră a fost pusă pe un teren acoperind 12.800 de metri pătrați. Strada Marina, Strada Provença, Strada Sardenya și Strada Mallorca înconjoară acest teren. Un an mai târziu, arhitectul catalan Antoni Gaudi a preluat conducerea proiectului. Odată ce cripta a fost terminată, iar munca a început la absidă, Gaudi a dezvoltat o propunere pentru o uriașă construcție neo-gotică, care ar avea cinci naosuri, trei intrări și optsprezece turnuri. El a transformat-o în capodopera sa, care va deveni faimoasă, studiată și admirată în universitățile de arhitectură din întreaga lume.

Gaudi a avut un simț incredibil de formă și volum. Un avocat al modernismului, el și-a creat propriul stil prin combinarea stilului neo-gotic cu modele stilate din Est și forme inspirate din observarea naturii. Toată munca lui a fost influențată de observarea structurilor naturale, precum și de religie. Prima lui piesă importantă a fost Casa Vicens.

În 1915, ca urmare a unei serii de tragedii și probleme economice, Gaudi a căutat refugiu în lucrarea sa și s-a dedicat în totalitate construcției La Sagrada Familia, până în punctul în care a trăit în biroul său înconjurat de hărți și modele referitoare la cum ar putea arăta La Sagrada Familia. În 1925 a terminat prima turlă. În anul următor, a fost ucis fiind lovit de un tramvai.

Sagrada Familia a fost atât de importantă pentru Gaudi, încât el a lăsat modele detaliate în cazul în care ar fi să moară. Cele 18 turnuri ale Bazilicii sunt împărțite în următoarele grupe: 12 turnuri, care reprezintă apostolii și 4 care reprezintă evangheliștii. Restul de 2 îi reprezintă pe Iisus și pe Fecioara Maria. Vitraliile, care proiectează lumină naturală în clădire, sunt, de asemenea, caracteristici importante.

A fost nevoie de mai mult de un secol pentru a construi prezenta Sagrada Familia fiindcă modelele clădirii au fost grav avariate în timpul războiului civil. Au fost depuse eforturi mari pentru a reconstitui desenele, formele complexe din scenele biblice concepute de Gaudi au făcut acest lucru foarte dificil, iar un program de calculator pentru proiectarea stâlpilor bisericii nu a fost încă realizat cu succes. Se estimează că Sagrada Familia va fi finalizată în 2026.

Apartamente Aproape de Sagrada Familia - Cazare în apropiere de Sagrada Familia

Cazare în apropiere de Sagrada Familia

Zona din jurul maiestuoasei bazilici Sagrada Familia este departe de agitația orașului. Aceasta dispune de străzi rezidențiale, activități locale și de zi cu zi care se învârt în jurul pieței, cafenelelor și vizitatorilor care sosesc din întreaga lume. Zona are o notă aproape orientată spre familie și există o mare varietate de cazări disponibile. Aceasta variază de la hoteluri de lux situate lângă bazilică, până la hoteluri mai mici cu servicii diferite de calitate.

Dacă dorești stil, clasă și prețuri bune, cea mai bună opțiune este de a închiria un apartament. Poți găsi apartamente avantajos amplasate, spațioase, cu multă lumină, bine echipate și cu un decor grozav. Acestea au acces Wi-Fi, sunt accesibile și, cel mai bun dintre toate, vei avea deplină libertate asociată rezervării propriului spațiu. În cazul în care singurul lucru de care ești interesat este un loc de dormit și un duș, studiourile și B&B-urile sunt chiar tipul de cazare pentru tine. Aruncă o privire și vei găsi studiouri frumoase, bine echipate cu Wi-Fi, situate aproape de toate mijloacele de transport. Pentru persoanele mai tinere, cu un buget mai mic, există hosteluri la un preț rezonabil și pensiuni în apropiere. După cum se poate vedea, există o gamă largă și variată de opțiuni disponibile. Aruncă o privire pe catalogul nostru de apartamente aproape de Sagrada Familia și închiriază-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine, astfel încât să poți profita la maximum de timpul liber.

Locuri de vizitat Aproape de Sagrada Familia

În plus față de tot ceea ce s-a menționat mai sus, poți găsi restaurante, baruri și cafenele în zonă. Apartamentele noastre situate aproape de Sagrada Familia sunt foarte populare și sunt rezervate cu foarte mult timp în avans. Deci, nu sta prea mult pe gânduri sau altcineva va închiria apartamentul dorit de tine.

Cum să ajungi la Sagrada Familia

Aeroportul Barcelona - El Prat este la distanță de 15 km de centrul orașului. Poți lua autobuzul Nr.46 la Plaza España, de unde poți continua cu taxiul sau cu metroul (linia 1), la stația Universitat. Acolo, schimbă la Linia 2 și coboară la stația Sagrada Familia. Ai posibilitatea să iei un taxi la oricare dintre terminalele aeroportului. Taxiurile nu au un preț fix.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci