Piazza di Spagna Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

9

Piazza di Spagna Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Piazza di Spagna, Roma, Italia apartamente au o evaluare de 4.7 despre 5 bazat pe 164 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la124US$/noapte.

Apartamente în Apropiere de Treptele Spaniole – Cazare în Centru

Treptele Spaniole au fost construite la începutul secolului al XVIII-lea pentru a lega Piaţa Spaniei cu Biserica Trinità dei Monti. Localizate în inima Romei, ele sunt decorul pentru prezentarea de modă Donne Sotto le Stelle (Femei în lumina stelelor), care are loc în mijlocul lunii iulie. În timpul prezentării, modelele fac paradă pe scările iluminate, pe când fotografii aleargă în josul şi în susul a 135 de trepte fotografiind. De asemenea, Treptele Spaniole reprezintă cel mai popular punct de întâlnire din oraş. Localnicii, precum şi vizitatorii, se aşează pe scări pentru a-și aştepta prietenii sau pentru a se odihni.

Pentru a celebra cea de-a 1725-a aniversare, Papa Benedict al XIII-lea a decis să conecteze Piaţa Spaniei cu Biserica Trinità dei Monti. Arhitecţilor Alessandro Specchi şi Francesco de Sanctis le-a fost desemnată misiunea de a construi o structură care ar rezolva prolema terenului înclinat dintre cele două puncte. De asemenea, aceasta trebuia să se combine cu estetica franceză a bisericii. Într-un final, s-a decis ca scările să fie construite pentru a face regiunea mai frumoasă şi pentru a-i conserva stilul. Au mai fost amenajate numeroase terase cu grădini.

Originile denumirii pieței (Piazza Spagna) au fost un mare subiect de dispută. Unii oameni cred că piaţa poartă denumirea respectivă deoarece Ambasada Spaniei pe lângă Sfântul Scaun şi Ordinul Suveran de Malta era conectate cu Biserica Trinità dei Monti prin intermediul treptelor. Alţii consideră că aceasta şi-a căpătat denumirea de la Palazzo di Spagna, care acum este sediul Ambasadei pe lângă Sfântul Scaun şi Ordinul Suveran de Malta. Ea se află aproape de Treptele Spaniole din anul 1647 şi este considerată a fi unul dintre siturile de patrimoniu ale ariei.

Apartamente în Apropiere de Treptele Spaniole -  Cazare aproape de Treptele Spaniole

Piaţa Spaniei este una dintre cele mai frumoase pieţe din Roma. Scara magnifică şi biserica pe fundal reprezintă, de asemenea, una dintre cele mai frumoase regiuni din capitala Italiei. Aici sunt puţine locuri care sunt tot atât de frumoase. Aceasta poate fi comparată cu Fontana della Barcaccia din perioada timpurie a Barocului, care a fost proiectată şi sculptată de Pietro Bernini în 1627 pentru Papa Urban al III-lea, şi Coloana Neprihănitei Zămisliri, care are un fundament cu statuile de bronz ale lui Moise, David, Isaia și Ezechiel.

La sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului al XX-lea, Piaţa Spaniei şi Treptele Spaniole erau locuri populare printre intelectualii romani. Babington’s Tea Room a fost deschis pentru a atrage clasele superioare italiene, turiştii britanici şi intelectualii burghezi. Acesta mai este frecventat de jet-setters în zilele noastre. Hollywoodul a adus, de asemenea, omagiu Treptelor Spaniole. Ele sunt imortalizate în filmul Roman Holiday, cu Audrey Hepburn şi Gregory Peck în rolurile principale.

Dacă vrei să apreciezi în totalitate frumuseţea Treptelor Spaniole, va trebui să urci cele 135 de scări şi apoi să mergi la Biserica Trinità dei Monti. Astfel, vei fi sublim impresionat de priveliştea cu bolţi care se ridică deasupra acoperişurilor Romei şi Pieţei Spaniei, de la poalele scărilor.

Cazare aproape de Treptele Spaniole

Nemaipomenitele Trepte Spaniole sunt localizate în apropierea Via dei Condotti, Via Frattina, palatelor şi altor bijuterii pe care le are de oferit oraşul Roma. Şi nu doar atât. Una dintre cele mai frumoase biserici medievale din Roma se află în vârful scării. Cazarea din imediata apropiere a Treptelor Spaniole este tot atât de plăcută ca şi atmosfera din jur. Ascunsă printre pasajele acestei arii pitoreşti, poţi găsi o varietate de hotele frumoase, dar foarte scumpe. Apartamentele care se dau în chirie turiştilor în această zonă sunt nu mai puţin frumoase. Ele sunt o alternativă luxoasă, încântătoare şi accesibilă. Apartamentele noastre sunt spaţioase, minunat decorate, bine echipate şi au bucătării, maşini de spălat şi conexiune Wi-Fi. Este uşor să ajungi la ele din alte locuri şi probabil cel mai mare avantaj este că poţi închiria unul doar dintr-o singură mişcare – doar aruncă o privire în catalogul nostru şi alege unul dintre apartamentele noastre situate aproape de Piaţa Spaniolă. Mai sunt valabile şi alte tipuri de cazare: studiouri, B&B-uri, pensiuni, aparthoteluri, case de oaspeţi şi hosteluri. De aceea, este foarte uşor de găsit cazare în Roma. Cea mai grea încercare este de a alege tipul de cazare preferat.

Lucruri de Făcut pe lângă Treptele Spaniole

După cum vezi, această parte a Romei cu siguranţă merită să fie vizitată şi poţi alege cazare chiar în apropierea Treptelor Spaniole. Analizează selecția noastră de apartamente din această zonă şi admiră splendoarea şi măreţia arhitecturii şi monumentelor sale prin închirierea unui spaţiu de locuit aici.

Cum să Ajungi la Treptele Spaniole

Aeroportul Leonardo da Vinci (Roma-Fiumicino) este la 32 kilometri distanţă de Staţia Termini. Autobuzele pleacă de la terminalul de sosiri şi călătoria către Termini durează 30 de minute. De acolo, poţi lua un taxi sau autobuzul Nr. 62 către Piaţa Spaniolă. De asemenea, poţi folosi metroul până la staţia Spagna.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci